Temat, który szybko poleci :D (fotki :)
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Tzn. ja bym Wam sugerował poprosić jednak moderatorów o pousuwanie tych wpisów ze zdjęciami 
|
Śr lis 29, 2006 12:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stasiu... do munduru inne nie pasują  Poza tym w wakacje ogoliłem głowę  Poza tym reszta nijak do Wszechpolaka nie pasuje
Więc sorki, nie wyszło ;P
PTR:
Ja już nie raz pisałem, kim jestem i czym się zajmuję. Poza tym, nie wydaje mi się, żebym pisał tutaj coś takiego, czego mógłbym się wstydzić. Ludzie z którymi pracuję i studiuję wiedzą jakie mam poglądy, a dwulicowcem też nie jestem
Crosis
|
Śr lis 29, 2006 13:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak, Twoje poglądy są tak doskonale akceptowalne, że możesz być spokojny. Praktycznie możesz do CV swoją aktywność internetową wrzucić.
|
Śr lis 29, 2006 13:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Też w sumie nie pisałem herezji na forum.Nie obrażałem,a upominać trzeba też było.Czasem byłem jak inkwizytor wręcz.Nie było wielkich sprzeczek i nie ma.Może zdjęcie być.Co o tym sądzisz PTRqwerty?
|
Śr lis 29, 2006 14:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sądzę, że jesteś słońcem naiwności, jeśli sądzisz, że to takie racjonalne dać do ręki taki materiał o sobie, swoim potencjalnym konkurentom. Właściwie jednak u Crosisa jest to samo. To, że jest światopogląd jest "cool", nie znaczy, że to "cool" nie można wykorzystać przeciwko niemu.
Ale to Wasza sprawa.
|
Śr lis 29, 2006 14:22 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli usunąć mam zdjęcie z serwera fotosik?
|
Śr lis 29, 2006 14:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Już zbanowałem swoje zdjęcie.Pozostałym zalecam to samo.
|
Śr lis 29, 2006 14:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pewnie, że można to wykorzystać przeciwko mnie. Wszystko można. Shit happens, jak to mówią. Co nie znaczy, że mam się tego bać.
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że ktoś to może wykorzystać. Już raz spotkałem się z przypadkową krytyką mnie w realu za wpisy na tym forum. Coż, po prostu nick Crosis jest u mnie już czasem zamienny z imieniem. Ale grunt to mieć podniesione czoło, prawda? Żeby znajper miał w co celować
Crosis
|
Śr lis 29, 2006 16:29 |
|
 |
arc
|
a ja nie mam po co usuwać, bo i tak mnie nikt nie rozpozna...
zresztą co za różnica...
|
Śr lis 29, 2006 16:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki Crosis.Może odbanuję swoje zdjęcie na fotosiku.
|
Śr lis 29, 2006 18:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No cóż... moim zdaniem jest to jednak szczyt naiwności. Ciekawe jak się zachowasz, gdy w sytuacji, gdy Twój np. jakies moherowy szef, otrzyma od Twojego konkurenta na jakieś stanowisko listę Twoich wpisów na forum. Tylko się nie spodziewaj, że ktoś Ci powie, dlaczego nie awansowałeś Nikt nie będzie strzelał. Nie będzie jakichś snajperów, a Ty nie będziesz miał okazji umierać za światopogląd Spokojnie.
|
Śr lis 29, 2006 19:43 |
|
 |
Mieszek
|
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Śr lis 29, 2006 19:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To wkleję awatar.
Awatar,który wybrałem spodobał mi się.Bardzo lubię rudy kolor włosów.Do tego jeszcze na awatarze jest biała koszula.Co do koniczyny w podpisie to nie przypadek.To nie tylko nawiązuje do Irlandii,którą bardzo polubiłem, ale również tym symbolem posługiwał się Św.Patryk tłumacząc czym jest Trójca Święta.
|
Śr lis 29, 2006 20:01 |
|
 |
Kasiulka=)
|
Proszę bardzo. To ja jestem
I tak najładniejsze na zdjęciu są góry...
_________________ "- A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicei, że nadchodzi taka chwila,kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los.W tym tkwi największe kłamstwo świata."
|
Śr lis 29, 2006 20:35 |
|
 |
Kasiulka=)
|
PTRqwerty, dlaczego mialabym sie bac, ze ktos przeczyta to, co napisalam??
Wstydzisz sie swoich pogladow?? Ja nie. I nie przeszkadza mi, ze ktos mnie rozpozna.
Pozdrawiam 
_________________ "- A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicei, że nadchodzi taka chwila,kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los.W tym tkwi największe kłamstwo świata."
|
Śr lis 29, 2006 20:37 |
|
|
|