Autor |
Wiadomość |
nospheratu
|
A ja w taką pogodę myłem okna, przestawiałem meble, ścierałem kurze, wyrzuciłem z tonę śmieci, możąe do wieczora mój pokój będzie w miarę czysty 
_________________ Mors dicit
|
Pt maja 27, 2005 14:22 |
|
|
|
 |
Julia
|
dzieki wiking... pyfka nie pijam, a uczyc sie faktycznie bede, bo mam sporo do wkucia, a po niedzieli jeszcze zaliczenia
nosperku...  czyżbyś sie wizyty dziewczyny spodziewał?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt maja 27, 2005 14:51 |
|
 |
angua
|
Bardzo dobry ten dowód, Wiking  :D:D
A na dowodach to ja się akurat znam
Na pogodę proszę nie narzekać - chcieliśmy lata, to mamy!
Ale fakt, można się ugotować; jak tak dłużej będzie, to pojadę do Wikinga na tę północ w odwiedziny
Lecę do kościółka (mam nadzieję, że nie wszyscy studenci pojechali do domów), a wieczorem chyba zrobię jakieś ciasto lodówkowe

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt maja 27, 2005 18:29 |
|
|
|
 |
nospheratu
|
Z dziewczynami to tylko na mieście albo neutralnym gruncie 
|
Pt maja 27, 2005 19:32 |
|
 |
Nutka
|
Niektórzy studenci pojechali na studia  Wikingu co z tymi fontannami gorrrrrrrrrrrrrrrrrrąco !!!!!! a pieczony kotek już się nie pobawi 
Jechałam w nagrzanej dusznej puszce=pociągu, targałam ciężkie torby, potem jechałam tramwajem w który wsiadł śmierdzący menel i próbowałam jak najpłycej oddychać
Co do postów to z kotkami pewnie to samo ;);) Pozdrówka
Pt maja 27, 2005 19:45 |
|
|
|
 |
angua
|
A nie - koty w piątki obowiązuje dieta rybno-mleczna  :P:P
[I w ten sprytny sposób wilczek zapewnił sobie większy kawałek wikingowego mięcha  ]
No dobra, zostawię Ci na jutro, miła będę
A to nie takie proste, biorąc pod uwagę jego walory smakowe
Julka, a gdzie Ty się wybierasz?
Tylko nie mów, że tam, gdzie myślę
Coś Wam chciałam w sekrecie powiedzieć...
Otóż życie jest piękne  :D:D

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt maja 27, 2005 20:10 |
|
 |
Nutka
|
phhhhhhhhhhhh /jeży sierść i wysuwa ząbki&pazurki/ Zostaw mi trochę mięska na urodziny jutro plizz Zycie jest TRUDNE
Pt maja 27, 2005 20:28 |
|
 |
angua
|
Jedno nie wyklucza drugiego. A jak jest źle, to znaczy, że niedługo będzie dobrze. Mówię Ci, wilczki się na tym znają  :D:D
No i im trudniej, tym większa satysfakcja później...
Masz jutro urodziny
To nie tylko zostawię Ci mięcho, ale i zrobię to ciasto  :)):)) Grunt to mobilizacja, nawet śmietankę już kupiłam. I może nowy piasek się znajdzie

|
Pt maja 27, 2005 20:47 |
|
 |
bobo
|
Ja z boćkami mam układy, żaden mnie nie tknie, to moi przyjaciele.
Im ufam, żaden mnie nie połknie. Włażę im na białe grzbiety, rechoczę i kochamy się wzajemie. Ale to zdarza się tylko tu w piasku. Byłam nawet na dziobie bociana zwanego Klekle i okazał się być sympatycznym gościem. Zaśpiewał ze mną piosenkę "Żaby, ach te żaby..." Życzę wam takich przyjaciół. Nutka, na twoje osiemnaste urodziny (innych nie ma, tylko osiemnaste!) z całego serca wszyscy razem: hip hip hura, hip, hip hura i sok malinowy o zapachu moim-waniliowym.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Pt maja 27, 2005 21:54 |
|
 |
Nutka
|
Jeszcze nie Urodziłam się o 14:30  Przez chwilę się zastanawiałam (jadąc pociągiem) czy było warto się rodzić stwierdziłam jednak że WARTO BYŁO :):)
zaraz / żabcia i wilczek zostają zasypane piachem/

Pt maja 27, 2005 22:03 |
|
 |
bobo
|
Nutka, dobrze, że był wieczór i piasek ostygnięty, bo bym ci tego nie darowała.
Wiking sie po drodze pytał, jakie kwalifikacje mają mieć krasnale. Żadnych, wystarczy, że ześlą trochę kubłów zimnej wody na mój grzbiet.
Ja krasnalki lubię, ale w tej gorącej i parnej atmosferze piaskowo-przesuszonej potrzebne mi są takie z KUBŁAMI ZIMNEJ WODY. Wężykiem podkreślam.
Teraz smażę sobie jajko na piasku, na śniadanko, smacznego. O, woda mi się w czajniku też ugotowała - na piasku. Robię sobie kawkę z mlekiem.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
So maja 28, 2005 8:21 |
|
 |
wiking
|
|
So maja 28, 2005 9:03 |
|
 |
nospheratu
|
Nutka, wszystkiego najlepszego życzy królestwo nieumarłych. W prezencie otrzymasz 1000 dusz na własność
30 lat, fiu fiu ~158 % mojego wieku 
|
So maja 28, 2005 10:06 |
|
 |
angua
|
|
So maja 28, 2005 13:41 |
|
 |
Nutka
|
Dziękuję  Kochani jesteście mam gościa więc jutro będę 
So maja 28, 2005 14:42 |
|
|
|