| Autor |
Wiadomość |
|
Julia
|
nasze piaskowiskowe wilczysko jest wierne, ale troche martwie sie, czy gdzies nie zabladzila z tymi krasnalami wikinga 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| N maja 08, 2005 18:20 |
|
|
|
 |
|
angua
|
To jest szanaż  :P:P
No nie zapomnę, jakbym mogła...  Juluś
Na wilczkoterapię pojawię się na dywaniku wieczorem, może być?
quajette, nie wiem, czy wypada mi Cię witać w piaskowisku, skoro się teoretycznie wyprowadzam, ale pomimo tego witam serdecznie!
Coś mi się wydaje, że to będzie trudniejsze, niż się przez te trzy dni wydawało...
Nutek, jak już tu jestem, to dla Ciebie też
I się nie smutkujcie, bo przecież codziennie Wam powtarzałam, że życie jest piękne

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N maja 08, 2005 18:23 |
|
 |
|
Julia
|
jasne wilczku,... bede czekac w okolicach mojego dywanika 
|
| N maja 08, 2005 18:27 |
|
|
|
 |
|
quajette
|
Dziękuje za miłe przyjęcie. Ale wyprowadzka hmm jak to mówią"wszędzie dobrze ale w domu najlepiej cio hehe" Widzisz Julio jednak nie tak źle jest 
|
| N maja 08, 2005 18:30 |
|
 |
|
Julia
|
quajetta... my tu mamy wielki zamek jak zauwazyles/las i jest tu fajnie... wiedzialam ze wilczek jesli nic mu sie nie staalo sie w koncu pokaze...  a ja chyba musze zatopic sie w lekturze tego co musze..
NUtek... mam nadzieje ze na kotkoterapie tez moge liczyc 
|
| N maja 08, 2005 18:36 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Nutka, ty jako bob budowniczy, knstruktor wszelakich baszt i zamczysków, powiększ mi nieco moje siedlisko. (Ale mi się rymło) hm.
Z ciebie jest pracuś, Nutka!!!!!!!!!!!!!!!
Julia, ja taka podarta na rękach jestem jesienią, bo wtedy obcinam te stare maliny. To roślinki 2-letnie, niestety trzeba je wycinać.
Ale w piaskowisku na szczęście malin nie mamy.
Przy mojej baszcie same bukszpany.
Acha, Nutka, możesz w moją stronę wycelować jakimś kokosem? potrzebuję dużego kubka do picia. Przetnę na połowę łupinkę i będę miała 2 kubole. Z góry senx.
Jeśli chodzi o tego konia, to kasztan czystej krwi arabskiej, czysty; jak chce yyyy, to idzie do wychodka. A zadeptać cię, no co ty Nutka, nikogo nie zadepcze.
A spójrz, jaki kofany psiaczek przysnął mi przy baszcie.
Coraz więcej zwierzaków w piaskownicy. Kocham wszystkie  !
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| N maja 08, 2005 18:48 |
|
 |
|
bobo
|
właśnie przeleciało nad piaskownicą.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| N maja 08, 2005 18:56 |
|
 |
|
quajette
|
to ciekawe msuiało byc szkda ze neiw dizałem hehe ale coż napewno jeszczeodiwedzi nas 
|
| N maja 08, 2005 18:57 |
|
 |
|
Julia
|
bobo jaki kofany psiaczek... ciekafe skadciściek sie wzial... a moze komus uciekl? ale i tak fajnie ze jest... moge go sobie pozyczyc na psie oklady zanim Nutek i wilczek wroca?
|
| N maja 08, 2005 19:03 |
|
 |
|
quajette
|
Niema to jak sobie dogadzać. No ale niema o jak kobiety hehe zawsze lubią wygode 
|
| N maja 08, 2005 19:31 |
|
 |
|
Julia
|
quajette... znaczy to, ze podnosisz pozoim zawartosci meskiego pierwiastka w naszym piaskowisku?
widze ze nie czytales wczesniejszych postow tego tematu i ne wiesz dlaczego potrzebna jest nam kotkoterapia czy wiolczkoterapia... jak doczytasz to moze zrozumiesz
|
| N maja 08, 2005 19:37 |
|
 |
|
quajette
|
oki oki jestem nwoicjuszem i błedy oraz wpadki bedą mi sie zdarzały 
|
| N maja 08, 2005 19:44 |
|
 |
|
Julia
|
dziewczyny a gdzie powitalne babki dla nowobrszybylego?
/i w tym momencie kilka kolorowych babek piaskowych leci w strone niczego nie spodziewajacego sie quajette/
|
| N maja 08, 2005 20:00 |
|
 |
|
Nutka
|
/a w stronę Julki kilka kotkowych wędruje/  Co ja widzę FACET !!!!!!!!!!! Powitać Pana szanownego Quajette  Żabuś Masz obok swojej baszty chałupkę for konik i pięterko dla żabiej familii , z pieskami uwaga w moim sąsiedztwie Julek kotkoterapia chętnie jeśli w zamian podrapiesz koteczka ;);)
| N maja 08, 2005 20:09 |
|
 |
|
Julia
|
[drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap] [drap]
co ty na to Nutku?
|
| N maja 08, 2005 20:13 |
|
|
|