| Autor |
Wiadomość |
|
nospheratu
|
Jakiś telefon mnie ubudził, a przecież jeszcze ciemna noc
Horror, horror...
Ja nie wiem jak moż na normalnie funkcjonować o takiej godzinie.
_________________ Mors dicit
|
| Wt lip 19, 2005 9:22 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Nospher, to był telefon od Pana PORANKA o ksywie SIEBUDŹMY.
I, co, funkcje życiowe w normie? Organy też? Jak tak, to do pracy, Nospherku!
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt lip 19, 2005 9:45 |
|
 |
|
nospheratu
|
Pan PORANEK leci do odstrzału
Większość organów działa (oprócz mózgu) 
_________________ Mors dicit
|
| Wt lip 19, 2005 10:05 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Ale dobrze, że posty na "Wierze" nie brzęczą i nie budzą.
Moje organy też działają z wysiłkiem, same cyfry i znaki, jakieś plusy, minusy, ixy, oj, moja mózgownica 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt lip 19, 2005 10:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Budze sie z ciezkim bolem glowy.. Angua wie dlaczego... laptop kolo lozka, prywatna wiadomosc, 4 maile z uczelni... koszmar. Szybki prysznic, herbatka z cytryna i do roboty. Po odpisaniu na wszystko i przeeczytaniu swoich nocnych bzdur pisanych w pijackim widzie, czytam sobie ten watek. Na 13 do pracy, 8 godzin stania przy obrabiarce numerycznej i przekladania kawalkow zelaza... ale co to sie nie robi, zeby we wrzesniu wyjechac z narzeczona na dobre wakacje, a potem spokojnie i dostatnie studiowac?
Moja zlota mysl na ten dzien:
Po co zakazywac picia alkoholu? Kac jest wystarczajaca kara.
To oczywiscie bardziej gwoli zartu
Crosis
|
| Pt lip 22, 2005 8:47 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zona poglaskala mnie po buzi rano... umylem sie pod kranem Pozegnalem usciskiem dziatki malenkie, szofer wiezie mnie z wdziekiem. ...
Nic z tych rzeczy, ale i tak jestem dumny ze wstalem i ide do pracy. Tymniemniej: szlag mnie trafia!
Crosis
|
| So lip 23, 2005 4:14 |
|
 |
|
chmurka_
|
Chcę sie z Wami pozegnać. Dziń o 12.00 wyruszam w podróż do Francji. Wróce za dwa tygodnie  Nie zapomnijcie o mnie 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| So lip 23, 2005 7:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No coz... Budzikom smierc!
Crosis
|
| Cz lip 28, 2005 3:30 |
|
 |
|
Matti
|
Crosis Ty śpisz w nocy czy w dzień? 
|
| Cz lip 28, 2005 8:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Pracuje albo od 5 do 13 albo od 13 do 21. Jeden tydzien tak, drugi siak. I od tego uzalezniona jest w duzej mierze moja aktywnosc.
Crosis
|
| So lip 30, 2005 0:13 |
|
 |
|
Nutka
|
Dzień chłodny  Idzie jesień proszę państwa, czas wyciągać cieplejsze kubraczki z szaf 

| N wrz 18, 2005 7:52 |
|
 |
|
bobo
|
Tak, i powiem za Tuwimem:
..."Mokną pod deszczem na drzewach Chrystusi
Jesienią dżdżystą..
Skrada się pod drzwi Złe jakieś-i kusi...
Jęczą, jak widma, pod siłą nieczystą
Ludzie strwożeni..."
Takie jesienne dzień dobry wszystkim.
|
| Pn wrz 19, 2005 10:01 |
|
 |
|
chmurka_
|
Tak długo mnnie tutaj nie było...Wiadomo wakacje, wyjazdy- to napewno miało duzy wpływ na to. Tak wiele się wydarzyło...
Poza tym zdając sobie sprawę z tego że mam tak wielkie zaległości chciałąm zrezygnować, nie zaglądać tutaj i nie dawać o sobie znać.Ale jednak tutaj jest taki mój mały kąt.Ludzie życzliwi, otwarci- i chyba Was potrzebuję.Muszę powoli się zaklimatyzować tutaj na nowo. Mam nadzieję ze o mnie nie zapomnieliście 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Pt wrz 30, 2005 7:30 |
|
 |
|
Nutka
|
Ha Życzliwi i otwarci Pódź na studia zaoczne najlepiej to się dowiesz jak to jest płacić za bycie traktowanym jak śmieć.
Dzisiaj muszę dzwonić do dziekanatu żeby mi raczyli wyjaśnić kiedy właściwie jest pierwszy zjazd i co to za zebranie organizują w środku tygodnia a nie raczyli nawet w necie powiadomić 
I tym optymistycznym akcentem zaczynamy dzień 

| Pt wrz 30, 2005 7:57 |
|
 |
|
bobo
|
Chmurka, ponowne dzień dobry jesienne nieco.
Nutko, wyczuwam w twoim poście jakiś niesmak, niezadowolenie i smutek jesienny. Wszystko będzie dobrze, a złość na tych ludzi przelej na co innego, np. wykrzycz się na uczelni, wyżyj na papierze, albo załóż wątek "o swoim niezadowoleniu w pewnych życiowych sytuacjach". Wiesz, że niejeden z nas mógłby tam coś wtrącić i tak jakby przenieść swoje złości i niesmaki na forum. Ale z drugiej strony, czy to nie byłby taki SMUTNAWY ze SMUTASAMI wątek???
Tak dla pociechy

|
| Pt wrz 30, 2005 11:24 |
|
|
|