| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A może tak na innym forum wystąpię w nowej roli.Tam,gdzie mnie nie znają.
|
| Śr cze 27, 2007 13:53 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Ta Polonium. Lecz się. Bo takie głupoty, jakie tu wypisujesz wymykają się pojęciu "zdrowy mózg" 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr cze 27, 2007 14:12 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zarzucasz mi problemy z osobowością,ale ich nie mam.Szymon Majewski nawet się publicznie przebiera za płeć przeciwną w ramach swojego show.A jak ktoś nie aktor to zaraz się każdy dziwi.A w moim przypadku chodzi tylko o awatar.Jak wychodzę z domu to nie udaję płci przeciwnej,a avatar to nic takiego.A nasze Polki to naprawdę są piękne.Angielki im zazdroszczą nawet.
|
| Śr cze 27, 2007 14:57 |
|
|
|
 |
|
arc
|
Polonium, to jest forum dyskusyjne, a nie scena. Kto będzie traktował poważnie jakiegoś faceta, co pisze w rodzaju żeńskim? Przepraszam, ale to jest trochę niesmaczne.
_________________ arcarc
|
| Śr cze 27, 2007 15:35 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Dokładnie. Jeśli byś to robił w TV byłoby fajnie. Tutaj to jest raczej żałosne.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr cze 27, 2007 18:17 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wracam po krótkiej chwili a tu ciągle to samo...RANY
To chyba jakiś sabotaz, żeby z forum zrobić smietnik, bo az nie mieści się w głowie, ze to na serio ...Uważam ze za spamowanie powinno się dostać bana...Kto moze pojąć o kim piszę, niech pojmuje
Cieszę się, że Zencognito jednak jest z nami, bo dyskuje z nim sa sensowne
Postanowiłam że nie będę odwiedzac działu rodzina chrześcijanska- bo się denerwuję a to niezdrowo...Problem w tym, że czasami są tam osoby które naprawdę proszą o pomoc...  a nie tylko snują jakieś erotomańsko-prowokacyjne rozwazania...
Ehhh...czy ktos tez ma wrazenie, że dział rodzina chrześciajńska schodzi na psy?? 
|
| Śr lip 04, 2007 17:06 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Specyficzny dzień, nie powiem.
Ale znalazłem czas, aby tu zajrzeć
Pospałem sobie - oj, tak, pootrzebne to było... Jakoś w tygodniu się jesień taka porobiła, że kładąc się normalnie, nie mogłem się wyspać.
Poczytałem, skończyłem "Veritas" (polecam dla sympatyków dobrej powieści historycznej), posprzątałem, posiedziałem na necie, pospałem, piszę na forum i planuję sobie pobiegać jeszcze 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| So lip 07, 2007 18:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| So lip 07, 2007 20:56 |
|
 |
|
Zencognito
|
Oj, dlatego lepiej nie usuwać programów inaczej niż poprzez polecenie "uninstall" z folderu programu w menu start lub w Panelu zarządzania wybrać "dodaj/usuń programy" i w taki sposób usunąć.
|
| So lip 07, 2007 21:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Uff...Po uporaniu się z awarią plików exe- gdyby ktos miał podobny problem, to trzeba ściągnąc plik .reg naprawiający exe...
i uporaniu się z maścią do oka, która sama wychodzi z tubki bez naciskania - serio  i której końcówką nie mozna dotknąć powieki- bo masć się zanieczyści bakteriami
czas na późną kolacyjkę...a potem na cos mocniejszego 
|
| So lip 07, 2007 23:23 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Teresse napisał(a): o tak- wspaniałe zakonczenie dnia- usunełam jak mi się wydawalo zbędne pliki- no i cześć programow nie działa..
Taaak, dlatego właśnie ktoś wymyślił taką funkcję w Paneli sterowania jak "Dodaj/usuń programy".
Usuwanie na zasadzie "del" nigdy nikomu na dobre nie wyszło, gdy chodzi o programy 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| N lip 08, 2007 13:13 |
|
 |
|
vesper
|
ToMu napisał(a): Teresse napisał(a): o tak- wspaniałe zakonczenie dnia- usunełam jak mi się wydawalo zbędne pliki- no i cześć programow nie działa.. Taaak, dlatego właśnie ktoś wymyślił taką funkcję w Paneli sterowania jak "Dodaj/usuń programy". Usuwanie na zasadzie "del" nigdy nikomu na dobre nie wyszło, gdy chodzi o programy 
Niekoniecznie. Jeśli ma się odpowiednią wiedzę informatyczną, to jest to czasem skuteczny sposób na modyfikowanie programów i systemu  Pierwsze co należy zrobić po instalacji Win XP to wyłączyć ochronę plików, i skasować plik "msmsgs.exe"  A ja właśnie naprawię dziś swojego Linuksa (nie rekompilowałem jeszcze kernela po zmianie płyty głównej). Nie mogę już ścierpieć windowsa.... brrr :/
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
| N lip 08, 2007 13:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Pozwolę sobie zażartować.Chyba PiS się nie obrazi.
PiS - Prawo i stosy
|
| Pn lip 09, 2007 11:06 |
|
 |
|
Zencognito
|
Polonium, to raczej powinno być w tym temacie.
|
| Pn lip 09, 2007 11:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wiesz Zencognito,że najchętniej wybrałbym się do Kanady zamiast stresować się w dziale Hyde Park na tym forum.A wątku o którym wspomniałeś (Co śmieszy Eire,Haunebu) już nie uznaję i w ramach strajku tam nie pisuję.
|
| Pn lip 09, 2007 15:48 |
|
|
|