Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 02, 2025 15:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Następna strona
 Punkty- za co je przydzielamy? 
Autor Wiadomość
Bartas! Jakim cudem ksiądz miałby pomyśleć źle o Tobie bo poszedłeś z koleżanką na kawę!? Weź mi to po ludzku wytłumacz bo nie kumam... I na litość boską jaki Don Juan? Chyba jedna Ci to kserowała, a nie całe stadko? Kurczę, no normalnie mi ręce opadają. Ty się po prostu wykręcasz jak możesz. Czego Ty się boisz? Bo nie kupuję tego, że proboszcza i społeczeństwa...

Nie chcesz, to nie idź, siedź sobie w domu sam. Ale nie wymyślaj głupich wykrętów :?

No dobra, ja już nie namawiam, ale sobie przemyśl to.

Pn kwi 28, 2008 18:44

Człowieku, opanuj się. Pójście na kawę to nie musi być randka, chyba, że tego oboje chcecie. A jeśli można mieć kumpli, to można mieć i kumpele. Chyba nie sądzisz, że spotkanie się codziennie z innym kumplem na piwie to coś nagannego?

Opanuj się człowieku... albo pójdź do specjalisty, bo Twój przypadek to już prawie pewne upośledzenie do życia w społeczeństwie. Sorki za przykre słowa, ale tak to wygląda.

Crosis

Pn kwi 28, 2008 21:55

Ja wiem, że to nie boli i zdaję sobie sprawę, że może być miło. Jednakże nie mógłbym spotykać się z dziewczynami, na zmianę raz jedna raz druga. Czułbym się wtedy jak taki Don Juan, a poza tym nie chcę nawet myśleć, co by sąsiedzi o mnie powiedzieli, co by powiedział ksiądz proboszcz, za którym notabene i tak nie przepadam i mało z nim mam wspólnego, czy znajomi moich rodziców. Już to widzę jak wychodzą w niedziele z Kościoła i gdzieś tam po drodze gadają Confused Masakra!

A jeszcze dziś pisałem w innym temacie, że denerwują mnie właśnie tacy ludzie. "Bo co ludzie powiedzą?!" "Jak to wygląda wśród innych?!"

Moja rada tak jak w tamtym temacie - niech gadają i sp.....ją.

No sory ziom, ale tak jak Crosis pisze. To się nazywa bycie aspołecznym or sth. A raczej akobiecym, taki neologizm, którego chyba jesteś prekursorem.

Opowiedz nam, ale tak szczerze - co Cię obchodzi, że ktokolwiek coś o Tobie gada? No powiedz, co tak naprawdę Cię to obchodzi? Jak jakaś stara baba będzie gadać, że "o pani moja droga sąsiadko, a ten młody to dziś z dziewuchą w kościele się za rękę trzymali, no wie pani jak to tak można, W KOŚCIELE!" to powiedz, naprawdę byś się tym przejął?

Bo ja nie. Szkoda nerwów na takich ludzi.

Pn kwi 28, 2008 23:01
Moderator

I znowu Bartas na tapecie ;) Ale nie ma co się na Bartasa wkurzać, bo to chyba bardziej szkodzi...

Moim zdaniem jest tu poważny problem, a właściwie kilka i warto się zastanowić jak go rozwiązać. Bartas, może jakaś terapia? Mówię poważnie.
To nic strasznego, a pomóc może bardzo :)
Pozdrawiam.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Wt kwi 29, 2008 10:07
Moim zdaniem jest tu poważny problem

Raczej Bartas- a powaznym problemem dla mnie to nie jest.
Do specjalisty na penwo nie pojdzie "bo co ludzie powiedza".
Ciekawe tylko jak on chce te jedyna znalezc...i to jeszcze boska pieknosc, nienaganna [bezgrzeszna], odarta z seksualnosci, inteligentna, rozrykowa[ale tylko w takim stopniu w jakim Bartas by jej pozwolil]... i slepa.
Bartas podales haslo JP2" musicie od siebie wymagac"... to dziala rowniez w to, najpierw sam taki badz, zebys mogl taka miec.
Fakt pomarzyc zawsze mozesz :D

Wt kwi 29, 2008 18:24

i to jeszcze boska pieknosc, nienaganna [bezgrzeszna], odarta z seksualnosci, inteligentna, rozrykowa[ale tylko w takim stopniu w jakim Bartas by jej pozwolil

Inteligentna, ładna, religijna, nieprowokująca cieleśnie i z wielkim poczuciem humoru. W moim wieku, rok młodsza, lub ewentualnie 2 lata młodsza. Nie paląca.

Zuco napisał(a):
... i slepa

W jakim sensie, Zuco? :) :)

Zuco napisał(a):
Bartas podales haslo JP2" musicie od siebie wymagac"... to dziala rowniez w to, najpierw sam taki badz, zebys mogl taka mieć

A co? Może nie wymagam od siebie? Nie staram sie o nic? Marnuje czas zamiast robić coś pożytecznego? :) Zuco, proszę Cię. Myślę o tym, co dla mnie ważne. Czy nie wymagam od siebie w ten sposób, że chcę w życiu być kimś: skończyć studia itd? :) :) :)

Wt kwi 29, 2008 20:40
Zobacz profil WWW
Ślepa w sensie oczyma duszy i normalnymi. Sorry Bartas ale nie powalasz uroda i innymi wymienionymi przez siebie przymiotami, dlatego daruj sobie i spojrz teraz na tamten tekst przez taki pryzmat.

Wt kwi 29, 2008 20:51

Ślepa w sensie oczyma duszy i normalnymi. Sorry Bartas ale nie powalasz uroda i innymi wymienionymi przez siebie przymiotami, dlatego daruj sobie i spojrz teraz na tamten tekst przez taki pryzmat.

Przepraszam, ale czy ja siebie uważam za jakiegoś narcyza? :) Jak chcesz wiedzieć, Zuco, to jestem cholernie zakompleksionym kolesiem, ale to nie znaczy, że nie zasługuję na taki typ kobiety, jaki wyżej wymieniłem, co?

Nieźle mi pojechałaś :? :? Jest mi bardzo przykro, wiesz :? :( :(

Wt kwi 29, 2008 21:05
Zobacz profil WWW
Sorry Bartas:) Cuda sie zdarzaja wiec moze uda Ci sie w jakis cudowny sposob ja spotkac... o ile bedzie lubila randki w szerszym gronie;]
P.S. Bartas Ty oprocz piosenkarek spotkales swoj typ urody kobiecej?

Wt kwi 29, 2008 21:15

Sorry Bartas:)

Przeprosiny przyjęte!!!! :-D Poza tym ja nie potrafię się długo gniewać :-D

Zuco napisał(a):
moze uda Ci sie w jakis cudowny sposob ja spotkac... o ile bedzie lubila randki w szerszym gronie;]

Wolałbym, żeby było to małe grono ;)

Zuco napisał(a):
Bartas Ty oprocz piosenkarek spotkales swoj typ urody kobiecej?

Nie, nie spotkałem ;) Poza tym to wcale nie jest najważniejsze. Najważniejsze bowiem jest to, co ma w środku :) Nie wykluczam jednak, że miło jest popatrzeć na ładny typ urody :) To chyba normalne, co? :) Ale to raczej kwestia drugo, a nawet trzeciorzędna :)

Wt kwi 29, 2008 21:25
Zobacz profil WWW

aaa, w sumie to ręce mi opadly.

szukasz chodzącego idealu, czy drugiego czlowieka? :o

Wt kwi 29, 2008 23:47

bartas-

aaa, w sumie to ręce mi opadly.

szukasz chodzącego idealu, czy drugiego czlowieka? :o

Oczywiście, że drugiego człowieka, ale z bardzo dobrymi wartościami :)

Śr kwi 30, 2008 6:10
Zobacz profil WWW

Bartas, z Twoim towarzyskim czasem reakcji to nic nie upolujesz. Trzeba kuć żelazo póki gorące. Walić, walić, walić! :P

Śr kwi 30, 2008 12:58

Inteligentna, ładna, religijna, nieprowokująca cieleśnie i z wielkim poczuciem humoru. W moim wieku, rok młodsza, lub ewentualnie 2 lata młodsza. Nie paląca.

Hm...

Chyba zostaje Ci tylko to:

Klik

Śr kwi 30, 2008 13:27

Hm...

Chyba zostaje Ci tylko to:

Klik

Kpisz sobie, Mroczny???? :) :D

Śr kwi 30, 2008 16:22
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Następna strona