Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 14:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość

Nie przemuj się zawsze istnieje super glllllllu jak by co :D
Ale Ty napewno po praktykach z brodą krasnali to masz już certyfikat "czesek ;-) " i robisz to dardzo dobrze :) :biggrin:

Wnioskuję też o podpiłowanie pazurkó :)

Wt cze 21, 2005 0:11
Zobacz profil WWW

jesli chodzi o pazurki, to w przypadku kiedy nie da sie ich skrocic, podpilowac itp, zakladamy ochraniacze na pazurki, zeby za bardzo nie stukaly w podloge baszty, albo za bardzo nie drapaly, w przypadku tupdreptania (czyli terapi dreptajacej - wiecej szczegolow u wilczka ;) )

tygrysku, spokojnie, tylko sie tak nie wierć, zerbym ci krzywdy nie zrobila...
[szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur] [szur]
futerko... wyczesane, jak ci sie podoba?

teraz czs na pazurki...
[szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif] [szlif]
z pazurkami tez sobie chyba poradziłyśmy... jak ci sie podobaja?

czy mozemy juz zawinać się w kocyk? :ziew:

Wt cze 21, 2005 0:19

[mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr][mrrrrrr] [rrrrrrrr]

I teraz rzeczywiście możemy już się zawinąc w kocyk :D

Wt cze 21, 2005 0:21
Zobacz profil WWW

mam nadzieje ze wilczek nie bedzie za bardzo zazdrosny (tak normalnie zazdrosny to moze być :D ) w sumie sam sie gdzies zaplatal, wiec... ominelo go czesanie

Wt cze 21, 2005 0:23

nooo jak jutro łądnie poprosi to jutro pewnie też zostanie solidnie wyczesanym wilczkiem :) i mam nadzieję, że będzie tak NORMALNIE zazdrosny ;)

Wt cze 21, 2005 0:25
Zobacz profil WWW

no tez mam taka nadzieje i ze przyzna sie przy okazj co zrobil z moim dywanikiem, albo raczej gdzie go ostatnio widzial, bo to nie jest pewne, ze go wilczek zabral, moze przylozylam go ksiazkami i notaktami w czasie sesji, a jeszcze nie bralam sie za sprzatanie i dywanika nie widac :oops:

Wt cze 21, 2005 0:27

ale narazie mamy kocyk, który (przyznam się ) podwędziłam Nutce, bo podczas wprowadzania się do baszty zapomniałam swojego :D ;)

A teraz wtulamy się w mięciutkie i wyczesane futerko i idzemy kimać :)

Dobranoc :cmok1:

Wt cze 21, 2005 0:29
Zobacz profil WWW

Proszę mi zacytować gdzie obiecałam wyczesać tygryska :clever:
a w ramach rekompensaty za kocyk proszę i mnie wyczesać :nonono:

Julka nie :placze: -cz niepotrzebnie chyba że chcesz sobie oczęta wyczyścić. I nieprawda że jesteś do niczego. Jesteś kochana, a kto by piaskownicowe zwierzaczki czesał i drapał tak dobrze ????!!

Chmureczko bez :pada: mi tutaj bo to nie ocean ;) pogadaj może z chłopakiem, albo napisz cobie na kartce z jednej strony co Cię w nim pociąga a z drugiej co odrzuca i wyciągnij wnioski :)

Cmoki dla dołkowców :cmok1: :cmok1: :cmok1:
zobaczcie przybył nam dodatkowy optymizm tym razem na tygrysich łapach :):)):):)):) Meg jak miło że jesteś:)):):)):):)):)
a ja wzięłam żabcię do baszty, wyciągnęłam z dołka, wytarłam, opatuliłam w puchaty kocyk........ nie będzie mi żabciątko zamakać

a po każdym chętnym mogę potupdreptać 8)

Wt cze 21, 2005 6:55
Zobacz profil YIM

Nutka, ty zawsze potrafisz, teraz mnie otuliłaś, aż jestem sucha. Ale już mi lepiej.
Chmurka coś mi się wydaje jest po decydującej rozmowie????????

Wt cze 21, 2005 8:45

Nutko, swojego tygryska trzeba czesać przynajmniej raz na dwa dni, żeby był mięciutki i zadbany :D
Masz tyle kocykó, że mogłą byś otulić wszystkie ziwerzaczki w naszym piaskowym domu ;-) I żabka już jest sucha :)

Wt cze 21, 2005 9:16
Zobacz profil WWW

No naprawdę nie można Was nawet na jeden dzień (a głównie noc właściwie...) zostawić. Jak jedna zacznie płakać, to dziesięć za nią :P:P:P

To po kolei:

Chmurko Kochana :cmok1:- najgorzej człowiek wychodzi na słuchaniu plot. Zamiast się zamartwiać tym, co powiedziała jakaś koleżanka, poczekaj spokojnie. Pamiętaj: "Bądź wola Twoja", a później uwierz w to, że tak właśnie się stało.
:cmok1:

Julka :cmok1:- niedługo znów na pewno przestanie Cię boleć, tak jak ostatnio. I już więcej nie zapominaj o gimnastyce :P :D
Wiesz, też chciałam jechać na jedne rekolekcje z Odnową. Bardzo. Ale ich jednak nie ma, bo zgłosiłam się tylko ja :hahaha:
Więc nie jadę. Nauczyłam się już jednak w takich sytuacjach mówić "to nawet dobrze, bo będę mogła zamiast tego... <- tu wpisujesz odpowiednią interesującą czynność". Działa, zapewniam Cię :yes:
:!: Może pojedziemy na rekolekcje Wiary :?:

A o dywaniku nic nie wiem, serio. Jakbyś znalazła, to chętnie się wproszę :D:D:D

Zoe :cmok1:- Ty za bardzo Julii nie dziękuj, bo jeszcze jej to gonienie mnie wejdzie w krew i co ja pocznę? :lol:

Nutek :cmok1:- dzięki za wsparcie! :biggrin: :bukiet:

Bobo :cmok1:- odżywasz w oczach, nawet Twoja zieleń się bardziej soczysta robi :-D:-D:-D

Meg :cmok1:- żebyś się nie przyzwyczaiła do tego wyczesywania, bo kiedy Julia na mnie znajdzie czas? ;-)

A w ogóle chciałam zdecydowanie zaprotestować przeciwko posądzaniu mnie o to, że nie będę chciała Was wykopywać! Takie macie zdanie o wilczku, tak? Pięknie... :rotfl2:

To jeszcze po buziaku dla każdej :cmok1:

:okulary:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Wt cze 21, 2005 9:48

spokojnie wilczku... wczoraj wyczesalam tygryska, dzisiaj ciebie moge, jak bedziesz w okolicy... :D zaraz biore sie za sprzatanie baszty, to moze znajdzie sie dywanik :) jesli tak, to dzis mozesz spac u mnie (na dywaniku oczywiscie) no i wilczkoterapie z tupdreptaniem poprosze, nawet nie bedziesz musiala zakadac ochraniaczy na pazurki :D

Wt cze 21, 2005 10:21

dwa zwirzaki do wyczesania, to nie jesten ;) a jak dojdzie do tego jeszcze brodka wikinga, to Julia nie będzie miałą już na nic innego czasu, nawet na przypiłowanie paruzków :D

Wt cze 21, 2005 13:19
Zobacz profil WWW

spokojnie Meg... ustale grafik :P a jesli chodzi o moje pazurki, to nie ma problemu, właśnie mi sie troche polamaly podczas sprzatania w baszcie, a dokladniej przy szorowaniu szybke w otworach, przez które już prawie nic nie widziałam... teraz widze jak jest jasno na dworze :P moze i dywanik sie znajdzie :P

Wt cze 21, 2005 13:23

tylko pamiętaj, że w niedziele nie można pracować, no chyba, żę szczotkoanie futerek, to dla CIebie przyjemność, wtedy jak najbardziej można to robić :P

Ale uważąj krasnale wymajają specjalnej pielęgnacji, a teraz zgineł gdzieś. Hej hej krasnalu, jeśteś tam :-D

Wt cze 21, 2005 13:26
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 356  Następna strona