| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A nie możnaby pod jakąś inną flagą?  No, dobra, niech już będzie... ale niech będzie chociaż w innym klimacie? - zawsze podobały mi się fjordy. Norwegia, Szwecja? Myślisz, że da się namówić wujka sama, żeby najechał tych ateistycznych i homoseksualnych Skandynawów. 
|
| N cze 24, 2007 15:44 |
|
|
|
 |
|
akacja
|
JakubN napisał(a): Może tak, dyskusje są tu często i gęsto ciężkie i pełne złośliwości. Takie moje spostrzeżenie - jestem moderatorem jednego foum, udzielałem się na 4 innych i nigdzie ludzie nie byli tak nieżyczliwi i niechętni, żeby się porozumieć. A gdy ktoś jest nieprzygotowany na taką atmosferę, to może się to na nim [niej??] źle odbić.
Zgadzam się co do spostrzeżeń odnośnie tego forum. Sama mam do tego forum trochę dystansu i takie są moje odczucia.
Dyskusje są tu pełne złośliwości, często dyskutanci odnoszą się do siebie niewłaściwie i obraźliwie.
Na co wrażliwszych może się to źle odbić.
Czyli to zła atmosfera na forum jest przyczyną takiego zachowania.
|
| N cze 24, 2007 15:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mówię Ci A. ,że nie zmieniłam płci.Ale wyszło mi w teście,że ...mam żeńską płeć mózgu.Zagadka ewolucyjna. 
|
| N cze 24, 2007 15:46 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A czy poza takimi testami wierzysz też w horoskopy?  No dobra, horoskopy są może jeszcze mniej wiarygodne. A nawet jak Ci wyszła żeńska płeń mózgu, to co? Znaczy że jesteś kobietą? A jakby Ci w teście ze zwierzątkami wyszło, że masz charakter świnki morskiej, to byś chciał zostać świnką?
|
| N cze 24, 2007 15:50 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Żeby nie podpaść Wszechpolakom będę udawał arystokratkę. 
|
| N cze 24, 2007 16:03 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Pod inną flagą? Zawsze można wstąpić w szeregi, o ile mnie pamięć nie myli, "security contractor" czy jakoś tak, w każdym razie najemników  A na Norwegie też się da najechać, wystarczy powiedzieć wujkowi, że mają broń masowego rażenia, nie lubią USA i mają złoża ropy/gazu(a mają) i spoko, da się
Cytuj: Ale wyszło mi w teście,że ...mam żeńską płeć mózgu.Zagadka ewolucyjna.
Ten test pewnie jest takim generatorem zagadek ewolucyjnych, jak wizyta w przybytku powszechnie zwanym klopem... Jakbym ja miał patrzeć na wyniki wszystkich głupich testów, rozwiązywanych przez ludzi, którym się nudzi, a pisanych przez jeszcze bardziej znudzonych, to by mi wyszło, że jestem obojnakiem kosmicznego morsa skrzyżowanego z krzesłami obrotowymi z Ikei-_-
A to, że jak sam piszesz nie zmieniłaś płci to jest conajmniej wymowne. Co następne? Zaczniesz pisać w rodzaju żeńskim? Nosić stringi?
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| N cze 24, 2007 16:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Powoli zaczynam na tym forum pisać w rodzaju żeńskim,a poza tym forum jestem sobą,czyli sympatykiem LPR-u.
|
| N cze 24, 2007 16:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Polonium 210 napisał(a): Powoli zaczynam na tym forum pisać w rodzaju żeńskim,a poza tym forum jestem sobą,czyli sympatykiem LPR-u.
Przepraszam, ale jeśli się definiujesz głownie słowami "jestem sympatykiem LPR-u", to chyba naprawdę z Tobą nienajlepiej. I to niekoniecznie wyna tego forum.
|
| N cze 24, 2007 16:36 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Daaaaaaaaaawno mnie tu nie było
Ale teraz wszedłem
Słoneczko świeci, byłem na prymicji, dzień wolny.
Pięknie jest 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| N cze 24, 2007 16:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Hehe, fajnie, dużo uśmiechów w poście i jeden duży ode mnie. 
|
| N cze 24, 2007 16:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Serdecznie witam.Życzę miłego lata na "dachu" świata. 
|
| Pn cze 25, 2007 11:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Fajnie było w roli ładnej wirtualnej Polki,a teraz z tym kraterem Wezuwiusza w lokalizacji to już prawdziwe ekstremum. 
|
| Śr cze 27, 2007 12:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Polonium, może Ty powienieś do jakiegoś specjalisty się zgłosić, skoro nie potrafisz na dłużej wytrzymać w żadnej z postaci, jakie sobie kreujesz. Coś mi się wydaje, że to mogą być objawy jakiejś jednostki chorobowej. I mówię śmiertelnie poważnie.
|
| Śr cze 27, 2007 13:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
To możesz mówić,co chcesz.Mógłbym być w roli Polki,ale posiadam tylko jeden adres IP.Moderacja się zorientuje.
|
| Śr cze 27, 2007 13:39 |
|
 |
|
arc
|
Polonium, wszyscy zaraz by się zorientowali 
_________________ arcarc
|
| Śr cze 27, 2007 13:41 |
|