Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 21, 2025 16:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Temat, który szybko poleci :D (fotki :) 
Autor Wiadomość
Tzn. ja bym Wam sugerował poprosić jednak moderatorów o pousuwanie tych wpisów ze zdjęciami ;)

Śr lis 29, 2006 12:57
Stasiu... do munduru inne nie pasują ;) Poza tym w wakacje ogoliłem głowę :) Poza tym reszta nijak do Wszechpolaka nie pasuje :P

Więc sorki, nie wyszło ;P

PTR:
Ja już nie raz pisałem, kim jestem i czym się zajmuję. Poza tym, nie wydaje mi się, żebym pisał tutaj coś takiego, czego mógłbym się wstydzić. Ludzie z którymi pracuję i studiuję wiedzą jakie mam poglądy, a dwulicowcem też nie jestem :)

Crosis

Śr lis 29, 2006 13:28
Tak, Twoje poglądy są tak doskonale akceptowalne, że możesz być spokojny. Praktycznie możesz do CV swoją aktywność internetową wrzucić.

Śr lis 29, 2006 13:46
Też w sumie nie pisałem herezji na forum.Nie obrażałem,a upominać trzeba też było.Czasem byłem jak inkwizytor wręcz.Nie było wielkich sprzeczek i nie ma.Może zdjęcie być.Co o tym sądzisz PTRqwerty?

Śr lis 29, 2006 14:15
Sądzę, że jesteś słońcem naiwności, jeśli sądzisz, że to takie racjonalne dać do ręki taki materiał o sobie, swoim potencjalnym konkurentom.
Właściwie jednak u Crosisa jest to samo. To, że jest światopogląd jest "cool", nie znaczy, że to "cool" nie można wykorzystać przeciwko niemu.

Ale to Wasza sprawa.

Śr lis 29, 2006 14:22
Czyli usunąć mam zdjęcie z serwera fotosik?

Śr lis 29, 2006 14:35
Już zbanowałem swoje zdjęcie.Pozostałym zalecam to samo.

Śr lis 29, 2006 14:43
Pewnie, że można to wykorzystać przeciwko mnie. Wszystko można. Shit happens, jak to mówią. Co nie znaczy, że mam się tego bać.

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że ktoś to może wykorzystać. Już raz spotkałem się z przypadkową krytyką mnie w realu za wpisy na tym forum. Coż, po prostu nick Crosis jest u mnie już czasem zamienny z imieniem. Ale grunt to mieć podniesione czoło, prawda? Żeby znajper miał w co celować :)

Crosis

Śr lis 29, 2006 16:29

a ja nie mam po co usuwać, bo i tak mnie nikt nie rozpozna... :D

zresztą co za różnica...

Śr lis 29, 2006 16:38
Dzięki Crosis.Może odbanuję swoje zdjęcie na fotosiku.

Śr lis 29, 2006 18:49
No cóż... moim zdaniem jest to jednak szczyt naiwności.
Ciekawe jak się zachowasz, gdy w sytuacji, gdy Twój np. jakies moherowy szef, otrzyma od Twojego konkurenta na jakieś stanowisko listę Twoich wpisów na forum. Tylko się nie spodziewaj, że ktoś Ci powie, dlaczego nie awansowałeś ;) Nikt nie będzie strzelał. Nie będzie jakichś snajperów, a Ty nie będziesz miał okazji umierać za światopogląd ;) Spokojnie.

Śr lis 29, 2006 19:43

a ja swoja gębe już dawno pokazałem wszem i wobec
jest tu, po lewej :)
.........:biggrin:
......:biggrin:
..:biggrin:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
...:biggrin:
......:biggrin:
.........:biggrin:

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Śr lis 29, 2006 19:48
Obrazek

Awatar,który wybrałem spodobał mi się.Bardzo lubię rudy kolor włosów.Do tego jeszcze na awatarze jest biała koszula.Co do koniczyny w podpisie to nie przypadek.To nie tylko nawiązuje do Irlandii,którą bardzo polubiłem, ale również tym symbolem posługiwał się Św.Patryk tłumacząc czym jest Trójca Święta.

Śr lis 29, 2006 20:01

Proszę bardzo. To ja jestem :)

I tak najładniejsze na zdjęciu są góry...

Śr lis 29, 2006 20:35

PTRqwerty, dlaczego mialabym sie bac, ze ktos przeczyta to, co napisalam??

Wstydzisz sie swoich pogladow?? Ja nie. I nie przeszkadza mi, ze ktos mnie rozpozna.

Pozdrawiam :)

Śr lis 29, 2006 20:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona