| Autor |
Wiadomość |
|
Nutka
|
Żabeczko przewspaniała ja cię UWIELBIAM x33333333 Co siem stanęło ????????? Ja nie żaba, nie kumam  A dzisiaj to już zupełnie NIC nie qmam
| So cze 18, 2005 19:44 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Nutka, wiesz, jak dół wygląda. Taki głęboki, wygrzebany w piasku na jakieś 0,80m głęboki. A tam ciemno, żaba wciśnięta, łza z jednego ślipka, potem następna z drugiego. Nostalgia, smętna minka, takie ogólne zniechęcenie, takie zasmucenie, takie niedocenianie, taka bezwładność kończyn, takie głupie myśli...Miałaś to i ty chyba kiedyś. Ale, wierz, przejdzie mi to. Jestem życiową optymistką. A teraz może trafiłam do jakiejś źle promieniującej oazy zieleni...a może to fatamorgana. Oby.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| So cze 18, 2005 19:58 |
|
 |
|
wiking
|
Bobo zabciu jedna!
To ze sie pisze nieustannie o kims nie znaczy ze sie o niej/nim nie pamieta. Przez przypadek dzisiaj bylas obecna w moich modlitwach.
I na zabci laduje wiadro przezroczystego piasku. Zeby jej calkiem nie zakopac.w ciemnosciach. Piasek ma smak wypoczonku a zapach pocieszenia.
|
| So cze 18, 2005 20:25 |
|
|
|
 |
|
bobo
|
Wiking, co prawda już odskakuję od kompa, ale ci jeszcze muszę podziękować za milutkie słówka. I w takim dołku w przeźroczystym piasku o smaku wypoczynku i zapachu pocieszenia oddczuwam pewną ulgę. Oby to nie był chwilowy optymizm, chociaż, chociaż obawiam się.
Ale, wiking, muszę mieć na względzie, że twój trud nie może, (wężykiem: nie może) pójść na marne. Się będę starała.
Dzięki za pamięć w modlitwie, jak miło, bo...
Gorącego, czyściutkiego piaseczku na księżycową noc.
Do wirtualzobaczonka jutro!
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| So cze 18, 2005 20:48 |
|
 |
|
Meg
|
To ja już biorę walizy i wprowadzam się do Nutki
Bobo, żabciu główka do góry 
|
| So cze 18, 2005 21:47 |
|
|
|
 |
|
Julia
|
żabciu... a moze masz ochote popływać (niekoniacznie żabką) w moim baseniku...  na ostatnim piętrze swojej baszty postanowiłam zrobić sobie basen...
baszta ma przezroczysty dach, w razie kąpieli w czasie deszczu zamykany, ale mozna go otworzyc i na sloneczku sie wygrzewac 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| So cze 18, 2005 22:55 |
|
 |
|
Nutka
|
Julka co ty mi tygryska zabierasz To mi zostanie tylko wyczesane futerko angui do spania (żart ) Meg w mojej baszcie czasami sypia wilczek, miejsca jest dużo więc zmieścimy sie i będzzie wesoło 
Cieszę się że zamieszkasz u mnie :)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):))
Żabeczce daję w zielony łebek coby nie dołowała się za bardzo 
Moje koleżanki niezdały już dwóch egzaminów pod rząd biedzctwa; płakały jak bobry  Pomyśl bobo zawsze znajdzie się jakaś dobra strona 
| N cze 19, 2005 7:57 |
|
 |
|
Nutka
|
Pomyliły mi się niebieskie więc jeszcze raz w ciemniejszyn 
Meg w mojej baszcie czasami sypia wilczek, miejsca jest dużo więc zmieścimy sie i będzzie wesoło 
Cieszę się że zamieszkasz u mnie :)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):)):):))
Żabeczce daję w zielony łebek coby nie dołowała się za bardzo 
Moje koleżanki niezdały już dwóch egzaminów pod rząd biedactwa; płakały jak bobry  Pomyśl bobo zawsze znajdzie się jakaś dobra strona I kto to mówi 
| N cze 19, 2005 8:05 |
|
 |
|
Julia
|
Nutek... ja zapraszałam do swojej baszty naszą zieloną żabcie, żeby nie siedziała w dole...
no i przydałyby mi się ołady z wilczego futerka, bo coś znów odzywaja sie moje stare kości 
|
| N cze 19, 2005 12:25 |
|
 |
|
bobo
|
Nutka, Meg, Julcia i Wiking, senx za słowa pocieszenia. Odgrzebuję się powoli spod piasku. W końcu życie toczy się dalej. Mój łebek jest tak pięknie obcałowany, że dzięki za pływanie w basenie. Przynajmniej przez tydzień. Niech ślady tego współczucia pozostaną choć przez tydzień na moim zielonym czole.
Nutka, pooglądaj ile tu kociaczków, a i ja jestem.
|
| N cze 19, 2005 13:19 |
|
 |
|
angua
|
Nie można Was nawet na chwilę zostawić samych, bo po powrocie cała piaskownica podziurawiona i podołkowana... I wilczek musi biegać slalomem
Bobo, masz tu wilczą łapę i wychodź na słońce!  :)):))
I najlepiej przyznaj się, w czym rzecz, to wdrożymy jakąś terapię. Bo w to, że Cię nikt nie lubi, to nie uwierzę. Zapewniam Cię, że posiadam niepodważalne dowody obalające tę tezę
Julka, sio na spacer, korzystaj z wakacji, zaraz Ci będzie lepiej
Nutek - gratulacje!
Jesteś rewelacyjna

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| N cze 19, 2005 14:43 |
|
 |
|
Julia
|
jakoś nie bardzo mam ochote na spacer, moze dlatego z4e spiaca jestem
poczytam sobie i moz enie usne... 
|
| N cze 19, 2005 16:21 |
|
 |
|
Julia
|
no tak... mój miś zabłądził w piaskownicy, ale już sie znalazl...
moze sie z nim przejde na spacer...
idzie ktoś z nami?
|
| N cze 19, 2005 16:24 |
|
 |
|
chmurka_
|
tutaj podobno jest miejsce dla tych, których wnętrze jest w dołku...
Wiec to jest mijsce przeznaczone dla mnie...
Ja nie chcę zeby to był koniec...
Teraz wiem ze najbardziej zaczyna sie kochać jeśli można stracić....
Mnie zależy ale przypuszczam ze ten czas "do namysłu" skończy sie napisem THE END.....

_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
| N cze 19, 2005 21:08 |
|
 |
|
Julia
|
chmuuuurkaaaaaaaa...
/i w tym momencie chmurka ląduje w wielkiej gromadzie pachu o zapachu relaksu i zapomnienia złych chwil/
fajnie, ze tu zajrzałaś, ale nie fajnie że masz dołka...
wiiiilczkuuuuu.... potrzebna jest ouoptymizowujaca wilczkoterapia...
|
| N cze 19, 2005 21:31 |
|
|
|