Autor |
Wiadomość |
nospheratu
|
Jam porządny menel, sam nabywam trunki 
_________________ Mors dicit
|
Wt maja 17, 2005 21:24 |
|
|
|
 |
Nutka
|
Jestem spowrotem  Wykopałam siostrę sprzed kompa i pracuję sobie na zmiane z byciem tu  Wiking masz tu mleko kokosowe tyle tańców..... 
Wt maja 17, 2005 22:27 |
|
 |
wiking
|
oczyyywiscie.
przed chwila sie spostrzeglem ze moj bez (zasadzony jakis miesac temu juz zaczyna kwitnac, co za zapach. Coz mozna wiecej chciesz muzyka swietna, zapach kwiatow, dobre piwo, no i najlepsze tancerki.
Hulaj dusza
Stwierdzilem ze zaczne stawiac fontany u wrot baszt Waszych mile panie, tylko poprosze o ksztalty (fontant oczywiscie)
|
Wt maja 17, 2005 23:34 |
|
|
|
 |
angua
|
Mogę się podłączyć pod mleczko?
A w ogóle co za niespodzianka - Nutek o takiej porze!
Dla tego bzu właśnie tyle siedzę ostatnio w piaskownicy, kocham jego zapach (jak zresztą wiele innych rzeczy...)!
Czy jeśli ktoś nie posiada baszty własnej to mógłby się również na fontannę załapać? Może być w lesie  :):)

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 17, 2005 23:39 |
|
 |
wiking
|
Oczywiscie wilczek chodz na spacer to mi pokazesz gdzie Ci ta fontane postawic, i moze jeszcze krasnalom troche muzyki zostalo 
|
Śr maja 18, 2005 0:15 |
|
|
|
 |
Nutka
|
Dzieńdobry :):) Dziś wieczorkiem mnie nie ma. Wybywam z rodzeństwem oglądać gwiezdne wojny Nie ma to jak braciszek z dojściami 
Cieszę się że wam mleczko smakowało  Zoepół się posnął na plaży... a rano pojechał do domu do słonecznej Italii 
Wilczek na twoich obu zdjątkach masz b. podobne spojżenie Inteligencja + mały psotny chochlik 
Śr maja 18, 2005 7:49 |
|
 |
Zoe
|
dobri den
chociaż czy ja wiem czy dobry  ciągle pada i pada
a wiecie, że mam dzisiaj wolne  i jutro prawie tez
ale mimo to nie obijam się (jakby można było sądzić) opracowałam zeszyt lektur dla 3 klasy szkoły podstawowej i bawię się zeszytem do kaligrafii  czyli pracuję w pocie czoła
wilczku ... dzisiaj wieczorem idzemy na dłuugi spacer, dobrze  w końcu czas na jakieś babskie ploty bo ile można
Nutka i Julka ... chętne
Wikingu co do fontanny ... póbowałam znaleźć jakieś zdjęcie no ale nic mi się nie podobało więc wymyśliłam swoją  ten "basenik" w kształcie listka, dwupoziomowa (ale niska) u góry tryskająca i delikatnie spadająca (woda) na niższy poziom  oczywiście dużo zieleni, kwiatów, jakiś fajnych niekiczowatych i delikatnych ozdobników
milego dnia 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Śr maja 18, 2005 12:01 |
|
 |
bobo
|
Nutka, jak zwykle z kulturą.
Dzień dobry.
Wiecie, że do mojej baszty droga gładka, bo rzadko w niej bywam, o, ja gł.....
Robię rzecz, którą bym nazwała: dzieło artystyczno-patriotyczne. Makieta symbolu Śląska (nie powiem o jaki obiekt chodzi). Ale mi wychodzi. Dzis ostateczny kształt temu dziełu nadaję, bo po prostu kończę malując, dopracowując szczególy itp.
Wiking moja fontanna może być taka:
bo taki upał, że brrr.
Nie jestem w Krapkowicach, ale bywam w wodach tej fontanny. Nie widać mnie, bom mała.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr maja 18, 2005 12:18 |
|
 |
Nutka
|
Ja bym prosiła w kształcie muszli, a woda żeby wytryskiwała z gryfu stojącej pionowo gitary podpartej kotkiem  Nie moglam znaleść obrazka 
Dziś pogoda dobra dla żab, mokra. Mimo to... /pac,pac,pac 3 babki lądują na pleckach żabki/ (czy żaby mają plecy )
Śr maja 18, 2005 12:50 |
|
 |
bobo
|
Mają, mają i bolą mnie trochę od twoich pacnięć, ale ci wybaczam. A mokra jestem, jak ta żaba.
(Nutka, gdzie twoje nutki?????????????????????????
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Śr maja 18, 2005 13:04 |
|
 |
Nutka
|
Nutki wywędrowały robiąc miejsce kotkowi i refleksji. Dostałam ochrzan że rozciągam stronę więc wolę nie zadzierać z moderacją
Śr maja 18, 2005 15:24 |
|
 |
angua
|
Uwaga, wilczeeeeeeeeeek!
Witam wszystkich!
Mam rower
U nas też leje, ale byłam tak zdesperowana, że mimo wszystko udałam się na drugi koniec miasta do sklepu. I tak zbajerowałam  miłych panów, że wszystko złożyli mi na miejscu  :D:D
Ale wypas, no aż nie mogę uwierzyć
Na spacer bardzo chętnie się przejdę, oczywiście, chyba nikt nie miał wątpliwości?

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr maja 18, 2005 15:34 |
|
 |
Nutka
|
Wilczeeeeeek x150 Się nie dziwię że panowie ulegli czarowi tak Fspaniałego wilczka ;);) to spacerek 
Śr maja 18, 2005 17:18 |
|
 |
Julia
|
chetnie bym sie z wami przeszła, ale niestetym mam jutro zaliczenie i musze czytac ST, żeby zaliczyć... a to bedzie trudne, bo szczerze mówiac to nie bardzo wiem o czym czytam, chociaż maksymalnie jak tylko sie da skupiam sie na tym co czytam 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr maja 18, 2005 21:05 |
|
 |
Zoe
|
dobry dzionek
no to Julko trzymam kciuki  dasz rade ... zdolna bestia w końcu jesteś
wilczku jaki kolor ma ten Twój rowerek  chociaż tyle nam zdardź  (powiedz, że zielony, no powiedz  )
a nade mną górę wzięło lenistwo ... jak zwykle zresztą  nie jadę na ten jeden mały, śmieszny wykład i siedzę w domu  co nie znaczy, że się będę obijać  Fakt, że nie wiem jeszcze co będę robić no ale mało ważne
Nutko fajne masz te kwiatki w podpisie
miłego dnia 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Cz maja 19, 2005 9:24 |
|
|
|