| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: a w piekle będzie seks w kotłach z gorącą, bulgoczącą smołą
no wiesz, bardziej mnie nie trzeba motywować, żeby unikać piekła za wszelką cenę...
W piekle będzie seks i zdrowe jedzenie i aerobic...bleeeh 
|
| Pn paź 08, 2007 17:30 |
|
|
|
 |
|
Zencognito
|
Słodziaśnych obiadów ciąg dalszy - dziś micha budyniu!
|
| Wt paź 09, 2007 15:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W piekle będzie seks i zdrowe jedzenie i aerobic...bleeeh
Bomba! Śmigam tam jak tylko przestanie mi działać wątroba!
Btw,
Seks - koniecznie grupowy, aerobic nago.
Crosis
|
| Wt paź 09, 2007 16:31 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A tak najbardziej to nie moge się juz doczekać biesiady w niebie...Myślicie, ze tam będą słodycze??Moze bedziemy jesć i nie bedziemy tyć No pewnie, wedlowskie ptasie mleczko będzie się tylko jadło.... mmmhhhh.... A ja dzisiaj tylko owoce jadłam. Jabłuszka. A wczoraj całe korytko malinek...  Ale jestem przerażająco dziś wymęczona, siedzę przed tym kompem i nie mogę się do niczego zmotywować. Chyba się położę.... Cytuj: Słodziaśnych obiadów ciąg dalszy - dziś micha budyniu!
A jaki smak, jeśli wolno zapytać?
|
| Wt paź 09, 2007 16:37 |
|
 |
|
Zencognito
|
Waniliowy.
Też bym napisał, że chcę do piekła z seksem, zdrowym jedzeniem i aerobikiem, ale po tym jak Crosis napisał, że zorganizuje seks grupowy stwierdzam że nie - boję się 
|
| Wt paź 09, 2007 16:56 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Piękny - acz pracowity i dość męczący - dzień
Oby takich więcej 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Wt paź 09, 2007 17:57 |
|
 |
|
Enigma
|
@ Zencognito: eee tam  będzie fajnie
Na zegarze mamy 06.50. Za 23 minuty mam tramwaj... może bym się tak pospieszyła, bo jak na razie to jestem w proszku
Miłego dnia.
_________________ "Doch gestohlen ist er wertlos,
Und dann brauch' ich ihn nicht"
|
| Śr paź 10, 2007 5:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A potem ateiści oburzają się na fakt istnienia piekła...Teraz sami ujawniliście, ze chcecie tam iść... 
|
| Śr paź 10, 2007 18:46 |
|
 |
|
Enigma
|
@ Teresse: to takie żarciki na dobranoc  żeby się lepiej spało.
|
| Śr paź 10, 2007 21:55 |
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Crosis napisał(a): Cytuj: W piekle będzie seks i zdrowe jedzenie i aerobic...bleeeh Bomba! Śmigam tam jak tylko przestanie mi działać wątroba! Btw, Seks - koniecznie grupowy, aerobic nago.  Crosis
Jestem przerażony 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Cz paź 11, 2007 12:31 |
|
 |
|
ToMu
|
Spokojny dzień w pracy.
Trochę zrobiłem, trochę posprzątałem. I ogólna gorączka przedwizytacyjna...
Jesiennie jakoś.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
| Cz paź 11, 2007 17:08 |
|
 |
|
Enigma
|
w Łodzi zapowiada się dziś piękna pogoda. Jak na razie słonko świeci, chmurek na niebie jest niewiele, wietrzyk delikatnie powiewa, kolorowe liście spadają z drzew...
Tak sobie myślę, czy nie zrobić sobie dziś wolnego i nie zająć się moją nawiększą pasją- malarstwem... hmmm....
Miłego dnia.
|
| So paź 13, 2007 6:51 |
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
No, czas już się obudzić! Właśnie się doprowadziłem do porządku (toaleta poranna), ubrałem, wypachniłem i za około 40 minut wychodzę z domu na Mszę Świętą. Dzień jest słoneczny, ale zimny. W nocy był przymrozek, bo widać na trawie szron. Po przyjściu z Kościoła - freeeeeei!!!!! Troszkę poczytam to, co mam poczytać, troszkę może popiszę postów na forum.
Jak to dobrze, że Pan Bóg dał nam Ten Dzień w tygodniu
Miłego dnia i zostańcie z Bogiem,
Bartas.
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| N paź 14, 2007 7:20 |
|
 |
|
Zencognito
|
Ja za kwadrans wychodzę z domu i jadę do świątyni. Dzień rzeczywiście mroźny dziś - 10 stopni na słońcu, a w cieniu 4  Muszę sobie podpinkę do kurtki przyczepić żeby nie zmarznąć.
|
| N paź 14, 2007 7:43 |
|
 |
|
ToMu
|
Po prostu piękny jesienny dzionek
Trzeba ino go jakoś ładnie wykorzystać 
|
| N paź 14, 2007 8:47 |
|
|
|