Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 11:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość
Mogę poprosić o bana w celach pokutnych,albo poprosić o urlop.Ale jest coś znacznie lepszego:Przepraszam moich wrogów z forum za brak miłości względem nieprzyjaciół,a resztę forum za bycie sędzią jeśli zdarzyło mi się osądzić kogoś.Przepraszam i proszę o przebaczenie.

Cz cze 21, 2007 13:54
Ja przebaczam, jeśli to w jakikolwiek sposób się do mnie odnosiło, choć tak naprawdę nie wiem, czy mam co Ci przebaczać. Bo nigdy nie czułem się przez Ciebie atakowany. Co najwyżej denerwowały mnie Twoje mało rozgarnięte wypowiedzi, a nie Ty sam/sama.

Cz cze 21, 2007 14:00
Być albo nie być Wszechpolką - oto jest pytanie. :bukiet:

N cze 24, 2007 12:06

A jak stwierdzisz, że być, to co dalej zrobisz?

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

N cze 24, 2007 12:43
Ja bym popełnił seppuku. Tak na dobry początek. ;)

N cze 24, 2007 13:02
Na razie będę wirtualną Wszechpolką a potem będę bez avatara,by nie prowokować moderacji.A avatara nie umieściłem by robić na złość.Ten avatar jest poprostu świetny.Wie moderacja jakie avatary wybierać.Są też avatary z rycerzami. :tuptup:

N cze 24, 2007 14:55
Jeśli nie chcesz nikogo prowokować, to powinnaś zmienić podpis. ;)

N cze 24, 2007 14:57

Ohh Polonium, wyjedź gdzieś w góry lub nad morze, albo na jakieś rekolekcje bo widać to forum także na Ciebie ma negatywny wpływ.

N cze 24, 2007 15:02
Może i ma czasem negatywny wpływ,bo nieraz ponosiły mnie emocje pod wpływem obraźliwych wypowiedzi,ale ateistom nie uległam.Ateiści są nielogiczni,gdy dyskutują o ateizmie.Chcą dowodów,więc niech przeczytają jakieś mądre książki.

N cze 24, 2007 15:11
Może i ma czasem negatywny wpływ,bo nieraz ponosiły mnie emocje pod wpływem obraźliwych wypowiedzi,ale ateistom nie uległam.Ateiści są nielogiczni,gdy dyskutują o ateizmie.Chcą dowodów,więc niech przeczytają jakieś mądre książki.

Co ja mogę powiedzieć. To forum ma na Ciebie na pewno negatywny wpływ. :rotfl: :rotfl2:

N cze 24, 2007 15:21

Co ja mogę powiedzieć. To forum ma na Ciebie na pewno negatywny wpływ. :rotfl: :rotfl2:

Ale nie tylko na niego ma zły wpływ. Widzę co dzieje się z ludźmi pod wpływem dyskusji na tym forum. To raczej wina tego forum niż jego samego.

N cze 24, 2007 15:23

Oł jeee, powrócił mój chyba ulubiony wątek wirtualnej wszechpolki :D
Ja nie jestem pewien Polonium, czy do Ciebie nie dociera, że za chęć bycia "wirtualną" kobietą:
a)koledzy weszpolacy prędzej pomacają Cię bejzbolem niż wzniosą radsone okrzyki;
b)sama społeczność katolicka też z tego co wiem jest ujemnie nastawiona do wszelkich zmian płci.
Mi osobiście wisi kto chce jakiej płci być, ja mam jajca, miecz na ścianie i testosteron w głowie- a jak kto co innego woli, to już jego sprawa.
Ale tak jak facet facetowi powiem- przewietrz się, znajdź męską rozrywkę z dużą ilością adrenaliny i wtedy spokojnie wróć po wakacjach na forum.

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

N cze 24, 2007 15:33
Ale nie tylko na niego ma zły wpływ.

Więc to jednak ON?? Uffff, bo ta niewiedza mnie dobijała. ;)
Cytuj:
Widzę co dzieje się z ludźmi pod wpływem dyskusji na tym forum. To raczej wina tego forum niż jego samego.

Może tak, dyskusje są tu często i gęsto ciężkie i pełne złośliwości. Takie moje spostrzeżenie - jestem moderatorem jednego foum, udzielałem się na 4 innych i nigdzie ludzie nie byli tak nieżyczliwi i niechętni, żeby się porozumieć. A gdy ktoś jest nieprzygotowany na taką atmosferę, to może się to na nim [niej??] źle odbić.

N cze 24, 2007 15:33
Ale tak jak facet facetowi powiem- przewietrz się, znajdź męską rozrywkę z dużą ilością adrenaliny...

A ile kosztuje rozpierducha takim fajnym czołgiem? Bo ja jestem zainteresowany. ;)

N cze 24, 2007 15:36

Staaary, najlepsze jest to, że nic nie kosztuje, a powiem więcej- jeszcze Ci za to zapłącą! Zadzwoń tylko do wujka Sama i powiedz, że chętnie byś się przejechał do takiego parku tematycznego, co się Irak nazywa- dostaniesz gustowne ciuszki, bilecik, szybki kurs obsługi M1A1 Abrams i niezapomniane wakacje w ciepłych krajach z naprawdę ogromną ilością adrenaliny.
Opieka medyczna, namiot z klimatyzacją, wojskowe żarcie i protezy wliczone są w cenę! :D

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

N cze 24, 2007 15:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 139  Następna strona