Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt lis 11, 2025 3:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość
A nie możnaby pod jakąś inną flagą? :? No, dobra, niech już będzie... ale niech będzie chociaż w innym klimacie? - zawsze podobały mi się fjordy. Norwegia, Szwecja? Myślisz, że da się namówić wujka sama, żeby najechał tych ateistycznych i homoseksualnych Skandynawów. ;) :lol:

N cze 24, 2007 15:44

Może tak, dyskusje są tu często i gęsto ciężkie i pełne złośliwości. Takie moje spostrzeżenie - jestem moderatorem jednego foum, udzielałem się na 4 innych i nigdzie ludzie nie byli tak nieżyczliwi i niechętni, żeby się porozumieć. A gdy ktoś jest nieprzygotowany na taką atmosferę, to może się to na nim [niej??] źle odbić.

Zgadzam się co do spostrzeżeń odnośnie tego forum. Sama mam do tego forum trochę dystansu i takie są moje odczucia.
Dyskusje są tu pełne złośliwości, często dyskutanci odnoszą się do siebie niewłaściwie i obraźliwie.
Na co wrażliwszych może się to źle odbić.
Czyli to zła atmosfera na forum jest przyczyną takiego zachowania.

N cze 24, 2007 15:45
Mówię Ci A. ,że nie zmieniłam płci.Ale wyszło mi w teście,że ...mam żeńską płeć mózgu.Zagadka ewolucyjna. :D

N cze 24, 2007 15:46
A czy poza takimi testami wierzysz też w horoskopy? :) No dobra, horoskopy są może jeszcze mniej wiarygodne. A nawet jak Ci wyszła żeńska płeń mózgu, to co? Znaczy że jesteś kobietą? A jakby Ci w teście ze zwierzątkami wyszło, że masz charakter świnki morskiej, to byś chciał zostać świnką?

N cze 24, 2007 15:50
Żeby nie podpaść Wszechpolakom będę udawał arystokratkę. :D

N cze 24, 2007 16:03

Pod inną flagą? Zawsze można wstąpić w szeregi, o ile mnie pamięć nie myli, "security contractor" czy jakoś tak, w każdym razie najemników 8) A na Norwegie też się da najechać, wystarczy powiedzieć wujkowi, że mają broń masowego rażenia, nie lubią USA i mają złoża ropy/gazu(a mają) i spoko, da się ;]

Cytuj:
Ale wyszło mi w teście,że ...mam żeńską płeć mózgu.Zagadka ewolucyjna.

Ten test pewnie jest takim generatorem zagadek ewolucyjnych, jak wizyta w przybytku powszechnie zwanym klopem... Jakbym ja miał patrzeć na wyniki wszystkich głupich testów, rozwiązywanych przez ludzi, którym się nudzi, a pisanych przez jeszcze bardziej znudzonych, to by mi wyszło, że jestem obojnakiem kosmicznego morsa skrzyżowanego z krzesłami obrotowymi z Ikei-_-
A to, że jak sam piszesz nie zmieniłaś płci to jest conajmniej wymowne. Co następne? Zaczniesz pisać w rodzaju żeńskim? Nosić stringi?

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

N cze 24, 2007 16:07
Powoli zaczynam na tym forum pisać w rodzaju żeńskim,a poza tym forum jestem sobą,czyli sympatykiem LPR-u.

N cze 24, 2007 16:11
Powoli zaczynam na tym forum pisać w rodzaju żeńskim,a poza tym forum jestem sobą,czyli sympatykiem LPR-u.

Przepraszam, ale jeśli się definiujesz głownie słowami "jestem sympatykiem LPR-u", to chyba naprawdę z Tobą nienajlepiej. I to niekoniecznie wyna tego forum.

N cze 24, 2007 16:36

Ale teraz wszedłem :D

Słoneczko świeci, byłem na prymicji, dzień wolny.

Pięknie jest :D

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N cze 24, 2007 16:42
Zobacz profil WWW
Hehe, fajnie, dużo uśmiechów w poście i jeden duży ode mnie. :biggrin:

N cze 24, 2007 16:43
Serdecznie witam.Życzę miłego lata na "dachu" świata. :okulary:

Pn cze 25, 2007 11:19
Fajnie było w roli ładnej wirtualnej Polki,a teraz z tym kraterem Wezuwiusza w lokalizacji to już prawdziwe ekstremum. :gra:

Śr cze 27, 2007 12:56
Polonium, może Ty powienieś do jakiegoś specjalisty się zgłosić, skoro nie potrafisz na dłużej wytrzymać w żadnej z postaci, jakie sobie kreujesz. Coś mi się wydaje, że to mogą być objawy jakiejś jednostki chorobowej. I mówię śmiertelnie poważnie.

Śr cze 27, 2007 13:33
To możesz mówić,co chcesz.Mógłbym być w roli Polki,ale posiadam tylko jeden adres IP.Moderacja się zorientuje.

Śr cze 27, 2007 13:39

Polonium, wszyscy zaraz by się zorientowali ;)

Śr cze 27, 2007 13:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 139  Następna strona