Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 02, 2025 15:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 78  Następna strona
 Wątek na dobranoc 
Autor Wiadomość

NIEZDAŁAM :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :placze: :glupek2: :glupek2: :glupek2: :glupek2: :glupek2: :glupek2: :glupek2: :smuteczek: :smuteczek: :smuteczek: :smuteczek: :smuteczek: :smuteczek: :smuteczek: :( :( :( :( :( :( :( !!

So lut 12, 2005 16:23
Zobacz profil YIM

:przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

:cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1:

So lut 12, 2005 16:27

Dzięki :przytul: :przytul: :przytul:

So lut 12, 2005 16:41
Zobacz profil YIM

A, bo ja się świetnie znam na sprawie :-D. Co pocieszy Nutkę? Las emotikonków! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

:aniol: :aniol: :aniol: :aniol: :aniol: :aniol: :aniol:

:cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1: :cmok1:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

So lut 12, 2005 16:48

NOM :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
:aniol: :aniol: :aniol: :aniol: :aniol:
:bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
=] =] =] =] =]
:P :P :P :P :P

So lut 12, 2005 16:53
Zobacz profil YIM

oblany egzamin to nie koniec swiata... ale wiem jak sie czuje czlowiek kiedy malo tego ze nie zdal, to jeszcze egzaminator potraktuje go jak... zero... totalne dno i... zreszta nie wazne... ja to juz przerobilam zdalam poprawke, chociz wychodzac z egzaminu uslyszalam aluzje do tego co stalo sie tydzien wczesniej na egzaminie terminowym
Nutko <przytul> bedzie dobrze, pokonasz bestie ;)

So lut 12, 2005 19:42

Jak miło "słyszeć" życzliwe słowa :biggrin:
To mój 1szy niezdany egzamin :oops:
Chyba dorastam bo się nie popłakałam i pocieszałam współniezdaną :lol:

So lut 12, 2005 20:34
Zobacz profil YIM

Nutko... :przytul: ja ze swojego pierwszego oblanego egzaminu... dostalam 2, podziekowalam za ocene i wyszlam... podreptalam z jednego wydzialu na drugi... piechotka, na trasie zrobilo mi sie lepiej, zeszly emocje i... wsiadlam w autobus... pojechalam dalej.
naprawde oblany egzamin... ja juz przezylam egzaminy komisyjne i wyrzucenie ze studiow (po 3 roku) za nieterminowe zlozenie indeksu (spoznilam sie 3 dni)
bedzie dobrze... co nas nie zabije to nas wzmocni ;) :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

So lut 12, 2005 20:42

Tak więc bierzemy się w garść i żyjemy dalej :-D
:przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
OBIE :mruga: :mruga: :mruga: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

So lut 12, 2005 20:51
Zobacz profil YIM

mnie to az wstyd pokazywac indeks, co semestr to jakas poprawka (albo nawet poprawka i komis jak to bylo we wrzesniu) wczesniej przeszlam 5 lat studiow prawie bez wiekszych zawirowan sesyjno-egzaminowych, a teraz... juz nawet nie wiem ile w tym drugm indeksie mam 2, ale teraz nawet nie policze, bo lezy wdziekanacie i czeka na wpisanie mnie wreszcie na 8 semestr... ;)... a ja jakos nie mog sie zabrac do pisania kolejnej magisterki ;( nie mam materialow i nie wiem skad je wziac...

Nutko, moj przyjaciel po kolejnym oblanym egzaminie napisal mi "wiem, ze to przykry stan, ale jeszcze nie raz tak bedzie. cale zycie uczysz sie, by na koncu spotkac Boga." to zawsze mnie pociesza kiedy... sie tak dzieje czyli... nie mialam tyle szczescia co inni i ... jednak musialam kolejny raz spotkac sie z egzaminatoerm :przytul: glowa do gory, pkonasz bestie (i egzamin i egzaminatora)

So lut 12, 2005 21:21

no mnie sie jakims cudem (naprawde cudem) udalo wszystko zaliczyc i zdac ... nie wiem jak to sie stalo ... naprawde
Nutko uszka do gory ... jezeli masz zdac egzamin to i tak go zdasz :)

So lut 12, 2005 21:57

ZDAM :lol: Będę się uczyc z babcia bibliotekarką (to to co studiuję)
I może jeszcze dwa zaliczenia sie uda dobić =] =] =]
Wszystkim którym coś nie wyszło: Nie poddawajmy się !!
:aniol: 8) :okulary: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

N lut 13, 2005 17:05
Zobacz profil YIM

no tak pora sie polozyc... nie znosze tych przeslodzonych walentynek bleeee..... oby ten 14 lutego szybko minal ;)

Pn lut 14, 2005 1:15
Moderator

A ja lubię :) To takie urocze :) I przypominają mi się zawsze czasy szkoły podstawowej :D

Dobrej nocy :)

PS. Zapewne pewna osoba po przeczytaniu godziny tego postu zacznie mnie zachęcać od odwyku :D Pozdrawiam tą Szanowną Osobę ;)

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Pn lut 14, 2005 3:15

jak dobrze ze juz jutro weekend... sesja, potem udalo sie jakos miec tydzien ferii... a teraz znow zajecia :ziew: kiedy beda znow wakacje? kto by pomyslal, ze bedzie to taki trudny semestr? tyle nauki, ale w sumie to nie sa proste studia... :( ale sam je wybralam wiec nie moge narzekac...

Cz lut 17, 2005 20:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 78  Następna strona