Punkty- za co je przydzielamy?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas! Jakim cudem ksiądz miałby pomyśleć źle o Tobie bo poszedłeś z koleżanką na kawę!? Weź mi to po ludzku wytłumacz bo nie kumam... I na litość boską jaki Don Juan? Chyba jedna Ci to kserowała, a nie całe stadko? Kurczę, no normalnie mi ręce opadają. Ty się po prostu wykręcasz jak możesz. Czego Ty się boisz? Bo nie kupuję tego, że proboszcza i społeczeństwa...
Nie chcesz, to nie idź, siedź sobie w domu sam. Ale nie wymyślaj głupich wykrętów
No dobra, ja już nie namawiam, ale sobie przemyśl to.
|
Pn kwi 28, 2008 18:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas.... KATASTROFA!
Człowieku, opanuj się. Pójście na kawę to nie musi być randka, chyba, że tego oboje chcecie. A jeśli można mieć kumpli, to można mieć i kumpele. Chyba nie sądzisz, że spotkanie się codziennie z innym kumplem na piwie to coś nagannego?
Opanuj się człowieku... albo pójdź do specjalisty, bo Twój przypadek to już prawie pewne upośledzenie do życia w społeczeństwie. Sorki za przykre słowa, ale tak to wygląda.
Crosis
|
Pn kwi 28, 2008 21:55 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Ja wiem, że to nie boli i zdaję sobie sprawę, że może być miło. Jednakże nie mógłbym spotykać się z dziewczynami, na zmianę raz jedna raz druga. Czułbym się wtedy jak taki Don Juan, a poza tym nie chcę nawet myśleć, co by sąsiedzi o mnie powiedzieli, co by powiedział ksiądz proboszcz, za którym notabene i tak nie przepadam i mało z nim mam wspólnego, czy znajomi moich rodziców. Już to widzę jak wychodzą w niedziele z Kościoła i gdzieś tam po drodze gadają Confused Masakra!
A jeszcze dziś pisałem w innym temacie, że denerwują mnie właśnie tacy ludzie. "Bo co ludzie powiedzą?!" "Jak to wygląda wśród innych?!"
Moja rada tak jak w tamtym temacie - niech gadają i sp.....ją.
No sory ziom, ale tak jak Crosis pisze. To się nazywa bycie aspołecznym or sth. A raczej akobiecym, taki neologizm, którego chyba jesteś prekursorem.
Opowiedz nam, ale tak szczerze - co Cię obchodzi, że ktokolwiek coś o Tobie gada? No powiedz, co tak naprawdę Cię to obchodzi? Jak jakaś stara baba będzie gadać, że "o pani moja droga sąsiadko, a ten młody to dziś z dziewuchą w kościele się za rękę trzymali, no wie pani jak to tak można, W KOŚCIELE!" to powiedz, naprawdę byś się tym przejął?
Bo ja nie. Szkoda nerwów na takich ludzi.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn kwi 28, 2008 23:01 |
|
|
|
 |
rozalka
Moderator
|
I znowu Bartas na tapecie  Ale nie ma co się na Bartasa wkurzać, bo to chyba bardziej szkodzi...
Moim zdaniem jest tu poważny problem, a właściwie kilka i warto się zastanowić jak go rozwiązać. Bartas, może jakaś terapia? Mówię poważnie.
To nic strasznego, a pomóc może bardzo
Pozdrawiam.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt kwi 29, 2008 10:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Moim zdaniem jest tu poważny problem
Raczej Bartas- a powaznym problemem dla mnie to nie jest.
Do specjalisty na penwo nie pojdzie "bo co ludzie powiedza".
Ciekawe tylko jak on chce te jedyna znalezc...i to jeszcze boska pieknosc, nienaganna [bezgrzeszna], odarta z seksualnosci, inteligentna, rozrykowa[ale tylko w takim stopniu w jakim Bartas by jej pozwolil]... i slepa.
Bartas podales haslo JP2" musicie od siebie wymagac"... to dziala rowniez w to, najpierw sam taki badz, zebys mogl taka miec.
Fakt pomarzyc zawsze mozesz 
|
Wt kwi 29, 2008 18:24 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
zuco napisał(a): i to jeszcze boska pieknosc, nienaganna [bezgrzeszna], odarta z seksualnosci, inteligentna, rozrykowa[ale tylko w takim stopniu w jakim Bartas by jej pozwolil Inteligentna, ładna, religijna, nieprowokująca cieleśnie i z wielkim poczuciem humoru. W moim wieku, rok młodsza, lub ewentualnie 2 lata młodsza. Nie paląca. Zuco napisał(a): ... i slepa W jakim sensie, Zuco?  Zuco napisał(a): Bartas podales haslo JP2" musicie od siebie wymagac"... to dziala rowniez w to, najpierw sam taki badz, zebys mogl taka mieć
A co? Może nie wymagam od siebie? Nie staram sie o nic? Marnuje czas zamiast robić coś pożytecznego?  Zuco, proszę Cię. Myślę o tym, co dla mnie ważne. Czy nie wymagam od siebie w ten sposób, że chcę w życiu być kimś: skończyć studia itd? 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Wt kwi 29, 2008 20:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ślepa w sensie oczyma duszy i normalnymi. Sorry Bartas ale nie powalasz uroda i innymi wymienionymi przez siebie przymiotami, dlatego daruj sobie i spojrz teraz na tamten tekst przez taki pryzmat.
|
Wt kwi 29, 2008 20:51 |
|
 |
Bartas
|
zuco napisał(a): Ślepa w sensie oczyma duszy i normalnymi. Sorry Bartas ale nie powalasz uroda i innymi wymienionymi przez siebie przymiotami, dlatego daruj sobie i spojrz teraz na tamten tekst przez taki pryzmat.
Przepraszam, ale czy ja siebie uważam za jakiegoś narcyza?  Jak chcesz wiedzieć, Zuco, to jestem cholernie zakompleksionym kolesiem, ale to nie znaczy, że nie zasługuję na taki typ kobiety, jaki wyżej wymieniłem, co?
Nieźle mi pojechałaś  Jest mi bardzo przykro, wiesz 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Wt kwi 29, 2008 21:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sorry Bartas:) Cuda sie zdarzaja wiec moze uda Ci sie w jakis cudowny sposob ja spotkac... o ile bedzie lubila randki w szerszym gronie;]
P.S. Bartas Ty oprocz piosenkarek spotkales swoj typ urody kobiecej?
|
Wt kwi 29, 2008 21:15 |
|
 |
Bartas
|
Zuco napisał(a): Sorry Bartas:) Przeprosiny przyjęte!!!!  Poza tym ja nie potrafię się długo gniewać  Zuco napisał(a): moze uda Ci sie w jakis cudowny sposob ja spotkac... o ile bedzie lubila randki w szerszym gronie;] Wolałbym, żeby było to małe grono Zuco napisał(a): Bartas Ty oprocz piosenkarek spotkales swoj typ urody kobiecej?
Nie, nie spotkałem  Poza tym to wcale nie jest najważniejsze. Najważniejsze bowiem jest to, co ma w środku  Nie wykluczam jednak, że miło jest popatrzeć na ładny typ urody  To chyba normalne, co?  Ale to raczej kwestia drugo, a nawet trzeciorzędna 
|
Wt kwi 29, 2008 21:25 |
|
 |
kawa
|
bartas-
aaa, w sumie to ręce mi opadly.
szukasz chodzącego idealu, czy drugiego czlowieka? 
|
Wt kwi 29, 2008 23:47 |
|
 |
Bartas
|
kawa napisał(a): bartas- aaa, w sumie to ręce mi opadly. szukasz chodzącego idealu, czy drugiego czlowieka? 
Oczywiście, że drugiego człowieka, ale z bardzo dobrymi wartościami 
|
Śr kwi 30, 2008 6:10 |
|
 |
nospheratu
|
Bartas, z Twoim towarzyskim czasem reakcji to nic nie upolujesz. Trzeba kuć żelazo póki gorące. Walić, walić, walić! 
_________________ Mors dicit
|
Śr kwi 30, 2008 12:58 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Bartas napisał(a): Inteligentna, ładna, religijna, nieprowokująca cieleśnie i z wielkim poczuciem humoru. W moim wieku, rok młodsza, lub ewentualnie 2 lata młodsza. Nie paląca.
Hm...
Chyba zostaje Ci tylko to:
Klik
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr kwi 30, 2008 13:27 |
|
 |
Bartas
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Hm... Chyba zostaje Ci tylko to: Klik
Kpisz sobie, Mroczny???? 
|
Śr kwi 30, 2008 16:22 |
|
|
|