| Autor |
Wiadomość |
|
Zencognito
|
|
| Śr sie 29, 2007 9:58 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Tak a propos to ostatnio widziałam kota na cmentarzu myjącego się na marmurowym grobie- widok był surrealistyczny- kot był czarny i wypasiony i oburzony tym, że się gapię na niego- miło wiedzieć, że po śmierci posłużymy kotu za leżaczek...
A tak poza tym to muszę się zakawować, żeby nie zasnąć za wczesnie 
|
| Śr sie 29, 2007 15:26 |
|
 |
|
angua
|
Chyba już to kiedyś pisałam, ale śliczny jest Twój Zel 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr sie 29, 2007 15:27 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Angua- podrywasz Zencognito
Nic nie mówię, ale baby się o Ciebie biją...Dobrze, że ja nie mam inne powołanie i nie muszę się bić o nikogo 
|
| Śr sie 29, 2007 15:29 |
|
 |
|
angua
|
Nie, to moja kotka prosiła o napisanie tego posta  :D
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr sie 29, 2007 15:47 |
|
|
|
 |
|
Zencognito
|
Dla kotki Anguy i nie tylko, porównanie.
Spankowy kłębek Zelowy wczoraj (prawie rok temu):
i dziś:
A na dokładkę jeszcze jedno zdjęcie. Czy ktoś kiedyś widział bardziej uśmiechniętego kota?
Teresse napisał(a): A tak poza tym to muszę się zakawować, żeby nie zasnąć za wczesnie 
Ja też sobie zaraz kawkę zrobię, bo od 5.40 jestem na nogach. 
|
| Śr sie 29, 2007 16:05 |
|
 |
|
angua
|
Tak tak, pamiętam tego malutkiego Zela
A uśmiecha się rzeczywiście rewelacyjnie  No i śpi na plecach jak moja w czasie upałów 
|
| Śr sie 29, 2007 16:12 |
|
 |
|
Zencognito
|
Akurat na tym zdjęciu śpi na plecach bo go głaskałem  Zel daje się głaskać tylko wtedy jak śpi, albo zasypia. Jak się go zacznie głaskać to po jakimś czasie obraca się na plecy, żeby go głaskać po brzuchu
W końcu zainstalowałem sobie Joomlę - uff! To teraz krok 2 - ogarnąć system dodawania treści. Ale mi się nie chce... 
|
| Śr sie 29, 2007 16:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Obecnie mam pod opieka 2 koty (wlasciciele sa na wakacjach) Kajtka i Tigera.
Kajtek jest czarny, ma bialy krawat i biale skarpetki, Tiger brazowy w cetki, jak prawdziwy tygrys.
Kajtek jest zarlokiem, wita mnie zawsze mialczeniem kiedy przyjezdzam do jego domu, juz od progu proszac o jedzenie. Jest bardzo milym kotem.
Tiger przezywa zawsze wyjazdy swojej pani, zawsze teskni i przez dwa kolejne dni nie chce jesc.
Pod opieka mam jeszcze 2 papugi i ryby w akwarium.
Papugi sa smieszne, robia fikolki kiedy zblizam sie do klatki. Razem sobie spiewamy i gwizdzemy.
Niestety i na siersc kota i na pierze papug mam silna alergie.
Zel jest ladny, kolor siersci bardzo, bardzo oryginalny.
|
| Śr sie 29, 2007 17:09 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Pt sie 31, 2007 11:13 |
|
 |
|
Zencognito
|
Zwróciło moją uwagę, że Pirat ma nos szary, a poduszki na łapkach różowe  Nie wiem wprawdzie jak to jest z kolorami skóry u kotów, ale Zel ma wszędzie różową, dlatego wydawało mi się, że kot albo jest "biały" i ma nos, łapki oraz skórę wszędzie różową, albo jest "murzynkiem" i ma nos, łapki i skórę szare 
|
| Pt sie 31, 2007 11:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alez ladny jest ten Pirat i wyglada jak brat blizniaczy Kajtka.
Tylko, ze Kajtek jest juz wiekiem sedziwym. 
|
| Pt sie 31, 2007 11:48 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Zen, to jeszcze nic  On na jednej łapie ma poduszki szare i różowe. W zależności od koloru sierści w danym miejscu - różowe, gdy sierść jest biała, szare, gdy sierść jest czarna. Nie wiem czy koty tak po prostu mają, ale pamiętam moje zaskoczenie, gdy to odkryłam  Śmiesznie to wygląda.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Pt sie 31, 2007 12:42 |
|
 |
|
Zencognito
|
Yes! Yes! Yes! W końcu!
Po całym wczorajszym dniu kombinowania + połowie dzisiejszego wpadłem na pomysł jak zmienić design zgodnie z sugestiami klienta, żeby wszystko dobrze wyglądało! Teraz tylko przerzucić to na xhtml + css i jesteśmy w domu!
Wow, czyli to jednak z sierścią ma jakiś związek  Ciekawe
Acha, no i kontynuując serię "podziwiania kotka nigdy za wiele", oto zdjęcie dzisiejsze:
W ogóle co ten Zel dzisiaj zrobił... Kupiliśmy mu taką zabawkę - myszkę na sznurku, żeby ją gonił. Jakąś godzinę temu siedzę na komputerze przy Photoshopie i nagle słyszę, że kto się ksztusi. Patrzę - a Zel połyka ten sznurek od myszki! Musiałem mu go z gardła wyciągać, a już był na około 20 cm połknięty 
|
| Pt sie 31, 2007 13:19 |
|
 |
|
Zencognito
|
Jeny, zaraz mnie szlag trafi przez tą microshitową przeglądarkę :[
Siedzę już drugi dzień nad poprawą designu, zadowolony z siebie zaimplementowałem w xhtml i css, wgrałem na serwer i patrzę pod różnymi przeglądarkami:
Pod Operą (która jest moją domyślną przeglądarką)? Super
Pod Firefoxem? Super
Pod Safari? Super
Pod IE? Co k%@&#?!
Czemu w każdej normalnej przeglądarce strona może wyglądać dobrze:
a w kalecznym IE musi wyglądać tak:
Why?
WHY??
Ludzie, proszę, ze względu na zdrowie psychiczne webdesignerów nie używajcie Internet Explorera. Niech ta przeglądarka zniknie raz na zawsze w otchłań niepamięci!
|
| Pt sie 31, 2007 18:38 |
|
|
|