Autor |
Wiadomość |
Spoonman
|
Rzucanie wirtualnymi babkami mnie przerasta o 3 conajmniej klasy...zbyt spomplikowane to jest takie.
Ide się pobawić grzechotką...miłego weekENDu..
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Pt maja 13, 2005 17:27 |
|
|
|
 |
Nutka
|
/i Spoon na pożegnanie obrywa srebrno-niebieską babką w kształcie nutki/ 
Pt maja 13, 2005 17:41 |
|
 |
wiking
|
No to przekopalem sie przez caly ten piach.
Swieza dostawa mieska, jak zawsze foczego, poza surowym i przypiekanym na ognisku mam tez w pasztecie.
Quejtte (chyba sie tak pisze) zawsze mozesz w mojej baszcie, tam jest duzo miejsca. Tak wogole top witaj  i zapraszam na bezalkoholowe  (bo chyba normalnego nie pijasz?) albo na specjalny nektar robiony przez swietliki islandanskie.
Dzis wieczorem bardzo chetnie zakrece Bobo, bedziesz mogla zobaczyc jak to jest.
Zoe oczywiscie na Ciebie tez czekam, by pojsc w tany.
Julio co ja zrobie jesli wilczek ugania sie z moimi krasnalami, sa do jej dyspozycji, co prawda dostaja ode mnie nadal pensje jako jej nosiciele kamieni, ale sa wolni chlopcy, jesli wilczek chce biegac, niech z nia biegaja. A jak ona na ta Litwe sie wybrala? biegiem?
tak wogole sie za Wami stesknilem, za Toba lisku tez!!
I liska buch w piach.
Panowie Spoon i Nonsperathu
 te pierwsze za denerwowanie tutejszych pan, a te drugie wobec wynikow Waszych wysilkow. Przeciez wiadomo ze zbyt czeste na kogos napadanie bierze sie z checi bycia zauwarzonym i kochanym. Wiec zapraszam Was na uczte dzis
|
Pt maja 13, 2005 19:22 |
|
|
|
 |
bobo
|
Harpoon cyganie jeden, piasek waniliowy to MÓJ piasek, wiec Julio rozalka oberwała moim piaskiem.
Wiking dzięki za kręconko, ale ty wspanialeeeeeeeeeeeeee tańczysz, ło rety!
Ani razu mnie nie nadepnąłeś, no kurs którego stopnia masz, wiking!!!
Na ucztę nie mogę, ale dzięki serdeczne. Zostawcie mi trochę mięska.
A, jakby były jakieś nalewki to też nie pogardzę ( typu gorący sok pomidorowy). To dla ciebie w ramach mojego zrehabilitowania sie absencją mojej osoby:( to poniżej)
Teraz idę się pobawić w malarza, jako, że bracik to antytalencie plastyczne, a musi namalować coś do szkoły z krajobrazu śląskiego, coś typowego, jakąś kopalnię, kominy, rury huty jakiejś.
 i 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Pt maja 13, 2005 19:51 |
|
 |
wiking
|
Bobo droga to zaden kurs, to wieloletnia praktyka.
Ktos wie czemu wilczek chcial sie wyniesc?
Julio przez te podroze sie strasznie zbarbanczylem, rozczeszesz mi brode?
Ktos tez ma ochote warkoczyki mi przystoic.?
Bobo miesko dla Ciebie zostanie, (zreszta troche zanioslem do Twojej baszty!
|
Pt maja 13, 2005 20:02 |
|
|
|
 |
Julia
|
wikngu... poprosze o twoja brode
[szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [ciach] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [ciach] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [ciach] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur]
i jak ci sie podoba?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt maja 13, 2005 20:18 |
|
 |
wiking
|
jak zawsze swietnie, chociaz troche mnie martwia te [ciach], ale masz moje zaufanie, jako podziekowanie rzuca Julie do piachu, oczywiscie delikatnie, potem rzuca na Julie kosz platkow nenufarow
|
Pt maja 13, 2005 20:27 |
|
 |
Julia
|
spokojnie wikingu... tych [ciach] bylo tylko tyle ile ylo konieczne, poniewaz zaplataly sie w twoja brode jakies kawalki wororostów czy jakichs kolczastych patykow i nie dalo sie ich wyplatac  a nie chcialam cie za mocno szarpac, żeby cie nie bolało ale naprawde to bylo konieczne, nie widac tak bardzo ubytkow, na pewno szybko odrosna, tylko tak na przyszlosc to troche bardziej uwazaj, to ne trzeba bedzie [ciach] robic 
|
Pt maja 13, 2005 20:40 |
|
 |
Zoe
|
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Pt maja 13, 2005 21:49 |
|
 |
wiking
|
|
Pt maja 13, 2005 23:38 |
|
 |
Nutka
|
Dzień dobry :):) Ja zaraz zasuwam na studia więc teraz ja się pewnie będę przekopywać przez piachostrony 
Wikingu a ze mną też potańczysz ?? Zaprzęgnę nutki do roboty i jakąś salsę/merengue można by .... 
So maja 14, 2005 5:48 |
|
 |
Julia
|
wikingu... mysle że Zoe spodobaja sie te okazy
ja zmykam do obowiazków... tylko nie narozrzucajcie za duzo piasku, bo potem ktos to bedzie musial pozprzatac 
|
So maja 14, 2005 7:53 |
|
 |
wiking
|
Nutko, oczywiscie ze z Toba zatancze.  do tanca zawszem gotow. Szczegolnie z Toba. Tylko nie dzis wieczorem, w karnet sie Zoe juz wpisala
|
So maja 14, 2005 8:34 |
|
 |
Harpoon
|
wpadłam na chwilkę do was, żeby nie było, że nie pamiętam o moich piaskowych friendach  Tęsknię za wami, bo nie mogę tu bywać tak często jakbym chciała...
Ale skoro teraz mam chwilkę to nurkuję w piasku i roztrzepuję go na wszystkie strony  I oczywiście rzucam nim w każdego, kto tylko się pojawi (tym razem piasek o smaku pożeczkowym)  A na koniec jeszcze taniec zZz... no właśnie... kto zatańczy ? 
_________________ Do serca przytul.... liska.....
|
So maja 14, 2005 9:14 |
|
 |
Zoe
|
dobry dzionek
Wikingu no oczywiście, że mi się podoba  są przepiękne  dziękuję bardzo
szczególnie piękna jest ta druga od dołu i druga od góry
aaa pewnie, że na dzisiaj to ja do tańca się zapisałam  :tancze:
w ogóle zmykam za chwilkę na siatkówkę - czas troszkę odreagować...czyż nie
ale w sumie aż głupio mi to pisać - Nutka się uczy, Julka się uczy ... Zoe się powinna uczyć
Harpoon ja z Tobą zatańczę ... bo chyba Wikinga o tak wczesnej porze nie ma 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
So maja 14, 2005 10:47 |
|
|
|