Autor |
Wiadomość |
nospheratu
|
Kolejki zerowe
Przezorni poszli 29., barziej przezorni 30. a cwaniacy dzisiaj
Julia ty mi podsyłaj takich nudnych kierunków
na uwm to tylko zapas jakbym się nie dotał za pierwszym razem do upragnionej szkoły
_________________ Mors dicit
|
Pt lip 01, 2005 13:25 |
|
|
|
 |
angua
|
Nospher, Ty nie bądź już taki tajemniczy, bo przecież umieramy z ciekawości
Przyznaj się zaraz, co to za kierunki (rzekłabym "jak na spowiedzi", ale to by chyba miało odwrotny skutek, co?  )
I pamiętaj, że ja mam większą łopatkę i trzeba mnie słuchać  :P:P

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt lip 01, 2005 13:34 |
|
 |
bobo
|
Nospher coś tu czuję, że dostaniesz od angui jej łopatką. Przyznaj się, no nie rób tajemnicy. Może zanosisz papiery na Łopatologię?
Qrczę, mnie się zepsuł rower, szprycha i łańcuch, bo wpadłam w dziurę. Chociaż jako rowerzysta nie płacę drogowego to proszę mi tę dziurę załatać oraz kupić nowe części do rowera - tu się zwracam do MZDiM (Miejski Zarząd Dróg i Mostów).
Co za polskie drogi, tylko tu u nas takie mogą być! Co za pech mnie prześladuje!
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Pt lip 01, 2005 13:48 |
|
|
|
 |
Julia
|
nosper... jesli szukaz żony to tylko na pedagogice... mała konkurencja i duży wybór
spokojnie, wilczek mu łopatologicznie wytłumaczy i...
zreszta Uniwerstyet Wiejsko-Miejski jest całkiem niezły  wiec nie wiem, jak to mozę nie być wymarzona szkoła... 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt lip 01, 2005 14:07 |
|
 |
nospheratu
|
Wymarzona uczelnia albo cmentarz mózgów i dusz
Dziewczyny to mogą szukać mężów na pedagogice, ale co ja bym tam robił? Uczył się czego nie robić dzieciom w szkole? Że nie można urywać im nóżek i gotować ich w mamałydze? Bzdury...
Pierwszy kierunek tamże: wojska inżynieryjne
Drugi kierunek to UWM z informatyką (tylko zapas).
|
Pt lip 01, 2005 14:32 |
|
|
|
 |
angua
|
Nospher, jestem rozczarowana... Wojska lądowe?
A kto mi obiecał wycieczkę myśliwcem, no kto? Ja nie chcę nim jeździć po lotnisku  :P:P
Ale Wrocław to ładne miasto

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt lip 01, 2005 14:42 |
|
 |
nospheratu
|
angua napisał(a): Nospher, jestem rozczarowana...

|
Pt lip 01, 2005 14:52 |
|
 |
Julia
|
nosper to nas pewnie jeszc nie raz zaskoczy
wilczku... nie wiesz co się stało z moim dywanikiem? ostatnio tygryske na ni spał... a teraz jak lezalam pod piaskiem nie wiem co sie z nim dzialo i teraz znow nie moge go znaleść 
|
Pt lip 01, 2005 15:15 |
|
 |
nospheratu
|
Do Dęblina to ja bardzo chętnie, ale tam liczą się umiejętności latania szybowcem lub samolotem. Takowych nie posiadam, troszkę kosztują 
|
Pt lip 01, 2005 18:04 |
|
 |
Julia
|
widac ze wakacje i ludki wyjechaly z piaskowiska.. wilczek nie ma czasu sie odzywac, bo tyulko biega wszedzie z nozyczkami i lopatka
hop. hop... jest tu kto?
|
Pt lip 01, 2005 22:40 |
|
 |
wiking
|
Julia, jak to miloslyszec echo ludzkich glosow. Chcialem naklonic rodzicow smoczka wilczka by go odwiedzili. Teraz jestem zraczkowany gorzej niz ostatnim razem, mam goraczke, strasznie mi zimno, choc sie czuje popolany na calym ciele (no prawie). Dlaczego te smoki moga dzialac z sila slonca, w poludnie (tak od 12 do piatej). I dlaczego do boli dopiero wieczorem???
Pozdrawiam wszystkie piaskowniczki
i piaskowniczow
nie wiem czy juz sa ale tez piaskowiczenta
|
Pt lip 01, 2005 23:37 |
|
 |
Julia
|
wikingu... podac ci kocyk? mogę cię okryć... może nawet nasmarować maścią od oparzeń...  maleństwo, jak mogłeś się tak urządzić...
no i na imprezke wczoraj nie dotarłeś, a ja świętowałam swoja rocznice na forum 
|
Pt lip 01, 2005 23:50 |
|
 |
angua
|
Wiking!
Julka!
No fakt, bardziej Was ostatnio podglądam raczej...
Wikingu drogi  , już Ci niosę beczkę kefiru. Mogę Cię nawet nim obłożyć dokładnie - schłodzony w fosie!
Trzymaj się!

|
Pt lip 01, 2005 23:52 |
|
 |
Julia
|
wilczku... ja nie che zebys nas tylko podgladal...
/wilczek ląduje w wwielkiej gorze piachu, a Julia go jeszcze obsypuje dokładniej, że tylko wilcze uszki wystaja/
|
So lip 02, 2005 0:04 |
|
 |
angua
|
A ja mam smoka! I nie zawaham się go użyć!  :D:D
No dobra, na razie nie jest zbyt niebezpieczny...
Ale poczekajcie, aż dorośnie  Wystarczy popatrzeć na obrażenia Wikinga...
Także ostrożnie z zasypywaniem mnie piachem! Mój smok będzie miał silnie rozwinięty instynkt opiekuńczy
Przypomnę tylko, że najpierw ktoś się wprowadził na mój dywanik (proszę bardzo, i tak mnie nie było), a później go zgubił... No jak to tak, no jak?

|
So lip 02, 2005 0:19 |
|
|
|