| Autor |
Wiadomość |
|
rozalka
Moderator
|
A o której się kładziesz spać? 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Cz gru 09, 2004 12:47 |
|
|
|
 |
|
Grim Reaper
|
Ok północy...
Z pracy wracam średnio ok 18...uprzedzajac ew. pytanie 
_________________ Nie chcę, żyć...chcę, żeby żył we mnie Chrystus
|
| Cz gru 09, 2004 12:51 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Czyli zasypiasz normalnie... a ja niestety nie zawsze
Jednak jest to temat na inny topic, pod tytułem np. "Bezsenność". Moze kiedyś założę... 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Cz gru 09, 2004 12:59 |
|
|
|
 |
|
Grim Reaper
|
Załóż koniecznie

_________________ Nie chcę, żyć...chcę, żeby żył we mnie Chrystus
|
| Cz gru 09, 2004 13:12 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Już pora wstać .... Wschodzące Słońce łagodnie wskazuje nam drogę . Widzimy, uśmiechamy się, lecz zwlekamy z podążeniem w ślady Chrystusa.
Jest nam wygodnie pozostać jeszcze chwilkę w ciepłym łóżku.. a może dwie chwilki..? Do zachodu mamy dużo czasu- myślimy...
W Piśmie Świętym wielokrotnie Chrystus jest nazywany Wschodzącym Słońcem, Słońcem Sprawiedliwości, Światłością Świata.
Cytuj: Przez nią ( litość Boga) z wysoka Wschodzące Słońce nas nawiedzi, by zajaśnieć tym, co w mroku i cieniu śmierci mieszkają ( Łk. 1.78-79) Cytuj: Naród kroczący w ciemnościach ujrzał światłość wielką; nad mieszkańcami kraju mroków światło zabłysło ( Iz. 9,1)
Piękny jest wschód Słońca. Podziwiamy go na obrazkach naukowych książek, zastanawiając się, dlaczego Słońce wschodzi codziennie, a nie np. raz na dwa lata, lub oglądamy wschód z daleka, chowając się w cieniu.
Uciekamy przed Słońcem wiedząc, że ono daje życie.
Najpełniejsze życie odnajdujemy w Chrystusie... Słońce Sprawiedliwości codzienie próbuje nas dosięgnąć promieniami łaski, jednak my chowamy się przed światłem... blask prawdy oślepia. Założywszy przecisłoneczne okulary nie dostrzegamy, że zbliża się zachód naszego życia, a nam ubywa sił....
Już pora wstać... uklęknąć i spojrzeć w stronę Wschodzącego Słońca... a potem biec i łapać promienie rzucane nam pod stopy , uciekając przed cieniem obojętności 
|
| So gru 11, 2004 19:12 |
|
|
|
 |
|
patrii
|
„Obuź się na chmurch siada słońce (...)
Spójrz Bóg dzień pobłogosławił światłem obudź się i dzięki składaj mu(...).
Podaj dłoń, uśmiechem obdarz brata, wszystkim ludziom dobro, pokój nieś”

_________________ „wyrwij mnie i wyzwól o Panie mój”
|
| Wt gru 14, 2004 9:26 |
|
 |
|
Nutka
|
| Wt sty 04, 2005 12:54 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Wszystkim pracującym, uczącym się, a zwłaszcza studiującym  życzę dobrego dnia, pełnego zapału i entuzjazmu  A jakbyście już nie dawali rady, to polecam kawusię albo spacerek, ewentualnie drzemkę
A ja zmykam na zajęcia - 3 godzinne ćwiczenia na dzień dobry. Brrrr... Wspaniały sposób na...

|
| Pn sty 10, 2005 7:20 |
|
 |
|
Nutka
|
| Wt sty 11, 2005 12:02 |
|
 |
|
chmurka_
|
Ha-nie musiałam dzisiaj wstać o 6.00  A to dlatego ze mam FERIE  :D:D To jest wspaniałe....Zaraz na basen pomykam trochę się popluskać w ten zimowy dzionek...Miłego dnia wszystkim życzę 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Pn sty 24, 2005 8:57 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Miły poranek
Aż przyjemnie wstac, gdy widzi sie snieg za oknem..........dziecieaki maja kupe radochy.........Niestety zawsze musi byc jakis zgrzyt.
To już norma, ze słuzby drogowe zawodzą.....przecież miało nie byc Zimy  :P
Mimo wszystko miłego dnia.........szczególnie drogowcom 
|
| Pn sty 24, 2005 9:21 |
|
 |
|
Asienkka
|
Ja wstałam nie tak dawno...
Nadeszła ukochana sesja .....
A przy okazji (skoro mowa o śniegu), to chciałam się poskarżyć!!
W zeszly czwartek - połowa stycznia, ZIMA!! Zaczyna padać śniegu, zrobiło sie tak ładnie, bialo....na tu niespodzianka, Kraków nie jest przygotowany na zimę (w styczniu  ), ruch drogowy - prawie caly zamarł..... i w ogóle było do bani  .
To tyle, musiałam się w końcu wygadać  :P  .
A teraz trzeba iść ryć dalej .....
Miłego dnia 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Pn sty 24, 2005 12:28 |
|
 |
|
chmurka_
|
Troszkę sobie dziś pospałam hehe  Dziś postanawiam być dobrym i życzliwym człowiekiem  :):)
Miłego dnia wszystkim życzę 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| Wt sty 25, 2005 10:57 |
|
 |
|
amara
|
_________________ ....::::daj się prowadzić::::....
|
| Wt sty 25, 2005 11:30 |
|
 |
|
Julia
|
sesja , sesja , sesja... jeszcze troche i stwierdze ze jestem chominidą albo czyms podobnym  ale przeciez jeaszcze tylko 2 egzaminy i 2tygodnie zasluzonychprzez ostatnie lata feri....... 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| Wt sty 25, 2005 12:13 |
|
|
|