Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 28, 2025 14:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 139  Następna strona
 Wątek dzienny 
Autor Wiadomość

Kolejny piękny i słoneczny dzień zaczął się dzisiaj, dzięki Ci Panie za te słońce. Wczoraj byłam wieczorem na basenie, uwielbiam pływać ale najbardziej w naturalnych zbiornikach wody ale i to dobre o tej porze roku.
Pozdrawiam serdecznie was i życzę miłego dnia ania.

N paź 26, 2008 8:35

W środę tata trafił do szpitala... I martwię się o niego. Woreczek żółciowy i kilka innych rzeczy :( Jakoś taki zrezygnowany ogólnie jest...

Wczoraj odwiedziłem go, potem posiadówka i pogaduchy sympatyczne z koleżanką. Dalej - meczyk piłkarski, tylko że już troszkę zimno, a moje kolana i kostki jakby dawały do zrozumienia, że chyba wypadałoby nieco schudnąć. No i na zakończenie - "Max Payne" w kinie - porażka, kolejny denny film.

A dzisiaj - zapowiada się piękny dzień :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N paź 26, 2008 9:32
Zobacz profil WWW

W środę tata trafił do szpitala... I martwię się o niego. Woreczek żółciowy i kilka innych rzeczy :( Jakoś taki zrezygnowany ogólnie jest...

Ojej, ToMu :( To bardzo poważne? Myślę, że będzie dobrze :)

ToMu napisał(a):
Potem posiadówka i pogaduchy sympatyczne z koleżanką

To witam w klubie :) Wczoraj też miałem przesympatyczny wieczór spędzony z koleżanką. Byliśmy w pubie na piwku (2 kolejki - ja stawiałem :) ), a potem wygłodniali poszliśmy do Siouxa na pizzę. Wygadaliśmy się za wszystkie czasy. Dziękuję Bogu za ten wieczór. Nareszcie jakaś zmiana klimatu, a nie ciągle kręgi Kościoła. Co nie znaczy, ze koleżanka, z którą się spotkałem, nie jest wierząca (jest i to bardzo!), chodzi o miejsce spotkania - pub, restauracja, a więc neutralne środowisko.

ToMu napisał(a):
Dalej - meczyk piłkarski

:) U nas w Poznaniu też był. Grał Lech z kimś tam. Ja nie byłem, bo futbol mnie nie kręci. Jam jest muzyk :)

N paź 26, 2008 15:54
Zobacz profil WWW
Mam coś dla Rity- strona gdzie można codziennie klikać i sponsor płaci+są tam całkiem fajne historie ludzi, którzy zaadoptowali zwierzaki...

tu

Obrazek[url][/url]

ToMu- będę pamiętać w modlitwie ... :glaszcze:

Pn paź 27, 2008 12:57

Ta - w przysłowiowym międzyczasie - w środę miał operację, a już wczoraj do domu wrócił :D

Dokładnie - ja czasami też odczuwam potrzebę po prostu pobycia z ludźmi, pogadania.

Meczyk - miałem na myśli, że myśmy sobie grali :P

Dość ciężki tydzień, gdy chodzi o pracę... Ale teraz już spokój. Piękny weekend się zapowiada :biggrin:

So lis 01, 2008 8:51
Zobacz profil WWW
zbanowany na stałe

No i prosze, kobiety opalajace sie topless skazane. Zadne dziecko polskie
piersi nie widzialo i nie bedzie! Nastepny krok do purytanizmu doskonalego
nagonka na mezczyzn w sukienkach. Ale bedzie ubaw. :D

Pt lis 07, 2008 16:07
zbanowany na stałe

Obudzilem sie rano, patrze przez okno, brr paskudnie. Pomyslalem sobie
niedziela, moi przyjaciele z forum na msze ida. Placz dzieci, nerwowy pospiech
pana domu, podirytowany szczebiot pani i ten odurzajacy zapach perfum w powietrzu.
Dogasilem kaca piwem, przekrecilem sie na drugi bok i usnalem.
Bog w swej dobroci pozbawil mnie daru wiary, my sie rozumiemy.

N lis 09, 2008 12:31

Ostatnio strasznie zalatany. Koło za kołem! Masakra, a mówili, że przedostatni rok już jest z górki, o wiele lżejszy. Nieprawda. To właśnie dlatego tak mało mnie ostatnio na forum było. Poza tym: dwa tygodnie bez komputera i Internetu. Myślałem, że się wścieknę :mad: Nie chodzi o to, że się uzależniłem, ale, wiecie, mam mnóstwo prac pisemnych do zrobienia i Internet jest niezbędny. Oprócz tego to żadnych zmian :?

Pn lis 24, 2008 23:19
Zobacz profil WWW
A to pewnie zależy od studiów. Ja na V roku miałam chyba 2 wykłady w tygodniu + seminarium i żadnych egzaminów w sesji (przynajmniej letniej- w zimowej 1-2 ? - musiałabym sprawdzić :) )

Co do netu... całe studia nie miałam komputera ... pracę mgr przepisywałam u brata i u koleżanki kilkaset km od miasta studiów i jeszcze więcej od mojego własnego domu :D - Na zajęciach z informatyki mówiłam, że komputer to mój wróg nr 1 i przed wciśnięciem jakiegokolwiek klaisza pytałam pana, czy nic się nie popsuje :D no ale miałam -5 - za zainteresowanie przedmiotem :D (pan biegał do mnie i koleżanki rednio raz na minutę :D)

Teraz faktycznie byłoby ciężko ... ;)

net= księgarnia, poczta, bank, telefon, źródo informacji ...

P.S. Dopiero teraz zobaczyłam, że piszesz o "przedostatnim roku", a nie ostatnim :)

Wt lis 25, 2008 10:43

A to pewnie zależy od studiów. Ja na V roku miałam chyba 2 wykłady w tygodniu + seminarium i żadnych egzaminów w sesji (przynajmniej letniej- w zimowej 1-2 ? - musiałabym sprawdzić :))

U nas tak niestety nie ma :? i to jest chore.

baranek napisał(a):
Dopiero teraz zobaczyłam, że piszesz o "przedostatnim roku", a nie ostatnim :)

Niestety, ale muszę przeboleć te 1,5 roku jeszcze. Czuję już kompletne wypalenie :? W dodatku ta społeczność taka zhermetyzowana :?

A co studiowałaś? :)

Wt lis 25, 2008 22:37
Zobacz profil WWW

Jako dziecko bawiłam sie w taka zabawe powyzej ziemi (polegała na tym że trzeba było znależć sobie miejce na huśtawce, trzepaku itp, powyzej ziemi i wtedy było sie bezpiecznym. Teraz tak sobie myśle ze miejscem gdzie czuje się bezpiecznie jest życie z Jezusem. To moje takie "miejsce powyzej ziemi" Dobrze mieć nadzieję i w nią wierzyc ze moje życie ma sens ze daży do Żrodła którym jest Bóg.
Dobrej nocy wam życzę ania.

Pt lis 28, 2008 23:29
Bartas: studia można zmienić, skoro aż tak Ci się nie podobają... po co się męczyć?

Crosis

So lis 29, 2008 1:23

mnóstwo prac pisemnych do zrobienia i Internet jest niezbędny

A do czego? Zawsze mi się wydawało, że podstawą wiedzy akademickiej są książki określane jako naukowe :x

Crosis- może Bartasa studia wypalają tak jak moje mnie? Bo mi się bardzo podobają, tylko że już nie chce mi się studiować.

BTW- 4 zajęcia tygodniowo, najbliższe zaliczenie w sesji letniej, chyba musze sobie znaleźć hobby/prace/cokolwiek :D

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

So lis 29, 2008 11:43

Wprawdzie dzień ponury, dżdżysty, typowo listopadowy na pograniczu zimy a ja w dodatku spałam minionej nocy nie najlepiej, ale samopoczucie na szczęście, dobre. Piszę na forach, czytam i ...słucham muzyki na You Tube.
Zorganizowałam sobie nie lada koncert: piosenki te, które lubię i które chwytają mnie za serce! :o Na przykład Joe Dassin" Le cafe des trois colombes", Grzegorza Turnau "Bombonierka" i "Cichosza" czy muzyka elektroniczna Jean a Michel a Jarre a :)
W zachwycającej tonacji upływa wieczór:))

So lis 29, 2008 15:40

Magisterka leży, bo i komputer się sypie i nie wiem, czy na formacie się nie skończy. Zresztą, i tak mam go na dniach modyfikować, zmieniać płytę i proca, może ramu i grafię dokupić :)

Mgliście, morza z okna nie widzę. Ale wolny dzień - i to się liczy.

N lis 30, 2008 13:29
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 139  Następna strona