Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 5:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 Bye, bye, moi mili :) 
Autor Wiadomość

Moderacje prosze o nieusuwanie tego posta. Jesli by bardzo nie pasowal - prosze go przeniesc do dzialu "Moderacja".

Cz sty 11, 2007 17:59

Dość już mamy narzekań akacji w dziale Moderacja.
Proszę zatem skończyć ten temat, bo nie czas i miejsce.

Ludzie! Tu jest Hyde Park i niech tak zostanie.

Ja w dziale moderacja pisalam, ze szczerą intencją aby podjac pewne kwestie problemowe, jak mozna zaradzić pewnej sytuacji mającej na forum, ale ze wiele juz zostalo wyjaśnione, to mysle ze mozna juz zaczac konczyc ten temat
A w sprawie tego tematu o odchodzeniu z forum, to moze by go przeniesc do dzialu Sam wymysl temat, by w nim opuszczajacy to forum mogli wyzalic sie o powodzie swego odejcia.
mirror napisał(a):
Akacjo. To, ze nie zamierzam juz tu pisywac, nie oznacza jakobym popieral twoje poglady. I prosze, nie wykorzystuj w tym celu mojego odejscia. Ja zarzucam admnistracji przede wszystkim dwie rzeczy:

1) Ze mozna dowolnie pluc na religie Katolicka i Chrzescijanska, i nie ponosi sie za to zadnej odpowiedzialnosci.

2) Ze jak ktos wypisuje totalne bzdury, i obraza Chrzescijan, pisze "bog" z malej litery, i nabija sie z wszystkiego, to moderacja na to nie reaguje

Też mi o to chodzi, że zle sie dzieje na forum gdy mozna dowolnie pluc na na religie katolicka i obrazac chrzescijan.

W sprawie Zdezorientowanej uleglam mylnemu wrazeniu, jakoby z forum usuwane byly osoby wrazliwe widzace to co zlego dzieje sie na forum.
W momencie gdy ja widzialam, byly usuwane posty dwoch innych userow, a 2-3 posty Zdezorientowanej byly w tej chwili zupelnie inne i dlatego uleglam takiemu wrazeniu. Jesli jest tak jak napisala mi Angua, to moderacja musiala szybko usuwac te posty, skoro ich nie widzialam.
Ale w tej sytuacji jeszcze raz przepraszam, w szczegolnosci Asienkke, jako admina forum.

A jako ze chce szanowac ograniczenie nalozone przez moderatorow, to przepraszam tez ze kontynuje ten temat i postaram sie juz wiecej tutaj na ten temat nie pisac.

Cz sty 11, 2007 19:53
Wyzalac się to najlepiej u psychoterapeuty...

Nie uwazasz, że to trochę egoistyczne, ze wszyscy mamy czytac twoje żale? Juz nawet w dziale Hyde Park ?

Cz sty 18, 2007 14:01

Jeśli będzie się znało powód dla którego ludzie opuszczają forum, to można będzie się ten problem rozwiązać i jemu zaradzić. Dlatego, dobrze go znać.
Już od dawna było mi znane że osoby wierzące zniechęcone jakąś sytuacją na forum to forum opuszczały.

Ale wiele zmieniło i poprawiło się na forum, dlatego też jego demonstracyjne opuszczanie przeze mnie zostało zawieszone.

Cz sty 18, 2007 17:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10