Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt maja 17, 2005 1:11 |
|
|
|
 |
angua
|
Wiking - a takie, co im się quickstep marzy, mogą być?
Jeśli chodzi o jedzenie, to chwilowo dysponuję jedynie daniem "wilczek poleca" czyli wyvernem w sosie własnym
Mogę Ci też pomóc sprzątać, ale tylko pod warunkiem, że da się to zrobić metodą zasypania wszystkiego piachem  :D:D
Ddv - ten pierwszy to raczej ona...
 :P:P
I witamy w piaskowisku, jak widać nocami najciekawiej

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 17, 2005 1:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
angua napisał(a): Ddv - ten pierwszy to raczej ona...  :P:P I witamy w piaskowisku, jak widać nocami najciekawiej  
Żona czuwa - ja gonię 
|
Wt maja 17, 2005 1:23 |
|
|
|
 |
angua
|
Ładna  :D:D
Dobrze że nie widzi, kogo gonisz 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 17, 2005 1:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JA, ale [i]richtig[/b] musza sie zdrzymnynć ...
Bo blank ranio trza bydzie wstowaaaaaać ...
Dobranoc !
|
Wt maja 17, 2005 1:25 |
|
|
|
 |
angua
|
Juz Ci się język plącze z tego niewyspania  :P:P
Dobranoc!

|
Wt maja 17, 2005 1:28 |
|
 |
wiking
|
Angua masz nowa umowe z Zoe? czy ja ostatnio czyms przekupilas?
Oczywiscie ze step moze byc, co za pytanie.
Witaj Ddv, potrzebne Ci pietro mojej baszty, jeszcze starczy, nie wiem jak nasze komnaty goscinne, ostatnio tam sie duzo dzialo.
Angua miesko pycha, coz za nie dlugo zostane bezrobotny, bezpieczenstwa chronia nasze wojowniczki, jednej nawet spiczaste ucho wychodzi z pod helmu, mieso i inne jedzonko przynosza wszyscy po trochu, nawet tance juz dziewczyny same miedzy soba odbywaja

|
Wt maja 17, 2005 1:38 |
|
 |
angua
|
Dla mnie zawsze będziesz niezastąpiony  :D:D
Kto widział wilka warzącego piwo?
O reszcie nawet nie wspomnę...
I przypominam, że dzisiejsza swada numer dwa dotyczyła Twej skromnej osoby
Z Zoe umowy nie mam nowej, ale prawdę mówiąc czuję się bezkarna, bo coś ostatnio rzadko się pojawia...
A tak serio, to mam ostatnio mniej pracy po prostu i mogę chwilowo poszaleć. Do sesji też jeszcze trochę

|
Wt maja 17, 2005 1:49 |
|
 |
Nutka
|
Dzieńdobry 
A ze mną nikt nie chce tańczyć Już będę grzeczna (powiedzmy ), i zaraz się sama wyczeszę żeby się nikt nie upaprał szurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszur szurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszurszur
Wt maja 17, 2005 7:36 |
|
 |
Spoonman
|
wiking napisał(a): nie chcesz sie kopac w piachu, tym gorzej dla Ciebie, nie chcesz naszego piwa, miesa z foki ani tancow, tym gorzej dla Ciebie
?
Czemu tym gorzej dla mnie? Zuboży mnie to jakoś? Coś stracę? Coś mi się stanie?
E...
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
Wt maja 17, 2005 7:43 |
|
 |
Nutka
|
Cześć Spoon Mnóstwo fajnej zabawy tracisz jak tak się odcinasz od wysztkiego co jest troszeczkę mniej poważne lub ma mniej sensu/rozsądku niż "normalnie" Pozdrówka 
Wt maja 17, 2005 7:46 |
|
 |
Spoonman
|
Nutka napisał(a): Mnóstwo fajnej zabawy tracisz jak tak się odcinasz od wysztkiego co jest troszeczkę mniej poważne lub ma mniej sensu/rozsądku niż "normalnie"
'Piaskownica' to nie wszystko - widzisz zapewne subtelną różnicę
No i nadal nie wiem czemu przekora to grzech [?]
|
Wt maja 17, 2005 7:49 |
|
 |
Nutka
|
Przekora grzechem ??????????? Niby dlaczego Nie rozumiem 
Spoon o tej porze to ja nie chwytam aluzji 
Wt maja 17, 2005 7:58 |
|
 |
Spoonman
|
No bo Bobo mi zarzuciła, że będąc przekornym grzeszę - zatem chciałbym się dowiedzieć dlaczego przekora jest grzechem.
A to nie aluzja...napisałaś, że 'odcinam się od wszystkiego co jest...itd'. Skad wiesz od czego się odcinam skoro możesz stwierdzić jedynie, że nie jestem fanem 'piaskownicy'. Straszecznie uogólniasz moja Pani i osądzasz po pozorach 
|
Wt maja 17, 2005 8:04 |
|
 |
Nutka
|
A to przepraszam Robię co mogę żeby nieuogólniać, ale różnie mi to wychodzi  Ale przekora-grzechem ???? To się w mojej łepetynie nie mieści 
Wt maja 17, 2005 8:14 |
|
|
|