| Autor |
Wiadomość |
|
Harpoon
|
Julienkooo kochana  :) Jak miło że tęskniłaś
I Ty też druga kochana osóbko
Ja też tęskniłam za wami dlatego postanowiłam wrócić
Widze ze wedoło tu u was jest przez cały czas 
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
| Pn maja 09, 2005 20:13 |
|
|
|
 |
|
Julia
|
quajette... spokojnie... z tym, ze ja mam ostatni semestr niemieckiego i mam nadzieje ze juz wiecej nie bede sie musiala tego uczyc, ucze sie niemieckiego 9 rok i nadal niewiele umiem, a zawsze mialam z tym problem (szczegolnie na poziomie liceum)  i wigole niedlugo zaczenie sie czas zaliczen wiwec pewnie rzadko bede w paskowisku bo sporo mam nauki 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| Pn maja 09, 2005 20:17 |
|
 |
|
Harpoon
|
Juliaaa szkoda że rzadko
Ale z niemieckim to ja też mam problemy zawsze  Nie lubię
Pozdrawiam i idę się wziąć za angielski mój ukochany  potem jeszcze wpadnę porzucać się z wami piaseczkiem  Umiem ładne norki kopać
Chcecie zobaczyc 
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
| Pn maja 09, 2005 20:21 |
|
|
|
 |
|
quajette
|
mówisz coś o"norkach" ziemianki rlz juz gdzies to napsiałem  Nom a co do jezyków każdy ma swego faworyta no nie ehhe
_________________ Ty Panie wiesz... Ty wiesz że Cię kocham
|
| Pn maja 09, 2005 20:32 |
|
 |
|
Julia
|
no tak ja mam jeszcze do zaliczenia zalegle zaliczenie z hebrajskiebo brrrr.... ale jak mus to mus i nie da se inaczej  ale teraz ide sie uczc i relaksowac... czy wilczko-kotko-liskoterapie moge prosic, bo cos znow mnie kark boli 
|
| Pn maja 09, 2005 20:36 |
|
|
|
 |
|
Zoe
|
pffff jak ja nienawidze się spieszyć
Julka dawno mnie nie widziałaś bo dawno mnie nie było  ale będę się starać to nadrobić bo mnie w tym domu już nosi (domu względnie uczelni  )
ja jutro mam zaliczenie (częściowe) z muzyki ... ale się zestresowałam przed chwilą ... chyba z 5 lat życia mi to zabrało ... bo myślałam, że flet też będę musiałą zaliczac ... no ale na szczęście mam jeszcze 2 tygodnie
zastanawiam się wilczku czy tym razem się trafimy
Nutko Twoj kumpel jest wypasiony
quajette witaj  to "Z" w mini rysunku który Ci Nutka narysowała to ja 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| Pn maja 09, 2005 21:02 |
|
 |
|
quajette
|
Nie dawno sie wprowadziłem a coraz bardziej sie czuje jak bym mieszkał od jakiegos czasu juz a anwet dłużej aż normalnie sie rumienie co żadko mi sie zdarza 
|
| Pn maja 09, 2005 21:05 |
|
 |
|
Julia
|
Zoe... fajnie cie widzec, ja juz zmykam wkuwac do konca Partizip Perfekt na jutro a tych czasofnikuf to mam chiba ze 100 i czesc jusz umiem, chociaz z polskiego na ichni nie wszystkie umiem przelozyc ale formy to wiekszosci znam 
|
| Pn maja 09, 2005 21:07 |
|
 |
|
angua
|
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pn maja 09, 2005 21:16 |
|
 |
|
Zoe
|
 :jupi: wilczek
to jest wręcz niesamowite  żeśmy się w końcu trafiły  ekstra
niemiecka szkoła z internatem dla dziewcząt w dodatku ewangelicka  ?? wypasssss
no ale przynajmniej niemicki umiesz  bo ja to tak "Kali chcieć Kali mieć"  i co z tego, że mm rodzinę w Niemczech ... nie da rady opanowac tego języka ... co innego inglisz  maj gramatik z inglisza jest wery na wysokim lewel i szprecham po ingliszu tak samo gud jak wrajtam
nie no żartuje ... angielski idzie mi lepiej niż niemiecki nie da się ukryc
Julio ja kiedyś będę musiała zacząć brać z Ciebie przykład z tą nauką ... bo póki co to mi się nic nie chce
quajette ... i bardzo dobrze, że się wprowadziłeś  silna, męska ręka to zawsze się przyda  biedny Wiking nie będzie musiał wszystkiego robić sam
a tak a propos ... kiedy on wraca  bo się trochę stęskniłam .... i nawet bym potańczyła 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| Pn maja 09, 2005 21:29 |
|
 |
|
Julia
|
branoc ludki na mnie czas... jutro ciezki dzen
czekam na futerkowe okady... (jakie dokladni to kilka postow wczesniej wspominalam  )  x ile kto chce 
|
| Pn maja 09, 2005 21:49 |
|
 |
|
Zoe
|
ja też idę spać .... wiadomo kto mnie goni
dobranoc 
|
| Pn maja 09, 2005 21:59 |
|
 |
|
quajette
|
ja sie na to pisze Julio ale to jutro chyba ehe po edkuacji ale mysle ze bardziej sie tobie przyda niz mi 
|
| Pn maja 09, 2005 22:48 |
|
 |
|
Nutka
|
No tak to ja walczę z życiem i wyjątkowo namolną babcią a ci się tu bawią Wilczek ty nie wiesz jaka ja zdolna jestem Pocięcie kółka na robmy to dla mnie nie problem bo robię to na oko  Wszystkim co tu przyjdą duże dzińdobry i i 
| Wt maja 10, 2005 8:14 |
|
 |
|
bobo
|
No i ja bym zatańczyła, Zoe.
Musimy chyba czekać cierpliwie na wikinga. To chyba jego bardzo długaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wyprawa.
Nutka, ten twój obrońca to cudowny zwierzaczek. Czy się mylę, on ma obok siebie do wyboru: krawat i muszkę??
No i piaskodziedobry!!! wszystkim.
Co do tych jęzorów, o których mówicie to ja jestem na mini poziomie.
Niemiecki jest dla mnie o wiele łatwiejszy od anglika, no przynajmniej ma o wiele mniej czasów.
A, że jedno słowo zajmuje czasem dwie albo trzy linijki to jest fajne. Ciekawie się pisze.
Jak fajnie, że nasz nowy piaskowicz się już zadomowił i cieszy go pobyt tu z nami. Supcio.
Angua sobie pozwala walić moimi babkami. Dobra forma oszczędności swojego mienia, hm. No, ale sama sobie jestem winna. Tyle piachu, co ja w ciebie rzuciłam - teraz roznosisz go na prawo i lewo. Ale niech ci będzie.
Teraz zamiast w ciebie babką, to cię poliżę swoim ryjkiem, angua, liż, liż, mlask, mlask.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt maja 10, 2005 8:27 |
|
|
|