| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Rozalka jakies cuda sie dzieja w Twojej miejscowosci  Tego jeeszcze nie bylo-kaczki chadzajace po tafli wody
P.S> To jakis specjalny typ kaczki?Nowa odmiana?
Pogratulowac
Pozdrawiam.
|
| Śr mar 26, 2008 22:35 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Końskie pozdrowienie:
Crosis
|
| Pn mar 31, 2008 15:31 |
|
 |
|
Stanisław Adam
|
Crosis napisał(a): Końskie pozdrowienie:
To z komórki sobie robiłeś?
| Pn mar 31, 2008 16:03 |
|
|
|
 |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Moje też były z komórki, bo nie dysponuję aparatem cyfrowym, ani żadnym profesjonalnym sprzętem do robienia zdjęć
A to moja perkusja w całej okazałości

_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pn mar 31, 2008 16:16 |
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
Stanisław Adam napisał(a): Crosis napisał(a): Końskie pozdrowienie: To z komórki sobie robiłeś?
Nie zachowuj się jak bachor, ponoć dorosły jesteś.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| Pn mar 31, 2008 16:22 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
MP, Stasiu po prostu zazdrości
PS
Bartas: rozumiem, że można chcieć... ale Power Beat? Trochę wyrzucanie pieniędzy...
Crosis
|
| Pn mar 31, 2008 16:37 |
|
 |
|
Stanisław Adam
|
Crosis napisał(a): MP, Stasiu po prostu zazdrości 
Coś w tym jest.
Ale nie urody 
| Pn mar 31, 2008 17:16 |
|
 |
|
Bartas
|
Crosis napisał(a): Bartas: rozumiem, że można chcieć... ale Power Beat? Trochę wyrzucanie pieniędzy
Crosis!
Moi rodzice kupili mi (10 lat temu na urodziny) taką perkusję, na jaką było ich stać i bardzo jestem im za to wdzięczny, więc prosiłbym Cię, abyś nie wybrzydzał, że to Power Beat  . Jak zacznę sam na siebie zarabiać, to kupię sobie coś lepszego np PEARL albo nawet YAMAHĘ
A co tematu:
Skromny sprzęt, na którym odtwarzam swoje ukochane płyty

_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pn mar 31, 2008 18:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dobra, to zmienia postać rzeczy. Myślałem, że sam sobie kupowałeś;)
Ale w takim razie wybór faktycznie nie taki zły  polecam tylko zmianę naciągów i dokupienie blach, bo jakoś skromnie u Ciebie na statywach
Crosis
|
| Pn mar 31, 2008 18:49 |
|
 |
|
Bartas
|
Crosis napisał(a): Dobra, to zmienia postać rzeczy. Myślałem, że sam sobie kupowałeś;) Ale w takim razie wybór faktycznie nie taki zły  polecam tylko zmianę naciągów i dokupienie blach, bo jakoś skromnie u Ciebie na statywach  Crosis
Spoko, ja się nie gniewam  na pewno nie na Ciebie
Co do talerzy to, owszem, noszę się z zamiarem dokupienia dwóch blaszek, bo faktycznie, jest skromnie, ale taki skromny był już ten zestaw  kiedy go dostałem. Do wymiany jest przede wszystkim stopka perkusyjna, bo strasznie skrzypi i wolno chodzi kiedy walę
Aha, żeby była jasność to gram bardzo amatorsko, mimo, że mam ją już tak długo  Sam się uczyłem - słuch i wyczucie rytmu. Poza tym oglądanie ulubionych perkusistów w trakcie grania. Najbardziej wychodzi mi granie stylem "slow hand", tak jak Nick Mason z Pink Floyd oraz stylem Ringo Starra z Beatlesów. Najfajniej i najprościej 
|
| Pn mar 31, 2008 19:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Polecam szkółkę Tomka Łosowskiego...
no i to co najprostsze: kawałek deski obitej gumą i ćwiczyć nadgarstki i paradidle
Crosis
|
| Pn mar 31, 2008 19:20 |
|
 |
|
Bartas
|
Crosis napisał(a): Polecam szkółkę Tomka Łosowskiego...
Dziękuję, skorzystam na pewno 
|
| Wt kwi 01, 2008 8:26 |
|
 |
|
Bartas
|
|
| N kwi 06, 2008 7:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Cz kwi 10, 2008 20:08 |
|
 |
|
hitman
|
Dotyczy zmutowanego genetycznie kondora?
|
| Cz kwi 10, 2008 22:41 |
|
|
|