Autor |
Wiadomość |
Julia
|
piekna zime mamy tej wiosny..  jakas taka zimowa sennosc mnie ogarnia... moze zapadne sobie w sen zimowy?
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt mar 11, 2005 21:25 |
|
|
|
 |
chmurka_
|
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
Pt mar 11, 2005 22:00 |
|
 |
Zoe
|
spac, spac, spac, spac  :ziew::ziew::ziew::ziew::ziew::ziew:
dzisiejszy dzien byl wiecej niz dlugi ... duzo wiecej
(ps czy tylko ja nie widze w podpisach tych naszych kolorowych obrazkow (paskow) czy rzeczywiscie ich nie ma  )
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Pt mar 11, 2005 22:22 |
|
|
|
 |
angua
|
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt mar 11, 2005 22:30 |
|
 |
angua
|
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt mar 11, 2005 22:33 |
|
|
|
 |
Luiza
|
"SAMOTNOŚĆ W SIECI"
To tytuł książki, którą czytałam jakiś czas temu! Nie polecam!
Jedyne co godne uwagi to tytuł. Dobranoc tym wszystkim, którzy czasami dają się oszukać, że będąc w sieci nie jest się samotnym! Dobranoc Luiza!
|
Pt mar 11, 2005 22:45 |
|
 |
Julia
|
ej ja chyba tez pojde lepiej spac... bo tez nie widze tych paseczkow... zeieleninka Zoe jest, moje stopki sa... ale waszych paseczkow to nie widze ;(
|
Pt mar 11, 2005 23:22 |
|
 |
angua
|
Zbiorowe halucynacje
Ja nawet zieleninki i stópek nie widzę
Do wyrek, wiara!
|
Pt mar 11, 2005 23:28 |
|
 |
Nutka
|
Pt mar 11, 2005 23:30 |
|
 |
Julia
|
a moje stopki sa i zlieleninka Zoe tez...
zgadzam sie... czas zaliczyc spadowe do wyrka... tylko jeszcze pianka na lepek, nastawic budzik na jutro i lulu 
|
Pt mar 11, 2005 23:33 |
|
 |
Nutka
|
I szmponik wzmacniający coby do końca nie wyłysieć
Mimo wszystko tak łatwo się nie dam  Najwyżej po sąsiedzku do Tworek powędruję  Będziecie mnie tam mogły odwiedzać 
Pt mar 11, 2005 23:40 |
|
 |
Julia
|
Nutuś udz juz lepiej spac... jak ja nie zwariuje nad tymi szlaczkami-robaczkami hebrajskimi... to ale tobie to sie teraz przyda odpoczynek .. dobrej nocki 
|
Pt mar 11, 2005 23:42 |
|
 |
angua
|
|
Pt mar 11, 2005 23:43 |
|
 |
Nutka
|
Pt mar 11, 2005 23:46 |
|
 |
Julia
|
dobranoc... spijcie slodko dziewczyny  (a inni tez spijcie  )
|
Pt mar 11, 2005 23:47 |
|
|
|