|
|
|
Co śmieszy EIRE/HAUNEBU/Polonium/...
Autor |
Wiadomość |
rozalka
Moderator
|
Chaota, tak się składa, że w powyższym poście depmoda zostały tylko te przyzwoite dowcipy. Moja uwaga odnosiła się do tych wyciętych, których nie widziałeś, więc pozostaje Ci zaufać mojemu dobremu smakowi
Polonium, nie potrzebuję adwokata 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Cz maja 10, 2007 19:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To nie był kawał antysemicki.
Tak samo jak nie jest antypolski kawał:
Ucieka 100 SSmanów i jakiś starszy pan widząc to jedzie koło nich na rowerku i woła do nich:
-Przed czym uciekacie panowie?
-Przed polskim partyzantem.
-Jednym?
-Ale jakim wkurzonym.
A ja nawet z antysemickich kawałów czasem się śmieję bo wiem, że na ogół nie mają nic wspólnego z antysemityzmem, kawał jak kawał.
|
Pt maja 11, 2007 13:42 |
|
 |
Sara Snape
|
_________________ Co cie nie zabije, to cie wzmocni
|
Pt maja 11, 2007 15:41 |
|
|
|
 |
angua
|
Polonium 210 napisał(a): I humoru co nieco.Teoria antycząstek. Lewica+Antylewica=ANIHILACJA  globaliści+antyglobaliści=ANIHILACJA Nazi+Antynazi=ANIHILACJA
Post, jak zwykle, przeniesiony...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
So cze 16, 2007 19:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Współautor wyraża zgodę na likwidację tego tematu.Decyzja jest ostateczna.
Tyle że nikt nie proponował jego usunięcia. Chyba że coś przegapiłam? W każdym razie temat zostaje.
angua
|
So cze 16, 2007 20:31 |
|
|
|
|
|