Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 19:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość

Bartas, polecam kocyk, koszyczek z piciem i kanapeczka i wyjscie gdzies na trawke. W celach edukacji. Nie ma nic lepszego niz nauka na swiezym powietrzu

Na powietrzu nie umiem się uczyć, bo mnie wszystko rozprasza ;)

Zuco napisał(a):
Ewentualnie mozna nagrac sobie material na mp3 i biegac sluchajac.

Ano, chyba że tak, ale to niekoniecznie biegać. Można leżeć w na słoneczku :)

Zuco napisał(a):
A ja dzisiaj 1, 5 h biegania :)

Uprawiasz aktywnie jogging, Zuco?

Wt maja 13, 2008 21:30
Zobacz profil WWW

Niedawno wróciłam z basenu, jednak nic mnie tak nie odpręza jak pływanie. Bylo cudownie, przez otwarte drzwi wpadalo słońce popołudniowe, powietrze i dookoła bylo tak zielono. Pływajac modlilam się i dziekowalam Bogu za Jego dary. A bylam wcześniej tak zmęczona ze ledwo trzymalam sie na nogach a teraz czuje się jakbym mogla góry przenosić.
pozdrawiam ania.

Śr maja 14, 2008 20:28

Niedawno wróciłam z basenu, jednak nic mnie tak nie odpręza jak pływanie. Bylo cudownie, przez otwarte drzwi wpadalo słońce popołudniowe, powietrze i dookoła bylo tak zielono. Pływajac modlilam się i dziekowalam Bogu za Jego dary. A bylam wcześniej tak zmęczona ze ledwo trzymalam sie na nogach a teraz czuje się jakbym mogla góry przenosić.
pozdrawiam ania.

Oj, Aniu, narobiłaś mi smaku na pływanie :) Chyba jutro po zajęciach też skoczę sobie na godzinkę na pływalnie i pójdę do sauny. Myślę, że to dobrze mi zrobi przed piątkowym kolokwium z prawa kanonicznego.

Śr maja 14, 2008 21:54
Zobacz profil WWW

:)) Zgodnie z planem po zajęciach udałem się na pływalnie :-) Napływałem się za wszystkie czasy, pozjeżdżałem na zjeżdżalni, wypociłem się w saunie, gdzie nasłuchałem się interesujących dyskusji (chcąc się nawet włączyć), posiedziałem w jacuzzi. Wszystko to dla zdrowia :) Wróciwszy do domu, powtórzyłem materiał na prawo i rzeczywiście poszło mi lepiej. Jutro tradycyjnie pobudka o 6:00 i ugruntowanie wszystkiego. Mam nadzieję, że mi dobrze pójdzie :? Jeśli zaliczę to kolokwium to następnie czeka mnie łacina i dobry miesiąc spokoju do ostatnich dwóch, ale za to najtrudniejszych :)

Cz maja 15, 2008 20:32
Zobacz profil WWW

JU-WE-NA-LIAA AIJA IJA O, AIJA IJA O, AIJA IJA O!

Pt maja 16, 2008 10:56

JU-WE-NA-LIAA AIJA IJA O, AIJA IJA O, AIJA IJA O!

Pozazdrościć!!!! :)) W Poznaniu fajne kapele grają, a ja, biedak, mam zakuwanie :? Dzisiejsze koło z Prawa poszło mi dobrze, na tyle, że jestem zadowolony, ale wyniki dopiero w środę :? niestety. W piątek zaś mam łacinę. Jak ją zdam to idę się bawić na całego :)) A co!!! :))

Pt maja 16, 2008 21:21
Zobacz profil WWW

Właśnie zrobiłam sobie prawdziwe wiosenne śniadanie; biały ser z szczypiorkiem, koprekiem do tego sałata, pomidor i pyszny chleb z słonecznikiem a wszystko prosto z targowiska pachnące i swieże. Pyszne poprostu. Za chwilę musze uciekać z domu wiec miłego dnia wam życzę.
Ania.

Pn maja 26, 2008 9:52

Dawno mnie nie było :) No, cóż - nauka ;)

Egzamin z łaciny trudny nie był i liczę na to, żeby te 3+ mieć. Tekst i zwroty przetłumaczyłem dobrze, ale gramatyka poszła mi gorzej.

Zaraz po egzaminie pojechałem z rodzicami do znajomych nad jezioro (tam gdzie zawsze od 9 lat na wakacje w dniach 14-30 lipca), bo już na tym weekendzie mieli otwarte i troszkę wypocząłem. Dziś na wykłady nie idę, bo są tylko 3 i do tego nie są obowiązkowe. Za to pod wieczór idę zobaczyć co ciekawego dzieje się na Łęgach Dębińskich ;) Mam na myśli oczywiście JUWENALIA :)

Pn maja 26, 2008 10:13
Zobacz profil WWW

Chciałabym aby czerwiec trwał cały rok i jeszcze taki słoneczny jak teraz. Pora truskawek to dla mnie raj na ziemi. Robie z nich pyszne koktajle którymi delektuje sie wieczorami jak np. teraz. Kazdy miesiac czymś "pachnie" i ma swój urok ale czerwiec jest wyjatkowy i jest ta świadomość że dni są coraz dłuższe a lato przed nami.
Pozdrawiam ania.

N cze 08, 2008 19:56

Dwa egzaminy za mną - oby do przodu - jeden w piątek.

Jak siedziałem w pracy i trzeba było po powrocie do domu siedzieć i uczyć sie - to oczywiście pogoda plażowa była. Teraz mam tydzień wolnego - i jest, momentami, ładnie ale i zimno, no i leje czasem. O, naturo wyrodna...

Ale jest dobrze :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N cze 15, 2008 9:06
Zobacz profil WWW

Jak to jest ze zawsze te miesiace wiosenno- letnie takszybko uciekaja. Tyle pieknych barw i zapachow jest dookola nas, tyle pysznych darow natury. Tyle wspanialych rzeczy Bog dal czlowiekowi a ludzie czesto nie tylko ze nie potrafia cieszyć sie tym co maja ale ciagle narzekają. A przeciez swiat jest taki piekny i to wlasnie w tych szczegolach i drobnych rzeczach ktore mijamy bez zachwytu jest prawdziwe piekno ktore jest dzielem Boga.

Pn cze 16, 2008 9:15

Spokojna noc, rano kameralna cicha msza - i zabawna sytuacja, gdy był problem z nowym tabernakulum: nie bardzo mogliśmy znaleźć miejsce, w które należało włożyć kluczyk, żeby je otworzyć :lol:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn cze 16, 2008 10:05
Zobacz profil WWW

Witam Was bardzo serdecznie po dłuuuuuugiej przerwie! Nawet nie macie pojęcia jak bardzo zatęskniłem za tym forum :) Nie było mnie długo, bo po 1. net nawalił, że dwa tygodnie nie miałem do niego dostępu, a po 2. Sesja - jak na razie wszystko do przodu. Łacina poszła mi naprawdę bardzo dobrze, dostałem 4 uzyskując 22 punkty na 25 możliwych i byłem drugi w grupie. Dość dużo oblało. Zostały mi teraz tylko dwa egzaminy 20.06 z Prawa Kanonicznego i 21.06 z Nowego Testamentu. Ponoć nie ma lekko.

Ech, jakże się cieszę, że znów tutaj jestem :) :)

Pn cze 16, 2008 18:11
Zobacz profil WWW

Bylam dzisiaj w Karpaczu, gory sa poprostu PRZEPIĘKNE. To powietrze, krajobraz bylo cudownie. Najadłam sie oscypków i potem pic mi sie ciagle chcialo byly slone ale pyszne. Dziekuje Bogu za wszystkie dary i cieszenia się nimi.
Pozdrawiam was kochani Ania.

Wt cze 17, 2008 20:56

Egzaminy zbliżają się wielkimi krokami. Boję się, że obleję, mimo że wkuwam po 8 godzin. Kończę naukę, wychodzę na spacer, ale nie daje mi to spokoju i choć mój mózg jest już zlasowany od nauki, wracam do książek, ale już nic nie idzie ... :( :(

Pozostaje mi tylko JEZU, UFAM TOBIE i do przodu!!!!

Wt cze 17, 2008 21:24
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 139  Następna strona