Autor |
Wiadomość |
monisia_gd
|
CD. OGŁOSZENIA!!
Tak most i brama byłyby wyjątkowo w moim stylu. Więc jeżeli byłybyście tak dobre... I wzorki ładne umiem wyrzeźbić... I maluje ładnie... I...  .
KONIEC CD. OGŁOSZENIA!!
[wilczku [drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap][drap] za uszkiem tak na zachęte  ]
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Śr mar 23, 2005 19:59 |
|
|
|
 |
Nutka
|
W piaskownicy panuje DEMOKRACJA
więc decyzje podejmujemy przez głosowania
Jestem ZA sama Angua nie da chyba rady wykopać fosy, kanału dla Wikinga i czego tam jeszcze.
Czy będą mury czy tylko fosa

Śr mar 23, 2005 20:10 |
|
 |
Julia
|
ja tez jestem za...
monisiu nie proboj przekupic wilczka, wilcze lapki nie pasuja do kotka
ale to nie istotne  jesli chcesz to moze angua sie z toba podzieli albo zlozy inna satysfakcjonujaca propozycje
dzewczyny jestescie suuuper 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr mar 23, 2005 21:01 |
|
|
|
 |
angua
|
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 21:08 |
|
 |
angua
|
Aha, Julia  , oczywiście, że to byłam ja. Tradycyjny wilczkowy wieczorny spacer (o ile taki tajfun można nazwać spacerem  ).
I nie ulega wątpliwości, że się stawię na wieczorne drapanie, takiej okazji nie można przepuścić
[zgadnijcie, co wilczek robi z Julią  ]
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr mar 23, 2005 21:13 |
|
|
|
 |
monisia_gd
|
Jasne, że może być tygryskowe!!
Wilczku to jak z tą fosą?? Będziemy kopać Ty z jednego brzegu ja z drugiego, co byśmy nie były za daleko od siebie??
Wilczku witamy!!
[tygrysek rzuca się z niepochamowaną radością na wilczka, ale cóż wilczek silniejszy i tygrysek ląduje w piachu... )
Julka a pewnie, że jesteśmy super!! Tzn, wy jesteście (siebie niegdy nie obdarzam komplementami )
[tygrysek zasmucony swoją słabością, tym razem z radością rzuca się na Julkę a ta zaskoczona daje sie zakopac]
_________________ Choć tak wiele nas różni jesteśmy do siebie bardzo podobni. Odpowiedzialni i samotni.
|
Śr mar 23, 2005 21:26 |
|
 |
Zoe
|
aha czyli musimy ustalic szczegoly
baszta wschodnia - Nutka
baszta zachodnia - Julia + Zoe (czyli ja  )
baszta poludniowa - niczyja - Monisia zwolnila
baszta polnocna - niczyja bo jeszcze nikt jej nie chcial
wilczek i tygysek - fosa + mur + jakies wykonczenia zamku ( Monisia cos o malunkach wspominala  )
Nutka konczy swoja baszte
Julia ... hmmm pewnie tez konczy swoja baszte
ja tez juz prawie skonczylam
czyli wszystko gro bucy i bzyncy
dobry wieczor 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr mar 23, 2005 21:35 |
|
 |
angua
|
Tylko z fosą ostrożnie, nie można się spieszyć, bo przy tych zawirowaniach z basztami cały czas nie wiadomo, jakie będą rozmiary zamku...
No i muszę Cię uprzedzić, że ja często wyskakuję z fosy, bo świat taki ciekawy i naokoło tyle się dzieje  :D:D
Dziewczyny to będą biedne, skoro teraz dwa stworzenia się na nie rzucają 
|
Śr mar 23, 2005 21:38 |
|
 |
angua
|
Dobry wieczór, Zoe!
A Chmurka?
Gdzie się zgubiła Chmurka?
Buja w swoim puchowym piaseczku?
I która baszta jest dal niej?
A nie będzie baszty gościnnej?
Albo chociaż miejsca na taką?
Zawsze się może trafić ktoś na terapię piaskową
I co do tego fragmentu:
Cytuj: wilczek i tygysek - fosa + mur + jakies wykonczenia zamku
Ja w żaden mur i wykończenia nie wkładam łapek, bo juz mój ogon pokazał, co potrafi
Ale zajmuję się również kanałem i zatoką dla Wikinga.

|
Śr mar 23, 2005 21:42 |
|
 |
monisia_gd
|
No dziewczyny nie będą miały łatwo, ale ja dzisiaj to tak z radości tylko skacze na wszystkich, bo ogólnie to jestem spokojna. Z fosy to moge na drzemkę wyskakiwać jak typowy kotek  . A i jeszcze, że jestem kotowata to fosa też nie będzie mi szła tak dobrze jak Tobie wilczku  , ale razem damy radę.
Ach... jakby mnie tak ktoś pogłaskał........................................ 
|
Śr mar 23, 2005 21:44 |
|
 |
monisia_gd
|
Ach wilczku więc Tobie fosę w całości oddaje, a mnie powierzyć możecie wykończenie zamku - bo "artystka" jestem urodzona  . A tym mostkiem nad fosą to może by się Wiking zajął, bo on jakiś taki mało aktywny...  .
|
Śr mar 23, 2005 21:47 |
|
 |
angua
|
Kocia dusza rzeczywiście powinna być artystyczna
Ale odwiedzaj mnie czasem w tej fosie, dobrze?
|
Śr mar 23, 2005 21:50 |
|
 |
Julia
|
monisiu... ja lubie sie zakopywac w piasku, szczegolnie tym slakowym...
wilczku mam nadzieje ze mi wybaczysz, ze poglaszcze monisie
a dla mojego wilczka pakiet specjalny drapania na deser  od ktorego uszka mam zaczac?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr mar 23, 2005 22:01 |
|
 |
chmurka_
|
Tak zastanawiałam się nad swoją basztą  Wiecie co, ja to sobie chyba zafunduję basztę z tarasem  :D:D Trochę nowatorskie rozwiązanie ale za to latem będę się tam wygrzewać na słoneczku, grillować, przyjmować gości na herbatkę
Jajk się dorobię to może w przyszłości zafunduję sobie basenik w zamku...tylko żeby mi fundamentów nie podmył...hmmm  To ja jeszcze się zastanowię z tym basenem...
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
Śr mar 23, 2005 22:02 |
|
 |
Zoe
|
o qrcze . nie wiem ktora baszte ma chmurka  prawde mowiac zapomnialam o niej ... ale nie mowcie jej tego bo zrobi jej sie przykro... a mi jest goopio i bez tego
buehehe taaaaa ... wilczku .... Twoj ogon dzisiaj juz sie napracowal
special drapanie for tygrysek [drap drap drap drap drap drap drap drap drap drap]
i special rowniez for our wilczek [drapen machen drapen machen drapen machen]
hmmmm a kto dzisiaj za mna spi
wilczku spisz u Nutki dzisiaj  to moze tygrysek przenocuje u mnie, co 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr mar 23, 2005 22:05 |
|
|
|