Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 14, 2025 8:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość

Wróciłem do domu pełen zapału do pisania pracy magisterskiej. Do dzieła!

Śr lis 28, 2007 14:19

Wróciłem do domu pełen zapału do pisania pracy magisterskiej. Do dzieła!
(...)
- To przejdzie - powiedział nauczyciel.
(...)
;) :D
Większość moich znajomych pisała pracę kilka lat a ja nawet nie dociągnąłem - porzuciłem studia na ostatnim roku, semestr przed rozpoczęciem pisania...
A więc - Powodzenia i wytrwałości!
Przyda Ci się.

Śr lis 28, 2007 14:40
Ja się zatrzymałem po inzynierce... nawet poszedłem na zaoczną magisterkę, ale praca za bardzo kolidowałaby mi ze studiami - trzeba będzie za rok powtórzyć operację;)

Ale powodzenie, powodzenia ;)

Ja inżynierkę napisałem tak naprawdę w miesiąc intensywnego siedzenia i klepania w klawiaturę... koszty były ogromne:
kilogramy kawy;
hektolitry piwa;
litry wódki;
kartony magnezu;
sztangi papierosów.

Ale mimo wszystko się udało o zostałej jednym z pierwszych w Polsce autorów pracy o tej tematyce :D

Pamiętaj, że im bardziej się czymś interesujesz, tym lepiej się o tym pisze :D

Crosis

Śr lis 28, 2007 14:49

uh, ja zaraz idę na usunięcie p.ieprzyków.

pa pa P.ieprzyki!

Śr gru 05, 2007 5:15

Większość moich znajomych pisała pracę kilka lat a ja nawet nie dociągnąłem - porzuciłem studia na ostatnim roku, semestr przed rozpoczęciem pisania...
A więc - Powodzenia i wytrwałości!
Przyda Ci się.

Dzięki, większość częśći praktycznej (w postaci dodatku do joomli) mam już gotową :-) Jeśli się przyłożę to całą pracę skończę do końca semestru.
Crosis napisał(a):
Pamiętaj, że im bardziej się czymś interesujesz, tym lepiej się o tym pisze :D

Yhm! :-) Bardzo przyjemnie mi się pisało, aż nie chciało mi się czym innym zajmować :-)

Gdy wchodziłem na forum codziennie, ciągle obserwowałem tematy i pisałem. Teraz, gdy wchodzę raz na tydzień, prawie w ogóle nie chce mi się pisać. No ale to dobrze, będę miał więcej czasu na praktykę, pisanie pracy i czytanie o webdesignie :-)

N gru 09, 2007 8:40

do roboty, do roboty... Czy u Was też jest jeszcze całkiem ładna... JESIEŃ?

Pn gru 10, 2007 6:45

do roboty, do roboty... Czy u Was też jest jeszcze całkiem ładna... JESIEŃ?

Dzieli nas zaledwie kilkadziesiąt kilometrów, ale u nas jest jeszcze całkiem PASKUDNA jesień. :-(

Wt gru 11, 2007 22:22

@olinka: dziś i u nas było brzydko. Wieczór za to zapowiada się cudownie. Moje kochanie napisało kilka miłych słów i być może się już niedługo znów zobaczymy!
mein lieber M. :) mmmmm....MmmMmMmmMmmM :D hi hi. wariuję powoli :D :D :D

ble. W piątek Enigma podchodzi do DSD II. NIezłe jazdy będą :P

Śr gru 12, 2007 19:39

1. dobrze, że przynajmniej w przypadku pogody istnieje względna równość między miastami :)
2. będziesz egzaminować, czy zdawać DSD ??
3. pozdrowienia dla Deine lieber .... (Marcus, Manfred, Michaell ?) :heej:
4. czasem powody popadnięcia w obłęd są usprawiedliwione, ale tylko czasami :?

Śr gru 12, 2007 23:58

Moje kochanie napisało kilka miłych słów i być może się już niedługo znów zobaczymy! mein lieber M. :) mmmmm....MmmMmMmmMmmM :D hi hi. wariuję powoli :D :D :D

Ech, ci młodzi zakochani :? :? :arrow: :D:D

Dzięki Ci, Panie, że mnie strzała amora nie trafiła :D

Enigma napisał(a):
W piątek Enigma podchodzi do DSD II. NIezłe jazdy będą :P

A zatem powodzenia ;-) Będę trzymał kciuki i modlił się za Ciebie! ;-)

Cz gru 13, 2007 10:51
Zobacz profil WWW

@Bartas: dzięki. :P

Cz gru 13, 2007 16:41

Przychodzę na forum po tygodniu, a tu tak mało postów, co się dzieje? :-) W ogóle to czy ktoś mi może powiedzieć, czemu forum tak wolno działa? Trzy minuty mi się każda strona wgrywa :/
Co u Was słychać? Jak zamierzacie spędzić ostatni dzień 2007 i pierwszy dzień 2008 roku? :-)

N gru 30, 2007 9:00

Co u Was słychać? Jak zamierzacie spędzić ostatni dzień 2007 i pierwszy dzień 2008 roku? :-)

Mam pomysł na sylwka: zgrzewka piwa Żywiec (6 piwek), szampan, coś na przekąskę, cztery ściany swojego cichego kąta i ... muzyka. Zapowiada się super wieczór! :-) :-) :-) Pójdę w kimę po dwunastej, bo i tak nie będę miał co robić, a poza tym będę już nieźle wstawiony

Bo gdybym, kuźwa, miał gdzie i z KIM wyjść to bym poszedł. :mad:

Tak poza tym to dla mnie zawsze było święto rodzinne przy wspólnym stole. Tym bardziej, że dwa lata temu odszedł w ten radosny dzień do Pana mój kochany dziadek, który wręcz kochał sylwestra :(:( Rok po śmierci nie było wielkiej żałoby, ale też nie było hucznie. Jednak w tym roku rodzina zarządziła, że ma być normalnie i każdy sobie coś sam organizuje. I tak rodzice wychodzą do znajomych, siostra do kumpeli, wujostwo do znajomych, babcia do kuzynki, druga babcia też gdzieś tam do koleżanki do Niemiec. A ja sam jak pies przy budzie!!!!!! :(:(:(

N gru 30, 2007 9:38
Zobacz profil WWW

Ahaha! A ja mam z kim! I mam gdzie! I będzie tam ciepło! ! I będzie alkohol i muzyka! No i antykoncepcja też się znajdzie w wydaniu eNPeR! (najpierw poprawnie rżnij). Ależ hedonista ze mnie... ;-)

</okrutny>

N gru 30, 2007 11:32

Ja w Sylwestra idę na 18 do świątyni na Nauki Dharmy i zazen, a po tym wracam do domu, do rodziny :-) Alkoholu oczywiście pić nie będę - zresztą wraz z końcem roku minie 9 miesięcy całkowitej abstynencji :-) 1 stycznia ponownie idę do świątyni, tym razem na 11.00, na Ceremonię Noworoczną :-D
W ogóle to teraz mamy taką serię ceremonii - wczoraj odbyła się Tanbutsu-e czyli Ceremonia Skruchy przed 88 Buddhami, do świątyni przyjechała uczennica naszego opata, mniszka buddyjska w tradycji Soto, Czcigodna Homyo która zostanie przynajmniej do ceremonii noworocznej (choć mam nadzieję, że dłużej, bo to bardzo miła osoba) :-) Dziś o 18 odbyła się ceremonia odnowienia wskazań Ryaku Fusatsu, jednak jest ona tylko dla osób które przyjęły Jukai lub wskazania Bodhisattwy w jakiejkolwiek tradycji, czyli nie dla mnie :-)
Tak czy siak, zmianę roku spędzę bardzo oryginalnie bo bez alkoholu i siedzenia do późna, za to uczestnicząc w ceremoniach :-)

W ogóle dowiedziałem się niedawno, że kanon buddyzmu Mahajana składa się ze 100 tomów, z których każdy ma gdzieś tak 500 stron i w których zawarte jest ponad 5000 dzieł :o Czytania na całe życie - a raczej tłumaczenia, bo bardzo niewielka część została przetłumaczona na polski (nawet nie wiem czy w całości jest po angielsku).

N gru 30, 2007 19:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 139  Następna strona