Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N paź 19, 2025 13:06

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona
 Punkty- za co je przydzielamy? 
Autor Wiadomość

Jedyny ratunek jaki widzę dla Bartasa to ostra vamp żyleta, która go spije/upali/zniewoli i zgwałci. Najlepiej kilka razy dziennie przez miesiąc czy dwa.

Ja się nie piszę. Z wyglądu nawet mi się podoba, ale jest przerazliwym egocentrykiem który potrafi myśleć tylko o własnych wyimaginowanych problemach. Bez urazy, Bartek- ale zanudziłbyś mnie na śmierć swoim mędzeniem.
Upss... zapomniałam że ja u niego też bez szans jestem- nie spełniam wymagań z jego słynnej listy...

N maja 04, 2008 20:29
czy po prostu łączy Was przyjaźń (w którą ja tak na prawdę nie wierzę

Między facetem i kobietą, czy tak w ogóle?

Co do tematu: facet rozmawia o seksie na pierwszym spotkaniu: -1000 punktów :twisted:
Nie to, żebym nie lubiła, nie lubiła rozmawiać, czy była pruderyjna, ale kurcze, to nie jest temat na pierwszy raz, a już na pewno nie na poderwanie. To jest zdecydowanie zbyt intymne. Coś musi zostać na drugi raz ;) A tak na serio to nawet na piąty czy dziesiąty :)

N maja 04, 2008 20:30

Upss... zapomniałam że ja u niego też bez szans jestem- nie spełniam wymagań z jego słynnej listy...

Ale przedpiścy chodziło o zniewolenie/zgwałcenie. Do tego nie musisz pasować do jego listy. :-) Nie wiem tylko co na ten temat sądzi Twój narzeczony.

Moje blogi: Świat Czytników, VrooBlog, Blog Biblijny (zawieszony). Moje strony: porównywarka polskich e-booków

N maja 04, 2008 20:32
Rojza i tak odpadasz bo jestes zbyt konkretna...
za to ja spelniam wszystkie podstawowe wymagania :D Ha!
A Bartkowi jakby zgolil wasy to nie bylby taki zly :D

N maja 04, 2008 20:36
zuco, czy masz kogoś? Bo jak nie, to umawiaj się z Bartasem i będzie po sprawie :D Prosimy :) Bardzo ładnie prosimy :)

N maja 04, 2008 20:46

A Bartkowi jakby zgolil wasy to nie bylby taki zly :D

Zuco, te zdjęcia już są nieaktualne. Nie mam już tych obleśnych wąsów, ale zaczynam zapuszczać bródkę :)

Więcej napisze jak skończę słuchać minimaxa :) tutaj jestem :)

N maja 04, 2008 20:52
Zobacz profil WWW
Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec :D
Rita hmm... skad to naleganie? :>
:D

N maja 04, 2008 20:55

Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec :D
:D

To będzie mieć ba niego dobry wpływ :D

N maja 04, 2008 20:59

To nic osobistego ;) Ale czy to było "tak"? :D

N maja 04, 2008 21:19

Ja się nie piszę. Z wyglądu nawet mi się podoba, ale jest przerazliwym egocentrykiem który potrafi myśleć tylko o własnych wyimaginowanych problemach. Bez urazy, Bartek- ale zanudziłbyś mnie na śmierć swoim mędzeniem

Nie jestem egocentrykiem, potrafię myśleć i myślę o innych, tyle tylko że ci zapominają później o mnie, co powoduje u mnie poczucie niższości i marginalności :( a w konsekwencji depresję. Ja już to przechodziłem wiele razy :cry: :( W rozmowie na pewno nie zanudziłbym żadnej dziewczyny, pod warunkiem, że jest bardzo inteligentna, a nie jakaś puszczalska i głupia :) Gadałbym z nią przede wszystkim o studiach i przyszłości, a potem posłuchałbym jej. Zawsze lepiej jest, gdy to wszystko odbywa się w towarzystwie kilku osób, człowiek wówczas czuje się pewniej kiedy rozmawia z tą osobą, a jeśli będzie nią zainteresowany spotkają sie indywidualnie.

Rojza Genendel napisał(a):

Przede wszystkim jesteś dla mnie za stara - pięć lat różnicy, o ile nie więcej :D Bez urazy, ok? :)

zuco napisał(a):
Bartas to poprosimy linka do aktualnych zdjec

na razie mam jedno ;)

http://img182.imageshack.us/img182/1008/bartasan0.jpg

Pn maja 05, 2008 9:27
Zobacz profil WWW

Jedno oko? ;)

Pn maja 05, 2008 10:29
Moderator

Bartas, popełniasz mnóstwo błędów w myśleniu o sobie, o innych i o świecie! Proszę Cię, poszukaj psychologa, bo zwariujesz! Jest mnóstwo poradni, gdzie pracują psychologowie chrześcijańscy, a w Poznaniu na pewno taką znajdziesz.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Pn maja 05, 2008 11:02

Bartas napisał(a):

Jedno oko? ;)

Miałem ciemno w pokoju ;)

Pn maja 05, 2008 11:02
Zobacz profil WWW
Poprosimy o inne bardziej udane zdjecie...
Cytuj:
Proszę Cię, poszukaj psychologa, bo zwariujesz!

Hmm a ja nie wiem czy Bartasowi nie jest po prostu potrzebne szanujace go i swietnie wspolgrajace z nim towarzystwo a potem jakas dziewczyna:)
Psycholog ludzi mu nie zastapi duzego grona:)

Pn maja 05, 2008 12:34

Do tej pory nie wypowiadałam się w tym wątku poniewaz dla mnie nigdy nie był wazny wygląd u mężczyzn i inne powierzchowne walory, wierzę ze miłość jest uczuciem które nie da sie ując w ramy punktów i jest czyms wyjatkowym. Można pokochać kogoś kto jest zapczeczeniem twoich wyobrażeń i oczekiwań tak jak Fiona pokochala Sherka ktorego zresztą sama darzę wielką sympatią choc to tylko postać z bajki. a co do Bartasa to jego kompleksy sa bezpodstawne jak zresztą wiekszosc które ludzie miewają. Jest przystojnym młodym chlopakiem i potrzeba mu przede wszystkim akceptacji i milość. jestem przekonan ze w końcu znajdzie to czego szuka czego życze mu z calego serca i wszystkim pragnącym milości.
pozdrawiam Ania.

Pn maja 05, 2008 19:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona