Autor |
Wiadomość |
Incognito
|
Ja dziś wstałem o 9 obudzony przez brata. Przez pół godziny próbowałem uruchomić komputer, gdy mi się udało zamówiłem na uczelni Windowsa XP, żeby reinstalować system -_-' Obejrzałem szóstą część (DVD) przygód detektywa Poirot, posprzątałem w domu i zabrałem się za czytanie książki historycznej o Polsce w czasach Piastów. Od czasów liceum minęły już dwa lata, wypada sobie trochę przypomnieć historii i coś poczytać 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pt wrz 30, 2005 15:54 |
|
|
|
 |
chmurka_
|
Nowy dzień...kolejny nowy dzień...Jak uczynić go wyjątkowym, jak sprawić zeby zaowocowało to wszystko co dziś zrobię?? Skad brać siły na walkę z przeciwnościami, słabosciami i zmoim ogromnym lenistwem??
Kochany dniu - nie bij mnie dzis i nie przygniataj problemami...
Boże dopomóż...
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
Cz paź 27, 2005 7:26 |
|
 |
Incognito
|
Ja wiem, że mój dzisiejszy dzień będzie wyjątkowy, bo może się stać coś ważnego  Mojego nastawienia nie zmieni nawet 10 godzin nudnych zajęć pod rząd 
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz paź 27, 2005 7:58 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Wyspałem się, zjadłem super śniadanie, potem relaksujący gorący prysznic i czuję się jak nowo narodzony, a za chwilę wychodzę do kościoła i pójdę do Komunii  Pogoda ładna, brak żadnych obowiązków - to będzie super dzień 
Pożegnanie jest tutaj
|
N paź 30, 2005 10:59 |
|
 |
Incognito
|
Sobotaa zaczęła się jak każda: pobudka -> prysznic -> zakupy -> śniadanie.
Całe szczęście nie mam dziś żadnych zajęć, mogę poświęcić czas na przesłuchanie muzyki z Castlevanii i zapoznanie się z programem graficznym do tworzenia fraktali
Przydałaby się jeszcze jakaś dobra książka  Ale nie można mieć wszystkiego 
Pożegnanie jest tutaj
|
So lis 05, 2005 11:12 |
|
|
|
 |
chmurka_
|
Poniedziałek - zaczyna się nowy tydzień. Tydzień zmagań, radości, smutków - narazie rysuje się czysta kartka 7 dni, która już w najbliższą niedzielę będzie zapisana wydarzeniami z naszego życia. Oby było jak najwięcej tych miłych wydarzeń, które pozwolą nam sie rozwinąć.
Panie spraw, abym jak najwięcej "wyciągnęła" z tego kolejnego tygodnia życia. Abym każdego dnia uczyła się jak lepiej i owocniej żyć. Panie dodaj sił, których czsem brak...
|
Pn lis 07, 2005 8:36 |
|
 |
klarowna
|
Zmagania,zabieganie-tak zaczyna się mój poniedziałek 
Pn lis 07, 2005 11:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poniedzialek to od zawsze u mnie ciekawy dzien :> Plany na caly tydzien, w tym stworzenie nowego samorzadu po ostatnich wyborach na uczelni, do tego wyjazd do Krakowa, nastepnie ustalenie imprezy mojego roku... lubie ruch
Crosis
|
Pn lis 07, 2005 11:04 |
|
 |
Incognito
|
Ja zacząłem dzień z kadzidełkiem o zapachu róż i The Corrs
Would you be happier if you were someone together Would the sun shine brighter if you played a bigger part Would you be wonderful if it wasn't for the weather You're gonna be just fine I think you're gonna be just fine You're gonna be just fine So don't worry baby
Za 2 godziny ćwiczenia z sieci komputerowych, odpytywanie z 4 wykładów i 4 modułów materiałów cisco, a ja nie umiem prawie nic ^ ^' Ee tam, jakoś to będzie 
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn lis 07, 2005 11:09 |
|
 |
Incognito
|
Cztery godziny snu. Gdy obmywałem twarz pod prysznicem czułem się jakbym zmywał z twarzy jakąś wartstwę błota
Ostatniej nocy odkryłem w sobie nową unikalną zdolność, a mianowicie pisania jednej strony sprawozdania przez 6 godzin  No powiedzcie, kto z Was tak umie? 
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lis 10, 2005 6:53 |
|
 |
klarowna
|
"Już pora wstać przyjaciela spotkać znów...Kubuś Puchatek Kubuś wśród roju pszczół jak to niedźwiadków ród...." 
Cz lis 10, 2005 8:22 |
|
 |
Nutka
|
"budzikom śmierć" !! tym biologicznym też
Nic to i tak całego dnia nie prześpię
Cz lis 10, 2005 8:56 |
|
 |
Nutka
|
I po grzyba wstawać, przemagać oslabienie/rozespanie po to tylko żeby jak codzień podejmować trud życia, szukania siebie....
wrrr
Dobra trza to trza mimo że sensu nie widzę
Wt lis 15, 2005 9:55 |
|
 |
klarowna
|
Nutko jak ci się nie chce wstawać to weź sobie fotel na kókach,usiądź na nim i tylko odpychaj się nogami.Takim sposobem nie musisz wstawać, a dotrzesz poraktycznie w każde miejsce domu z wyjątkiem klopa 
Wt lis 15, 2005 12:24 |
|
 |
chmurka_
|
|
So lis 19, 2005 9:54 |
|
|
|