| Autor |
Wiadomość |
|
Agniulka
|
wiking napisał(a): Tylko ktora to Twoja baszta, bo jeszcze na mapie chyba nie ma  moze ta Monisi, stoji pusta, chyba dawno nie byla uzywana.
Baszta?
Fontanna to pod zamkiem a nie w baszcie
Jak zobaczysz wieeelką trzypoziomową fontannę z kaskadowo opadającą wodą, to podnieś wzrok do góry a zobaczysz mnie w oknie  Jak zaświecisz oczami oczywiście, bo po ciemku to tylko odblask LCD 
_________________ TE DEUM LAUDAMUS !
|
| Pn maja 30, 2005 22:46 |
|
|
|
 |
|
angua
|
Jasne, że idziemy!
Nie wypada nie przyjąć zaproszenia, prawda?
Ja mam trochę ciasta jeszcze, słodkie co prawda, ale zimne przynajmniej

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pn maja 30, 2005 22:49 |
|
 |
|
Agniulka
|
Super... Przynieś papu  Chachłyki się niestety skończyły przed chwilą 
|
| Pn maja 30, 2005 22:54 |
|
|
|
 |
|
wiking
|
Milo ze tu jestes, ale taka samowolka budowlana w piaskownicy, biedna Nutek, bedzie musiala zmienic uklad przestrzenny. Chyba ze Twoj zamek graniczy z piaskownica. To witamy mila sasiadke, zabiere ze soba troche mieska z ostatniej dostawy, teraz jak jest wiecej buz do obdzielenia, trzeba bedzie czesciej na polowanie chodzic
|
| Pn maja 30, 2005 22:56 |
|
 |
|
angua
|
Może częściej ale na krócej, co Ty na to?
Ja też od czasu do czasu mogę się przebiec do lasu po jakiegoś zwierza, rozpieściłeś mnie co nieco i dawno nie byłam
A może podwędzimy Bobo trochę karpia i wrzucimy na grilla?

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pn maja 30, 2005 22:59 |
|
|
|
 |
|
wiking
|
Jasne, ona i tak sie teraz chowa w piasku, albo juz nie urzeduje z krasnalami, musi ich poznac, wiec nawet nie zauwarzy
Zreszta slychac jak baluja, chyba tam nie byl tylko soczek, kiedys pamietam proponowala Spoonowie rozne trunki  , zostawmy ich wiec sobie a my na wyzerke do misia pandy
|
| Pn maja 30, 2005 23:11 |
|
 |
|
Pablo
|
| Pn maja 30, 2005 23:44 |
|
 |
|
angua
|
Pablo
Udanej wyprawy w Dalekie Strony!
Na drogę nie tylko  , ale i
Powodzenia!
|
| Pn maja 30, 2005 23:48 |
|
 |
|
Nutka
|
Baszta to raczej po Rozalce bo nie pojawia się To niech płaci 
Witam pandę 
Ja wybywam pomoknąć trochę w deszczu. Będzie mnie chciał ktoś potem wyczesać bo zrobi się ze mnie puchata kulka futra 
DESZCZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przydał się ten taniec deszczu co go w nocy tańczyłam 
A wogóle to witajcie robalki kochane 
| Wt maja 31, 2005 6:22 |
|
 |
|
bobo
|
Pablo, ściągnij na chwilę chociaż okulary, niech ci się przyjrzę i takim zapamiętam. Szkoda, że wybywasz, no to pa!
A wrócisz do nas jeszcze, czy nie ma na to szans?
Z karpia został jeszcze ogonek. Już obsmażony.
Krasnale są jednak kult, co za goście! I wcale nie było głośno, zachowywaliśmy się spoko, o co biega?
Angua, jakie podwędzimy trochę karpia, toć mówię, że on usmażony, nie trzeba podwędzać. Jak będę mieć makrele, to dam wam do wędzenia, hi, hi, hi!
Teraz odzyskuję swój naturalny zielony kolor, woda od krasnali zrobiła swoje, mokry prysznic z nieba, to jest to.
Nutka ja bym cię potem wyczesała, ale nie mam zgrzebła nijakiego (bo sama wiesz, ja się nie czeszę, tylko czasami cieszę).
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Wt maja 31, 2005 8:40 |
|
 |
|
Zoe
|
aloha
wystarczy sie kilka dni nie pojawić i znowu hektostrony do przeczytania
wiec od początku
Wikingu ... w związku z ostatniumi upałami to ja poproszę takie wielkie liście palmowe ... coby mnie od słońca w najgorszych chwilach chroniły
anguo ..
zapędy wychowawcze będę miała aczkolwiek teraz udaje, że nie widziałam tej godziny 3,41 (bodajże  ) ... w każdym razie jak dostane trochę ciasta to na pewno o niej zapomnę
a wycieczka się udała, dzieciaki były fajne i tylko jedna kontuzja - chłopak sobie rozwalił nos na trampolinie  a najlepsze, że to był jeden z opiekunów
Nutko a Tobie wyślę moje 2 ulubione piosenki Vanessy  ciekawe czy CI przypadną do gustu
aha no i bym zapomniała ... wszystkiego najlepszego z okazji urodzin  :cmok1::cmok1::cmok1: dlaczego mnie nigdy nie ma jak jest impreza  !!:D
eejjj a w ogóle dzisiaj zdałam egzamin z historii wychowania
czyż nie jest pięknie 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| Wt maja 31, 2005 14:17 |
|
 |
|
angua
|
Gratulacje
Historia wychowania - pasjonujące...
Ciasto już wjeżdża do Twojej baszty - ja tam wolę je robić, niż jeść.
Mam nadzieję, że Ci skutecznie zasłodzi pamięć  :P:P
Już nie będziesz tak znikała?
Idę pozarabiać na tę wodę, co ją ostatnio wylewam dziesięć razy dziennie pod prysznicem, no a później to wiadomo gdzie  Może w międzyczasie jeszcze wpadnę na chwilkę...

|
| Wt maja 31, 2005 14:49 |
|
 |
|
Julia
|
no tak a mnie to juz nikt nie zauwaza
nikt mnie nie lubi
w takm razie zmieniam piaskowisko 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| Wt maja 31, 2005 15:58 |
|
 |
|
Nutka
|
Idziesz pływać w mojej fontannie??? 
Mam zgrzebło ...... kto mnie wyczesze ??? taki wiater jest że mi całe futro potargał 
Czesacz dostanie bonusowy okład z kotka 
Zouś czekam na Vanessę z niecierpliwością  Gratulacje za zdany egzamin x 333 
| Wt maja 31, 2005 16:00 |
|
 |
|
Agniulka
|
Mi się udao wczoraj przebrnąć protologię z oceną 5,0
Ale w sobotę łacina, a w następny poniedziałek Historia Kościoła na Śląsku i to są dwa koszmarki 
|
| Wt maja 31, 2005 16:05 |
|
|
|