| Autor |
Wiadomość |
|
nospheratu
|
Ach wolność
Istne cudo te wakacje, jak pies/wilk/wiking spuszczony łańcucha
Julia potrafisz mi wyjaśnić pewien ewenement? Dlaczego gdy idę przez Kortowo ulicami chodzą >same< studentki. Masy studentek. Panów można policzyć na palcach jedej ręki
Kocham
Wakacje oczywiście 
_________________ Mors dicit
|
| Cz cze 02, 2005 11:27 |
|
|
|
 |
|
Julia
|
no i zaliczylam dzis zlaegle kolo z hebrajskiego... jak fajnie
nospreku kofany, nie wiem jak to jest na kortowie, bo tam nie chodze... moj wydzial jest za miasem i najczesciej to ja tu spotykam facetow ubranych w "kiecki", wiec....
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| Cz cze 02, 2005 11:33 |
|
 |
|
nospheratu
|
_________________ Mors dicit
|
| Cz cze 02, 2005 11:46 |
|
|
|
 |
|
Spoonman
|
Julia masz wydział obok pubu dla transseksualistów ?
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Cz cze 02, 2005 11:48 |
|
 |
|
angua
|
Julia
Jak miło przeczytać, że się wreszcie cieszysz!
Wiecie, dopiero dziś odkryłam szokującą prawdę - tekst o małej Chince cziku cziku lince, zamieszczony przez Spoona w wątku "Czy Bóg się uśmiecha" nie jest tylko tekstem... Przyznaję, mam opóźniony zapłon; co nie zmienia faktu, że po obejrzeniu tego, co się znajduje pod linkiem, opadło mi wszystko, przy czym szczęka jest w tym wypadku nieistotnym drobiazgiem...

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Cz cze 02, 2005 11:55 |
|
|
|
 |
|
Nutka
|
Bobo nie przeczytałam Twojej prośby
Łyżeczko trochę poczucia humori pliz 
Julka 
Wilczek........./wpycha Anguę w piach i skacze po niej/ 
| Cz cze 02, 2005 17:10 |
|
 |
|
Julia
|
Łyżeczko kofana... o czym ty myslisz?
mój wydział poprostu mieści sie w budynku Wyższego Seminarium Duchownego Metropolii Warmińskiej i to wszystko, wiec chyba nie ma w tym nic dziwnego że na codzień spotykam kleryków w sutannach, skoro mam razem z nimi niektóre zajęcia, a jesli nie razem to w sali obok 
|
| Cz cze 02, 2005 20:35 |
|
 |
|
angua
|
Witajcie wieczorową porą!
Dziewczyny, gdzie zgubiłyście poczucie humoru, co?
Studia jednak szkodzą zdrowiu, minister ostrzegał...
Julka, możesz mi obiecać, że sobie nieco odpoczniesz w weekend? Bym Cię wyciągnęła na rower, ale chyba nie dojadę tak daleko, więc musisz sobie radzić sama
Zoe, wszyscy widzimy, że Cię nie ma i niektórzy (nie chcę skarżyć) w ramach protestu robią sobie przerwę w stosowaniu się do umowy
Wiking, nie szukaj już tego łosia, sam wróci jak zatęskni  :D:D

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Cz cze 02, 2005 21:12 |
|
 |
|
Nutka
|
Wilczuś Nie czujesz tego skaczącego po tobie kotka ?????  Hop hop hop hop hop hop hop hop hop drep drep drep drep drep drep drep drep drep tup tup tup tup tup tup tup tup tup hop hop hop hop hop hop hop hop hop HOPSA 
Wstawać śpioszeczki kofane

| Pt cze 03, 2005 7:10 |
|
 |
|
Nutka
|

Dla Wikinga -> dopóki łoś się nie znajdzie obiecała cię wozić 
| Pt cze 03, 2005 8:00 |
|
 |
|
bobo
|
Julia, brawo! Zmień się choć na weekend i bądź tak wiosenna, jak nutka.
Wyluzuj, bo od nauki (od przesytu nauką) można ześwirować. Rozumiem, że cię ambicja rozsadza, ale bez przesady, ok?
Nutka, za twoją wiosenną twórczość należą ci się wyrazy szczególnego uznania. Otrzymujesz ode mnie dyplom o treści:
DYPLOM HONOROWY dla forumowiczki WIARY (tu nazwisko i mię) pseudo: Nutka, za szczególne osiągnięcia na polu piaskowym, za humor, wrażliwość i przyjaźń. Podpisano: szara eminencja (tu nazwisko i imię) Pieczęć okrągła z logo firmy(prostokątne logo) oraz nazwa firmy: PIASKOLANDIA.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Pt cze 03, 2005 8:34 |
|
 |
|
Nutka
|
Dziękuję  Dostać dyplom od takiej wspaniałej Żabci to zaszczyt niemały :):)
| Pt cze 03, 2005 9:06 |
|
 |
|
wiking
|
Witam mile panie!
Coz los albo sie obrazil, albo nadszedl czas tarcia. Dzieki za ta rumaczke, przyda sie gdyz dzis jade na kilka dni z banda dzieciakow do lasu.
|
| Pt cze 03, 2005 10:39 |
|
 |
|
angua
|
Wiking, musisz mieć niezłe chody, jeśli jednorożec pozwoli Ci się dosiąść. Ja bym sobie jednak załatwiała transport alternatywny...
Nutek, ode mnie też możesz dostać dyplom. Za kiczowate obrazki  :P:P
Nie znoszę połączenia różu i czerwieni
Skaczący kotek dobra rzecz, chyba polubię masaż

|
| Pt cze 03, 2005 10:50 |
|
 |
|
Julia
|
niestety przez weekend tez bede sie uczyc, nie mam innego wyjscia bo we wtorek mam ggantyczny egzamin i to jeszcze u mojego promotora... musze sie tego nauczyc perfekt, bo... obciach by bylo oblac :]
|
| Pt cze 03, 2005 11:03 |
|
|
|