| Autor |
Wiadomość |
|
wiking
|
Jaka wolisz muzyke ? krasnali i zbojnickiego czy cos w tym stylu czy raczej muzy islandkie grajace na harfie rozpostartej miedzy zachodem slonca i jutrzenka z przygrywkami fletu zorzy polarnej?
Do dyspozycji dzis wieczorem mam tez kilku faunow i kilku skrzatow lesnych z ich skrzypkami.
I zanim sie wilczek przebierze i wymyje buch w piach
|
| So maja 14, 2005 23:36 |
|
|
|
 |
|
angua
|
Druga wersja brzmi lepiej niż mogłoby mi przyjść do głowy. Szczególnie ten flet...
Ale jeśli masz ochotę na zbójnickiego, to również bardzo chętnie posiedzę z Wami przy ognisku i sobie pooglądam/posłucham.
A piasek pierwsza klasa, nie chwaląc się 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| So maja 14, 2005 23:51 |
|
 |
|
nospheratu
|
_________________ Mors dicit
|
| N maja 15, 2005 11:10 |
|
|
|
 |
|
angua
|
No pięknie. Jeszcze dobrze szkoły nie skończył, a już baluje juwenaliowo  :P:P
Nie będę przypominała, kto się kilka dni temu zarzekał, że nie ma ochoty pić
Fajnie, że szybko dochodzisz do siebie, tego samego życzę dzisiaj  :D:D
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N maja 15, 2005 11:25 |
|
 |
|
nospheratu
|
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem 
_________________ Mors dicit
|
| N maja 15, 2005 11:28 |
|
|
|
 |
|
quajette
|
ale pijaństwo nie popłaca ehhe zresztą tak samo jak kluby AA  ja skonczyłem z piciem dobrze mi ztym hehe tobie też radze szkdoa tylko WATROBY twojej hyhy  o ile jeszcze ją masz  pozdrowionka wszystkim
_________________ Ty Panie wiesz... Ty wiesz że Cię kocham
|
| N maja 15, 2005 13:16 |
|
 |
|
angua
|
Myślę, że problemy z wątrobą Nospherka nie dotyczą - jak i każdego porządnego nieumarłego  :D:D
Dostarczyć Ci kefirku? 
|
| N maja 15, 2005 13:27 |
|
 |
|
wiking
|
duzo lepszy sok z kiszonej kapusty.
Jest w sali goscinej, zostawiam tam beczke za kazdym razem jak przyplywam
|
| N maja 15, 2005 14:45 |
|
 |
|
bobo
|
No wreszcie przedarłam się do piaskowiska , trzy bite strony, uff.
Zoe, wiem o tym, bo siostra moja studiowała w Gliwicach na PŚ, jeszcze 2 lata temu. Ona jest na bieżąco, aha.
Angua, może miałaś dobry pomysł z tym woreczkiem dla Spoona, wchodzę ci ja dzisiaj - piasek czyściuteńki i pachnący.
Spoonik
Wikinng, dzięki za mięsko pozostawione w mojej baszcie. Wiesz, jaka głodna wróciłam?! Jak mnie się podobają te stworki namalowane przez ciebie dla Zoe, hm,hm,hm, a ta beka soku z kiszonej kapuchy, to mniam. Oprócz pomidorowego to najlepszy sok pod słońcem.
Aleście się wytarzali w piasku, szkoda, że mnie nie było.
Sama się wobec tego obsypuję piaskiem, aż moje piękne oczka są czerwone. Ale wymyję je sokiem z kapusty, a co?
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| N maja 15, 2005 15:43 |
|
 |
|
wiking
|
wiking przybiega i Bobo laduje w specjalnie usypanej gorce piachu
sok z kiszonej kapusty byl bardziej dla potrzebujacych, widac nastepnym razem przywioze wiecej. Tych gwiazd nie namalowalem, jestem mysliwym a nie malarzem, ja je upolowalem
Bobo zacela sie wynurzac z piachu wiec buch dwoma babkami
|
| N maja 15, 2005 15:48 |
|
 |
|
angua
|
Wiking jest mężczyzna przewidujący i na beczkę piwa zostawia beczkę soku z kapusty  :)):))
Ja również zmieniłabym proporcje, ale w drugą stronę niż planujesz
Też chcę wrzucic Bobo w piach, też chcę!
[i tym sprytnym manewrem wilczek odwrócił uwagę Wikinga, co pozwoliło na wrzucenie wyżej wymienionego w jego nowy piasek  :D:D]

|
| N maja 15, 2005 16:13 |
|
 |
|
bobo
|
Przyjacielu, przyjacielu, (wiking, o tobie mowa) to ja wymyłam przed chwilką oczka z piasku i to sokiem takiej klasy!!, a ty mnie obrzucasz???
Oho, ho i jeszcze ładujesz mnie w piasek? I czym ja sie wymyję, jestem czystą żabcią. A soku faktycznie za mało, żabie oczka myję tylko takowym. Podsunąłeś sam pomysł, teraz cierp!!! ha ha ha.
O, sory, ale jestem. Najpierw nie obrzucana przez nikogo sama ładowałam się do piachu, a teraz mi źle, jak we mnie celujesz?
Jakie głupie żabiątko, wybacz, żaby, jak żaby, zielone, po prostu zielone.
No to masz, i 1 ,ale za to waniliowa babeczka ląduje na twoim czole.
Tobie nie żałuję mojego piaseczku.
Angua, wzajemnie, pac!!! babeczką w twój wilczy pyszczek. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| N maja 15, 2005 16:24 |
|
 |
|
Nutka
|
/wpada do piaskowiska i wrzuca wszysrkich w piasek/ bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  Koniec z myśleniem na dziś !!!! Ma ktoś ochotę na mleczko kokosowe i daktyle z moich palm ???? /Rozkłada specjały na liściach palmowych przy dżwiach swojej baszty/ Częstujcie się 
| N maja 15, 2005 17:27 |
|
 |
|
Spoonman
|
Wiking no co Ty...jak zauwazony, jak kochany?
Ja sobie tutaj wylewam różne jady, ironie i sarkazmy...złośliwości czasem też.
Takie poletko doświadczalne.
Bardzo owocne pod względem dostarczania tematów, z któych się można ponabijać.
Aha no i trenuję tez pisanie między wierszami. Ale to mi chyba jeszcze nie wychodzi.
Niemniej robię co mogę!
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| N maja 15, 2005 19:10 |
|
 |
|
Zoe
|
wilczek
cieszę się, że wróciłaś cała i zdrowa  no i oczywiście cieszę się rónież, że Ci się podobało
Wiking napisał(a): jesli dobrze kojarze to Zoe juz spac poszla, ewentualnie na czuwanie nocne,
poczułam się lekko zdezorientowana ... fakt, byłam na czuwaniu ... ale czy ja o tym gdzieś pisałam  to wyszło raczej yyy spontanicznie i chyba nie zdąrzyłam o tym tu napisać
a weekend minął mi generalnie leniwie
na siatkówce fajnie jak zwykle  nic sobie nie zrobilam, kontuzjowana nie wróciłam - więc wszystko prawidłowo
dzisiaj myk do babci. A jak wiadomo pobyt u babci = za dużo jedzenia  czyli dzień jak codzień
ok...udanego wieczorku 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| N maja 15, 2005 19:30 |
|
|
|