Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 15, 2025 18:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość

Wiking, musisz mieć niezłe chody, jeśli jednorożec pozwoli Ci się dosiąść. Ja bym sobie jednak załatwiała transport alternatywny...[/qoute]
To nie on ma chody tylko ja 8) :P:P:P Wykożystałam elfią przyjaźń ze zwierzętami i poprosiłam moją przyjaciółkę żeby trochę powoziła Wikinga. A czyż mógłby być lepszy rumak dla wojownika-podróżnika ??!! ;)

angua napisał(a):
Nutek, ode mnie też możesz dostać dyplom. Za kiczowate obrazki :P:P:P
Nie znoszę połączenia różu i czerwieni :))
:bukiet:

Ja też ale tylko takie były :P:P:P

angua napisał(a):
Skaczący kotek dobra rzecz, chyba polubię masaż :cmok1: :okulary:

A ja lubię masować :lol:
Polecam się :lol:

Pt cze 03, 2005 14:48
Zobacz profil YIM

no tak... a moze ktos zna jakis sposob na szybsze zapamietywanie, bo ja mam juz dosc kawy z kakao... :placze:

Pt cze 03, 2005 15:07

Cóż, ja bym wolała smoka. Złotego najlepiej.

Chciałabym zapytać, jaki jest sens wklejania obrazków, które Ci się nie podobają, ale się boję; i tak jestem w szoku, że jeszcze nie dostałam niczym po głowie :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Jak tak lubisz skakać, to nie skoczyłabyś za mnie na zakupy? Kotu się zaraz skończy jedzenie i będę mu musiała dać moją rybkę - za lenistwo trzeba płacić. W sumie i tak nie mam chleba do tej ryby, więc co mi szkodzi...

Julka - rzeczywiście pech. Jak to dobrze, że nie miałam żadnych zajęć z promotorem... :))
Trzymam kciuki w takim razie i wpadaj do nas od czasu do czasu!
:cmok1:

Też mi się zrobiło trochę roboty, nawet na rower dziś nie idę. Za to jutro... Trzymajcie kciuki za ładną pogodę (zapowiadają deszcz, więc raczej padać nie będzie :P:P:P)

:okulary:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pt cze 03, 2005 15:10

pomijam fakt, ze moj promotor jest biskupem mojej diecezji (nie arcybskupem!!) no i gość dość dobrze mnie kojarzy... głupio by bylo zawalic egz zwlaszcza, ze juz tylko 2 i wakacje, szkoda mi wrzesnia... choiaz ostatnie 2 lata to mialam zjazd naukowcow we wrzesniu :clever:

Pt cze 03, 2005 15:19

Julia trzymaj sie mocno, zawsze mozesz promotora zaprosic do nas i potem mozecie prozmawiac o duszpasterskich walorach piaskownicy :buja: :mruga: :mruga: obiecuje byc grzecznym i go nie potraktowac wedlug obietnicy {jest zawsze aktualna nie tylko co do nauczycieli Nutki}

Angua jakiego chsesz smoka??
Na innym temacie bylem baronem smokowym, tutaj mozemy powiedziec ze sie znam z wieloma z nich..

I obie panie laduja w piasku, chwila nieuwagi i tak sie konczy... :PPPP :PPPP :PPPP

Agniulka napisz cos wiecej o Twoim zamku, nie obrazaj sie tak ze do Ciebie nie dotarlismy :comk2: :bukiet: :bukiet: prosze :beksa: :beksa:

Pt cze 03, 2005 16:32

Ja się zakumplowałam ze smokami chińskimi bo one są milsze ;) Wilczek to za kiczowate obrazki jeszcze po tobie poskaczę !!!! O !!!!
hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop drep tup drep tup drep tup drep tup drep tup drep tup drep tup drep hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop
Ah jak miło :buja: łazić po wilczym futerku 8)

Pt cze 03, 2005 16:57
Zobacz profil YIM

Mam pytanie, czy nie uzgodnilismy ze w piaskownicy jestesmy dziecmi?

Jesli tak, wiec typowym zachowaniem dla dzieci jest chec, natychmiastowego podzielenia sie z innymi swoimi uczuciami. Nie czekajac na lepsze srodki dziecko to okazuje tym czym ma, papierkiem po cukierku danym mamie. Nawet wlasna guma do zucia, nawet jesli to nie odpowia smakowi estetycznemu osobie przyjmujacej dany prezent. Liczy sie intencja.

Angua zobacz wiec co Nutka chciala nam przekazac przez te obrazki. Brak cierpliwosci w wyszukiwaniu mozna mysle usprawiedliwic radoscia przebywania z Toba.

Harpoon Co z Toba? Tak dawno Cie tu nie bylo?

Pt cze 03, 2005 17:07

Och, ja się tylko nieco drażnię z Nutką (bo lubię jak po mnie skacze :D:D:D); bardzo dobrze rozumiem przesłanie tych gifów, ich wymowa nie jest zbyt skomplikowana :)
:bukiet:

A smok? Norweski kolczasty, a co myślałeś? :mrgreen:
Gdyby się nie dało, to może być szwedzki krótkopyski (taki niebieskawo-szary).
No i żeby nie musiał spać na górze skarbów, bo chwilowo nie posiadam :P
Mógłby być to młody smoczek, byśmy się lepiej dogadali...

Ale by było, gdybyśmy gościli biskupa w piaskownicy! :hahaha:
Ze względu na Julię mogłabym nawet przez chwilę udawać cywilizowanego wilczka :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:rotfl2:

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pt cze 03, 2005 17:34

hehehe... a moze on odwiedza to forum, ale tu do piaskowiska niczego nieswiadomy nie zaglada... moze i lepiej :) ale z tego co wiem to z netu korzysta, bo nawet mam wlasna strone enternetowa, ale bez fotek z suchymi informacjami dla studentow :)

Pt cze 03, 2005 19:26

no niestety przerwa w przebywaniu na forum została wymuszona taką badziewną instytucją która się nazywa sesja :?
w czwartek miałam egzamin z pedagogiki specjalnej ... zdałam na 4,5 :-) więc absolutnie nie mam powodów do narzekań :)
a dzisiaj miałam z MNP ... no to już było tragiczne ... tak zwana radosna twórczość Martyny ... ciekawe czy na to 3 chociaż starczy :P no ale że była to zerówka to się nie martwię :)

i stawiam ciacho każdemu kto rozszyfruje mi skrót MNP ... każdy oprócz Ciebie Julko ... bo skoro skończyłaś oligo to wiesz to na pewno :P

Nutko cieszę się, że Vanessa Ci się spodobała :-D

anguo ... ja wiem do czego Ty zmierzasz ... będziesz mnie tuczyć ciachami cały czas aż w końcu naprawdę w spodnie nie wejdę, będę biegać po mieście za nowymi i w konsekwencji nie będę Cię mogła tu pilnować ... ale nie dam się :lol:

Wikingu ... w sprawie liści zdaję się na Ciebie :) byleby były funkcjonalne :D

dobra idę pobiegać po innych topicach bo mi się zaległości porobiły :P

miłego wieczorku :cmok1:

Pt cze 03, 2005 20:52

Wiking gdzieś wybył wierzchem na jednorożcu...
Wilczek bobruje niewiadomo gdzie......
Żabcia milczy na rybią modłę......
Zoe i Julka kują albo padły

To ja zmiatam do :nauka: :prysznic: i lulu :spioch: :ziew:

Pt cze 03, 2005 21:45
Zobacz profil YIM

:cmok1:

To znaczy, że już nie będziesz znikać?
[wilczek udaje, że się cieszy, a tak naprawdę aż boi się myśleć o wieczorze - już dawno nie szedł spać jak było jeszcze ciemno...]

MNP?
W Twoim wypadku to niewątpliwie Moje Nowe Portki :P:P:P
Poproszę ciacho! Prawdziwe bom głodna :D

Aaa, byłam w sklepie, kot ma całe dwa kilogramy pyszniutkiego (khe khe) jedzonka. Ale rybę i tak mi zjadł... I jeszcze mu kupiłam sok marchewkowy; był Dzień Dziecka, to teraz jest Dzień Kota, a co!

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pt cze 03, 2005 21:48

To jak jest dzień kota to ja poproszę buzi na dobranoc ;)

Pt cze 03, 2005 21:50
Zobacz profil YIM

spokojnie, nie kuje... mam przerwe... ile mozna sie uczyc z dogmatyki, w sumie mam jeszze na zakuwanie cale 3 dni.... chociaz tego jest naprawde sporo :) ale w sumie mam fajne notatki, wiec moze latwiej mi sie bedzie uczyc, no i material taki w miare przysteopny :)

Pt cze 03, 2005 22:10

Nit nie da kotkowi :cmok1: na dobranoc :placze:
Idem spać :spie:
pap :cmok1: 4 all

Pt cze 03, 2005 22:13
Zobacz profil YIM
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 356  Następna strona