Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 0:13

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 Najsympatyczniejszy forumowicz 
Autor Wiadomość

:hahaha:

Crosis chłopie rozczuliłeś mnie, na serio. W zyciu nie spodziewałbym się znaleźć w takim wątku jak ten.
Może założę wątek najmniej sympatyczny forumowicz, miałbym duże szanse !!

Wt wrz 13, 2005 12:31
Spoon, bedac wrednym mozna byc symaptycznym :P

A w tamtym na pewno nie zwyciezysz :P Sa tu lepsze typy :clever:

Crosis

Wt wrz 13, 2005 13:03

Pomimo, że nie miałem osobistej okazji wejść w dyskurs z nutką jotką, anguą oraz julią to i tak uważam je z forumowiczki przesympatyczne. Piszę to oczywiście na podstawie podglądania "piaskownicy".
Offtopowy wpis - bo adekwatny wątek dot. forumowiczek został (i słusznie - feministki precz) zablokowany - ale co mi tam - może mod nie zauważy?

Cz wrz 15, 2005 21:12

To ja stawiam na Nutkę i wikinga. Ale nospherek ma też swoje zalety. No choćby to, że jest w posiadaniu broni ciężkiego kalibru i może nas tu wszystkich obronić przed atakami kosmitów np.

Pt wrz 16, 2005 10:20

lista przeredagowana :glupek2: (alfabetycznie wpisuję)
Bobo :przytul: , Crosis, Ddv, Julia, Nospher, Pędziwiatr, Płomyk, Spoon, Wiking, Wilczek, Zoe

Pt wrz 16, 2005 15:06
Zobacz profil YIM

Ile jeszcze razy ją przeredagujesz? W miarę wpisywania się kolejnych userów? :clever:
"Żeby im przykro nie było?"

:hahaha:

Pt wrz 16, 2005 15:08
Tylko - dziwi mnie to, gdyż "kocisko" jest strasznie niezależne i chodzi własnymi drogami ... ;)
czasem nawet z ubłoconymi nogami do czystej pościeli lezie ;)

Nie pozostaje mi zatem nic innego, jak tylko zrewanżować się tym samym ... (kolejnośc przypadkowa)
Angua, Wiking, Nutka, Spoonman, Baranek, Wanda, Płomyk, Bobo, Nospheratu, Pedziwiatr, Zoe ...
:co:
Wymieniać można by dużo więcej ...
Powiem więc inaczej:
Angua, - straznie inteligentna i zzangażowana Wilczyca
Wiking - przemiły Krasnal
Nutka - przemiła panienka
Spoonman- uroczy "łobuziak" ;)
Baranek - odlotowa ... Owieczka miła gsy trzeba, uparta, gdy to niezędne ;)
Wanda - miło się dyskutuje z kimś, kto ma często przeciwne poglądy - jednak potrafi je wyrazic należytaj formie
...

Pt wrz 16, 2005 15:34

Pt wrz 16, 2005 15:36

Bobo-....przewspaniała niesamowicie inteligentna osóbka, gdy trzeba ma cięty język, gdy trzeba jest łagodna, ciepła.....,...,...,..., :przytul:
Crosis- wariat w najlepszym tego słowa znaczeniu i tolerancyjny az się ciepło na sercu robi :cmok1:
Ddv- "kocisko" ..... miły, przyjazny, z zasadami,...,...,... :przytul:
Julia- kochana osoba promieniująca ciepłem :)
Nospher- szalony nietoperek ;)
Pędziwiatr - :co: za mało widać ale już lubię :bukiet:
Płomyk- ... mnóstwo ciepła i przemiła osóbka :D :przytul:
Spoon- :P:P:P
Wiking - Obrazek + Obrazek = Obrazek
Wilczek - inteligentna, radosna, dowcipna,....,...,..,.... (gdzie jesteś Angua !! )
Zoe- takie małe wesołe Obrazek

Pt wrz 16, 2005 17:18
Zobacz profil YIM

Dodam komenty 8)
Bobo-....przewspaniała niesamowicie inteligentna osóbka, gdy trzeba ma cięty język, gdy trzeba jest łagodna, ciepła.....,...,...,..., :przytul:
Crosis- wariat w najlepszym tego słowa znaczeniu i tolerancyjny az się ciepło na sercu robi :cmok1:
Ddv- "kocisko" ..... miły, przyjazny, z zasadami,...,...,... :przytul:
Julia- kochana osoba promieniująca ciepłem :)
Nospher- szalony nietoperek ;)
Pędziwiatr - :co: za mało widać ale już lubię :bukiet:
Płomyk- ... mnóstwo ciepła i przemiła osóbka :D :przytul:
Spoon- :P:P:P
Wiking - Obrazek + Obrazek = Obrazek
Wilczek - inteligentna, radosna, dowcipna,....,...,..,.... (gdzie jesteś Angua !! )
Zoe- takie małe wesołe Obrazek

To w takim razie dla kazdego kwiatek 8)

Obrazek

[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/yahoo.gif[/img] Hurra...........dzieki, dzieki, dzieki. Wszystkich Was tu lubie.

Obrazek Gdybym miala wiecej czasu odwiedzalabym wasza piaskownice czesciej. Nie pisze duzo, ale czytam wasze rozmowki. Obrazek

Pt wrz 16, 2005 19:57
Zobacz profil WWW

Zapomnielismy o av :x i o Andrzeju. Andrzej stara sie nas wciagniac w czytanie pisma swietego, ;) dobrze to wymyslil :brawo:

Pt wrz 16, 2005 20:51
Zobacz profil WWW

Może założę wątek najmniej sympatyczny forumowicz, miałbym duże szanse !!

Odpowiadam: załóż, fajne założenie, zakładając, że zakładamy nogę na nogę... :o :x
Wiesz, że i ja bym się tam załapała, aha. Warto o sobie wiedzieć, coś, co myślą inni znając cię tylko wirtualnie.

Np. o Nutce mogę powiedzieć, że jest b. szczera, przemiła, wesoła, ale też ma pragnienie polepszenia czegoś w swoim otoczeniu. I to chyba ją trochę przytłacza, jakby hamuje jej spontaniczność i wesołe spojrzenie na świat. Ale przecież wszyscy mamy jakieś pragnienia i cele. A do końca nie jesteśmy tak bardzo szczęśliwi.

Spoon, ja chyba weszłam w świat twojego myślenia, robię to zbyt boleśnie teraz tu i w tym momencie. Czyżbym była aż tak podatna na wpływy swoich rozmówców?! Żaba, co z tobą?????

So wrz 17, 2005 9:07

Nie daj się żabciu :przytul: bądź sobą :cmok1: Może bym i chciała coś zmienić w otoczeniu ale jakoś niespecjalnie widzę szanse :-X :mad: dla wszystkich :)):):)):):)):)[/color]

So wrz 17, 2005 9:51
Zobacz profil YIM

Spojoknie Bobo, szczerosć przede wszystkim - TWA to nienajlepszy pomysł - wypacza prawdę.

A zakłądając , że w realu nie zobaczymy się nigdy...nie musisz o mnie wiedzieć nic, właściwie.

;)

Pn wrz 19, 2005 7:01

Właśnie, spoko, spoon. Wszyscy tu znamy się tylko na domysł, ale przecież czy to nie poszerza wiedzy o ludziach? No, chyba nie zaprzeczysz. Poznajemy wzajemnie poglądy, wymieniamy doświadczenia, uczymy się ludzi, uczymy się siebie samych. A, że ty nie potrafisz dostosować wirtualu do realu i odwrotnie, to wcale źle o tobie nie świadczy. Powiem, że wręcz przeciwnie. Ja czasami też jestem w tym podobna do ciebie, ale potem bywam zła sama na siebie i mam chol... ochotę siebie za te obcesowość zbić. Daję sobie czasem klapsa, ale mam do siebie litość i nic z tej "chłosty" nie wychodzi.
A, że wnoszę wokół siebie trochę nerwowości....bez niej byłoby za nudno. :ziew: :ziew: :mruga:

Pn wrz 19, 2005 9:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona