Autor |
Wiadomość |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Niedawno wróciłem z uczelni. Wiecie co się stało? Wreszcie ktoś ruszył tą swoją makówką, ażeby zrobić w najbliższym tygodniu pierwsze (po tych dwóch latach) spotkanie integracyjne naszego roku. Nie wiem czy się cieszyc czy smucić z tego powodu.
Jeśli zaś chodzi o zakupy to również po zajęciach wybrałem się na nie. Oczywiście sam, bo z kim bym mógł się - mówiąc kolokwialnie - szlajać po mieście. Kupiłem sobie koszulę marki Carry (jedyny sklep firmowy jaki naprawdę lubię, bo zwykle buszuję po Metalshopach) z przeceny za ... 29,90zł. (byłą to resztka po sezonie) także buty szczury i ...
płytę Pink Floyd "THE PIPER AT THE GATES OF DAWN"
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Śr paź 03, 2007 14:18 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Jutro drugie podejście do zakupów, kolega dał mi namiary na sklepach w których ponoć są interesujące kurtki  Dziś zaś pierwsze laboratoria skończyły się na 20 minutach wstępu i zapewnieniu że przedmiot będzie lekki, drugie się nie odbyły, za to wcześniej odbył się wykład, który był tylko organizacyjny i 30-minutowy. Pogoda świetna więc poszedłem na Cmentarz Centralny i siadłem z książką przed fontanną  Potem przeszedłem się trochę do budynku sądu i obejrzałem odrestaurowane malowidła oraz rzeźby. Złapałem ojca na mieście, wróciliśmy razem do domu samochodem a teraz robię sobie masaż stóp i ooo jak mi dobrzeee 
|
Śr paź 03, 2007 14:34 |
|
 |
Zencognito
|
Zakupy udane, Zencognito jest szczęśliwyyy  Kurtkę znalazłem bardzo fajną, w kolorze ciemnobrązowym, dodatkowo z odpinaną podszewką dzięki czemu posłuży mi także jak jesień się ochłodzi  Potem kupiłem jasne dżinsowe spodnie i bluzę w błękitno-granatowe paski. Na samym końcu kupiłem w Deichmanie czarne buty  Za wszystko zapłaciłem 400 zł z hakiem. Przydałaby mi się jeszcze jedna para spodni i jedna lub dwie bluzy, więc jeszcze się po sklepach pokręcę. Acha, no i torby nie kupiłem niestety  Sklepów z torebkami kobiecymi jest full, za to takich toreb na ramię jak na lekarstwo :/
|
Cz paź 04, 2007 16:21 |
|
|
|
 |
Enigma
|
do roboty, do roboty...
moje zakupy ograniczą się dziś do chleba i awokado.
do roboty, do roboty...
_________________ "Doch gestohlen ist er wertlos,
Und dann brauch' ich ihn nicht"
|
So paź 06, 2007 6:26 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A ja dzisiaj wymyśliłem sobie realizowanie od dawna założonego celu - zrobie PIZZĘ 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So paź 06, 2007 10:25 |
|
|
|
 |
olinka
|
Enigma napisał(a): do roboty, do roboty... moje zakupy ograniczą się dziś do chleba i awokado.
do roboty, do roboty...
Hej, Enigma
Po takich zakupach to rzeczywiście będziesz mieć dużo roboty  ...
z przygotowaniem jedzenia. Zapomniałaś o białym winie?

_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
So paź 06, 2007 14:49 |
|
 |
Enigma
|
@ olinka: wolę czerwone  dziś nie miałam za wiele czasu na cokolwiek innego oprócz pracy. Echh...
podam, padam, padam... Z NÓG!
|
So paź 06, 2007 18:48 |
|
 |
Asienkka
|
Dobija mnie pogoda...
Ostatnie dni są tragiczne - dość, że zimno i mokro - to jeszcze ciśnienie jakieś dziwne - spałabym tylko !
A od poniedziałku już na dobre zaczyna się rok akademicki - z czego się nawet cieszę
Mam nadzieję, że późna pora - nie zdyskwalifikuje tego posta 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N paź 07, 2007 0:20 |
|
 |
Stigandr
|
a może by tak zostać wikingiem...
_________________ Oden! Guide our ships
Our axes, spears and swords
Guide us through storms that whip
And in brutal war!
|
N paź 07, 2007 0:46 |
|
 |
Enigma
|
do Niemiec jadą Turcy, a Niemcy jadą do Holandii. Polacy opanowują Irlandię, a Chińczycy i Murzyni Polskę (w Łodzi jest ich od jasnej anielki  )
Może się stworzy wreszcie społeczeństwo jednokulturowe.... echhhhhhh...
Wiking się nie opłaca 
|
N paź 07, 2007 5:53 |
|
 |
olinka
|
Enigma napisał(a): Może się stworzy wreszcie społeczeństwo jednokulturowe.... echhhhhhh... Wiking się nie opłaca 
Tak, już widzę tego karpia w Wigilię jedzonego pałeczkami.
Ale już rikszą do pracy, w błękitnym kimonie, to czemu by nie
jesli to wyjdzie, to ja znikam w toskańskiej winnicy. Na zawsze....... 
_________________ Make a good thing better.
Mój Bóg i moje wszystko.
|
N paź 07, 2007 10:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: a może by tak zostać wikingiem...
Czemu akurat Wikingiem...  ?
a ja powoli zamieniam się w kawowo-aspirynowego potwora...
Zamiast krwi krązy we mnie kawa i aspiryna...
A tak najbardziej to nie moge się juz doczekać biesiady w niebie...Myślicie, ze tam będą słodycze??Moze bedziemy jesć i nie bedziemy tyć?? 
|
N paź 07, 2007 18:50 |
|
 |
Zencognito
|
Teresse napisał(a): a ja powoli zamieniam się w kawowo-aspirynowego potwora... 

|
N paź 07, 2007 19:03 |
|
 |
Enigma
|
a w piekle będzie seks w kotłach z gorącą, bulgoczącą smołą 
|
Pn paź 08, 2007 5:50 |
|
 |
Zencognito
|
Jeee, na dziesiejszy obiad zjadłem sobie 2,5 pączka - będę się odżywiał tylko słodyczami, jak L z "Death note"
Wczoraj zainstalowałem sobie wygaszacz ekranu Uniqlock i teraz jestem całkowicie in love w tej pani:

|
Pn paź 08, 2007 17:13 |
|
|
|