Punkty- za co je przydzielamy?
Autor |
Wiadomość |
Rojza Genendel
|
nospheratu napisał(a): Jedyny ratunek jaki widzę dla Bartasa to ostra vamp żyleta, która go spije/upali/zniewoli i zgwałci. Najlepiej kilka razy dziennie przez miesiąc czy dwa.
Ja się nie piszę. Z wyglądu nawet mi się podoba, ale jest przerazliwym egocentrykiem który potrafi myśleć tylko o własnych wyimaginowanych problemach. Bez urazy, Bartek- ale zanudziłbyś mnie na śmierć swoim mędzeniem.
Upss... zapomniałam że ja u niego też bez szans jestem- nie spełniam wymagań z jego słynnej listy...
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
N maja 04, 2008 20:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: czy po prostu łączy Was przyjaźń (w którą ja tak na prawdę nie wierzę
Między facetem i kobietą, czy tak w ogóle?
Co do tematu: facet rozmawia o seksie na pierwszym spotkaniu: -1000 punktów
Nie to, żebym nie lubiła, nie lubiła rozmawiać, czy była pruderyjna, ale kurcze, to nie jest temat na pierwszy raz, a już na pewno nie na poderwanie. To jest zdecydowanie zbyt intymne. Coś musi zostać na drugi raz  A tak na serio to nawet na piąty czy dziesiąty 
|
N maja 04, 2008 20:30 |
|
 |
Vroo
|
Rojza Genendel napisał(a): Upss... zapomniałam że ja u niego też bez szans jestem- nie spełniam wymagań z jego słynnej listy...
Ale przedpiścy chodziło o zniewolenie/zgwałcenie. Do tego nie musisz pasować do jego listy. :-) Nie wiem tylko co na ten temat sądzi Twój narzeczony.
_________________ Nie dał nam Bóg ducha bojaźni, ale MOCY, MIŁOŚCI i trzeźwego MYŚLENIA (2Tm 1,7)
Moje blogi: Świat Czytników, VrooBlog, Blog Biblijny (zawieszony). Moje strony: porównywarka polskich e-booków
|
N maja 04, 2008 20:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rojza i tak odpadasz bo jestes zbyt konkretna...
za to ja spelniam wszystkie podstawowe wymagania  Ha!
A Bartkowi jakby zgolil wasy to nie bylby taki zly 
|
N maja 04, 2008 20:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zuco, czy masz kogoś? Bo jak nie, to umawiaj się z Bartasem i będzie po sprawie  Prosimy  Bardzo ładnie prosimy 
|
N maja 04, 2008 20:46 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
zuco napisał(a): A Bartkowi jakby zgolil wasy to nie bylby taki zly 
Zuco, te zdjęcia już są nieaktualne. Nie mam już tych obleśnych wąsów, ale zaczynam zapuszczać bródkę
Więcej napisze jak skończę słuchać minimaxa tutaj jestem 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
N maja 04, 2008 20:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec
Rita hmm... skad to naleganie? :>

|
N maja 04, 2008 20:55 |
|
 |
Rojza Genendel
|
zuco napisał(a): Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec Rita hmm... skad to naleganie? :> 
To będzie mieć ba niego dobry wpływ 
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
N maja 04, 2008 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Rita hmm... skad to naleganie? :>
To nic osobistego  Ale czy to było "tak"? 
|
N maja 04, 2008 21:19 |
|
 |
Bartas
|
Rojza Genendel napisał(a): Ja się nie piszę. Z wyglądu nawet mi się podoba, ale jest przerazliwym egocentrykiem który potrafi myśleć tylko o własnych wyimaginowanych problemach. Bez urazy, Bartek- ale zanudziłbyś mnie na śmierć swoim mędzeniem Nie jestem egocentrykiem, potrafię myśleć i myślę o innych, tyle tylko że ci zapominają później o mnie, co powoduje u mnie poczucie niższości i marginalności  a w konsekwencji depresję. Ja już to przechodziłem wiele razy  W rozmowie na pewno nie zanudziłbym żadnej dziewczyny, pod warunkiem, że jest bardzo inteligentna, a nie jakaś puszczalska i głupia  Gadałbym z nią przede wszystkim o studiach i przyszłości, a potem posłuchałbym jej. Zawsze lepiej jest, gdy to wszystko odbywa się w towarzystwie kilku osób, człowiek wówczas czuje się pewniej kiedy rozmawia z tą osobą, a jeśli będzie nią zainteresowany spotkają sie indywidualnie. Rojza Genendel napisał(a): Upss... zapomniałam że ja u niego też bez szans jestem- nie spełniam wymagań z jego słynnej listy... Przede wszystkim jesteś dla mnie za stara - pięć lat różnicy, o ile nie więcej  Bez urazy, ok?  zuco napisał(a): Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec
na razie mam jedno
http://img182.imageshack.us/img182/1008/bartasan0.jpg
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pn maja 05, 2008 9:27 |
|
 |
SweetChild
|
Jedno oko? 
|
Pn maja 05, 2008 10:29 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Bartas, popełniasz mnóstwo błędów w myśleniu o sobie, o innych i o świecie! Proszę Cię, poszukaj psychologa, bo zwariujesz! Jest mnóstwo poradni, gdzie pracują psychologowie chrześcijańscy, a w Poznaniu na pewno taką znajdziesz.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn maja 05, 2008 11:02 |
|
 |
Bartas
|
SweetChild napisał(a): Jedno oko? 
Miałem ciemno w pokoju 
|
Pn maja 05, 2008 11:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poprosimy o inne bardziej udane zdjecie...
Cytuj: Proszę Cię, poszukaj psychologa, bo zwariujesz!
Hmm a ja nie wiem czy Bartasowi nie jest po prostu potrzebne szanujace go i swietnie wspolgrajace z nim towarzystwo a potem jakas dziewczyna:)
Psycholog ludzi mu nie zastapi duzego grona:)
|
Pn maja 05, 2008 12:34 |
|
 |
AniaF
|
Do tej pory nie wypowiadałam się w tym wątku poniewaz dla mnie nigdy nie był wazny wygląd u mężczyzn i inne powierzchowne walory, wierzę ze miłość jest uczuciem które nie da sie ując w ramy punktów i jest czyms wyjatkowym. Można pokochać kogoś kto jest zapczeczeniem twoich wyobrażeń i oczekiwań tak jak Fiona pokochala Sherka ktorego zresztą sama darzę wielką sympatią choc to tylko postać z bajki. a co do Bartasa to jego kompleksy sa bezpodstawne jak zresztą wiekszosc które ludzie miewają. Jest przystojnym młodym chlopakiem i potrzeba mu przede wszystkim akceptacji i milość. jestem przekonan ze w końcu znajdzie to czego szuka czego życze mu z calego serca i wszystkim pragnącym milości.
pozdrawiam Ania.
_________________ "Panie, wskaż mi drogi Swoje
ścieżek swoich naucz mnie !"
Psalm 25,4
|
Pn maja 05, 2008 19:15 |
|
|
|