Autor |
Wiadomość |
Spoonman
|
Nie dam !
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Śr maja 11, 2005 10:04 |
|
|
|
 |
angua
|
Nie dawaj!
Twoje!
 :P:P
Wpadłam się pożegnać, wyjeżdżam na zupełnie zwariowany wypad na Litwę - 2000 km w dwa dni  :D:D
To jest to, co wilczki lubią najbardziej, już i tak zdecydowanie za długo siedziałam w domu...
Wrócę z piątku na sobotę, jeśli nie za późno, to zaraz później wyjeżdżam do Warszawy. Jak szaleć to szaleć
Aż się boję Was zostawiać, chwilę mnie nie było, to już Bobo wzięła się za jedzenie piasku, choć grzmiałam na lewo i prawo, że jego smakowość występuje na okoliczność plucia, a nie spożywania
No i boję się, że się rozminę z Wikingiem... Nie uciekaj za szybko, dobrze?
Nie roznieście piaskownicy

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr maja 11, 2005 14:29 |
|
 |
Spoonman
|
Pozdrów dziecielinę co pała...
...rumieńcem.
|
Śr maja 11, 2005 14:30 |
|
|
|
 |
angua
|
Wiem, że byś wolał, żeby to nie dzięcielina pałała, wiem... 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr maja 11, 2005 14:51 |
|
 |
Spoonman
|
O a to ciekawe. Masz patent z jasnowidztwa? A może z czarnowidztwa?
Tak czy siak szczęslliwej podróży i udanego pobytu. Jedź z Bogiem. I wracaj też.
|
Śr maja 11, 2005 14:54 |
|
|
|
 |
bobo
|
Angua, pozrdów "Litwę, ojczyznę moją, co jest, jak zdrowie..."
Tyle kilosów, ale masz fajnie; żeby ci tylko Bóg dał siły tam i spowrotem się przyturlać szczęśliwie do nas. Czekamy więc, a co do jedzenia piasku to była spontaniczna reakcja konsumpcji piasku (jednorazowa) na widok nowego przybysza. Zresztą niewiele go spożyłam. Zostało jeszcze trochę. I tu myślę o wikingu, coby się porzydał w wiadomym celu.
Wszyscy chyba myślimy, że piaskownica się nie rozniesie od szaleństw, "nie bój żaby", angua.
Na drogę 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr maja 11, 2005 15:39 |
|
 |
Spoonman
|
bobo napisał(a): Wszyscy chyba myślimy, że piaskownica się nie rozniesie od szaleństw
'Chyba' - słowo klucz! Ja jestem dobrej myśli i trzymam kciuki!

|
Śr maja 11, 2005 15:42 |
|
 |
Nutka
|
To ja idę po mój łuk I niech teraz coś spróbuje roznieść piaskownicę
Żabuś nie jedz piasku połóż się może na mojej głowie i wylecz migrenę. Taka żabkoterapia :):) Prrrrrrrroszę w zielony łebek
Śr maja 11, 2005 15:55 |
|
 |
angua
|
No i proszę - Nutek już zapomniał o swoim wilczku...
 :P:P
Tak, Mała, z Tobą też się żegnałam
Spoon - dzięki, Bobo - takoż, ale nie płacz, Boga po drodze naprawdę nie zamierzam gubić  :D:D

|
Śr maja 11, 2005 16:56 |
|
 |
quajette
|
Nie ja chce weekend obowiazkowo chce weekend . Albo chociaż jutrzejszy dzionek bo dyżur pełnie hehe w szkole rzecz jasna. "DYŻURNY SATYRYK KRAJU" wogole trzeba bedzie moze tak skontaktowac się z Szefem od spraw Niebeiskich jutro na Odnowie bedąc nie przyapdkowo i zmaówie jakiś piaseczek niebiański to by było całkiem niezłe 
_________________ Ty Panie wiesz... Ty wiesz że Cię kocham
|
Śr maja 11, 2005 17:08 |
|
 |
Julia
|
branoc ludki... jakos zbyt kiepsko siem czujem coby sie z wami popiaskowac  niech siem to wreszcie skonczy, bo mam dosc
wilczek wyjechał, więc widze ze na wilczkoterapie nie moge liczyc... ale na szczeście jest Nutek i żabulka, więc na kotkoterapie moge chyba liczyc , co?  no i na dodatek zabcioterapia 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr maja 11, 2005 20:31 |
|
 |
Zoe
|
ja też potrzebuję weekendu ... natychmiast ... tyle, że nie tego  bo ten będzie tragiczny - spędzony nad jakaś badziewną historią wychowania  ugh
no więc ... może jakiś weekend czerwcowy  po sesji  kto jest za
i się normalnie angua wzięła i wybrała na wycieczkę ... w śrdoku tygodnia  sqbana
angua napisał(a): Aż się boję Was zostawiać
eeeeeeeee niepotrzebnie
idę trochę na forum pobuszować - wszak dawno mnie tu nie było
udanego wieczorka 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr maja 11, 2005 20:34 |
|
 |
Nutka
|
Śr maja 11, 2005 21:03 |
|
 |
Julia
|
no tak a ja sie zastanawiałam czyje fiatki tak tańcują po piaskowisku, ale jakos nie zauwazylam, ze wychodzą one i wracaja w okolice Nutkowej baszty 
|
Śr maja 11, 2005 21:14 |
|
 |
Julia
|
hej a nie wiecie co sie dzieje z liskiem? czy zawialo mu droge do piaskowiska? a moze zatrzasnal sie w baszcie goscinnej?
liskuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! liiiiisssssssssssskkkkkkkkkuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
|
Śr maja 11, 2005 22:10 |
|
|
|