Autor |
Wiadomość |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): A komu kibicujecie jak Polska odpadnie ?
Ja tradycyjnie Holendrom. A w następnej kolejności Hiszpanom i Portugalczykom 
|
Pt cze 13, 2008 16:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiem komu nie będę  ....Niemcom.
|
Pt cze 13, 2008 17:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No i tak nasi mieli grać... do końca atak- mimo przewagi...
Na meczu Rumunia-Włochy znowu kontrowersyjny karny... 
|
Pt cze 13, 2008 21:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pn cze 16, 2008 21:05 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pn cze 16, 2008 21:48 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Jak to ujął w swoim pomeczowym statusie mój kolega:
my są zajebiste grajki. nas oszukują. rodżer aryjczyk to potęga 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt cze 17, 2008 7:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mnie najbardziej podobał sie komentarz:
Chorwaci nie musieli, ale mogli i chcieli... 
|
Wt cze 17, 2008 17:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak, nasi to już historia
Teraz będe kibicował Holendrom. Należy im się za wspaniały styl gry, sa po prostu świetni!
|
Cz cze 19, 2008 10:01 |
|
 |
SweetChild
|
shark napisał(a): Teraz będe kibicował Holendrom. Należy im się za wspaniały styl gry, sa po prostu świetni!
To jest nas już dwóch pomarańczowych kibiców na Forum
Szkoda, że w ćwierćfinale Holendrzy zagrają z Rosjanami, bo w ostatnich meczach drużyna rosyjska też prezentowała ładną grę, a niestety ktoś będzie musiał odpaść. Ale będzie okazja do przypomnienia sobie meczu Holandia-ZSRR, w którym to piękną bramkę strzelił obecny trener Holendrów, Marco van Basten. I, mimo całej sympatii dla Rosjan, nie miałbym nic przeciwko, aby tamten wynik się powtórzył 
|
Cz cze 19, 2008 12:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja jakos mam przeczucie, ze rosja dojdzie do finalow by tam... ujrzec blask chwaly:)
Zycie pokaze, a w tym euro jest kilka druzyn ktore pokazaly sie z bardzo dobrej strony:)
Oprocz nas, ale to juz standard;)
|
Cz cze 19, 2008 13:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rosja pokazała sie z dobrej strony- ale w meczu ze Szwecją zmarnowała wiele okazji na strzelenie gola- i w meczu z Holandią może być im trudno...jeśli nie będą umieli wykończyć akcji golem- bo na pewno obrona Holendrów nie będzie tak dziurawa......
Niemcy- Portugalia, to o ile pamiętam powtórka z mistrzostw świata...chyba wolę jednak Niemców...
Ale najbardziej mam nadzieję, że Chorwacja nakopie Turkom...jedyna drużyna, której kibicowali sami mężczyźni...  szowinistów na EURO nie chcemy...
|
Cz cze 19, 2008 18:45 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Niemcy- Portugalia, to o ile pamiętam powtórka z mistrzostw świata...chyba wolę jednak Niemców... Poza tym Niemcy to teraz jedyny polski akcent na Euro  (czysto piłkarski, nie licząc sędziego technicznego). Teresse napisał(a): Ale najbardziej mam nadzieję, że Chorwacja nakopie Turkom...
Moglibyśmy wówczas pocieszać się, że rywalizację o wyjście z grupy przegraliśmy z półfinalistami turnieju. To prawie jak byśmy doszli do ćwierćfinału 
|
Pt cze 20, 2008 9:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak to jest- karne to loteria...
I zawsze tak jest że gwiazdy zawodzą przy strzelaniu- mimo wszystko trener nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności i wystawić rezerwowych...
ale zwracam honor- trochę kobiet było w sektorach tureckich...
generalnie eeeeh
|
Pt cze 20, 2008 22:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rosjanie grali wspaniale...
Obrona holenderska oprócz van der Saara
Ale w przeciwieństwie do wczorajszego meczu przewaga jednej strony była wyraźna...
|
So cze 21, 2008 22:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam chyba jaąś żabę
Ci którym kibicowałem poodpadali. Mój faworyt Holendrzy pakuja walizy.
No dzisiaj mi się udało, bo Hiszpanie jednak wygrali, ale typował już nikogo nie będę, bo znów ze swoja "żabą" sprawię komuś dramat
Mojego faworyta zostawie więc w tajemnicy 
|
N cze 22, 2008 23:14 |
|
|
|