Autor |
Wiadomość |
Mieszek
|
amara Cytuj: Czekam aż zamarznie Bałtyk, to się przejade na sankach do Szwecji
a ja uciekne za free 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
So cze 24, 2006 20:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No właśnie.Mieszek odjedzie do ciepłych krajów jak Bałtyk zamarznie.To może się też tam udam.Bo też nie chcę epoki lodowcowej,chyba że w TV.
|
N cze 25, 2006 10:55 |
|
 |
Mieszek
|
oj bardziej mi chodziło o ucieczkę zamarznięttym Bałtykiem za free do zimnych krajów  ale z tymi ciepłymi krajami to też całkiem niezły pomysł
|
N cze 25, 2006 11:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro ucieczka do zimnych krajów to proponuję wyprawę na biegun z saniami albo -120 stopni w kriokomorze.Tylko,że jak zamarznie Bałtyk to klub morsów zawiesi działalność,bo nie będzie gdzie się kąpać.
|
N cze 25, 2006 13:40 |
|
 |
Mieszek
|
jeśli ktos by miał konkretna ofertę dla Mieszka choćby i na stałe, nawet na Antarktyce czy Alasce to biore byleby nie było to otwieranie cudzych sejfów i stanie pod latarnią 24h na dobe bo taką pracą to ja gardzę 
|
N cze 25, 2006 22:00 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn cze 26, 2006 7:01 |
|
 |
angua
|
Czekaj, czekaj! Nie mów, że Ci się to podoba!
Dla mnie to już przesada. Znów nastał okres, kiedy moim najlepszym przyjacielem jest wentylator
Do 25 stopni rozumiem. Potem mam ochotę emigrować 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn cze 26, 2006 9:10 |
|
 |
Incognito
|
ToMu, czy takie upały nie przeszkadzają Ci w nauce? Mi przez tą pogodę dwa razy trudniej jest skoncentrować się i ostatnio często jest tak, że naukę zacząć mogę dopiero po zmierzchu, gdy się trochę ochłodzi. Upał odbiera mi chęć do życia, najchętniej bym go przespał jak gad jakiś.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn cze 26, 2006 9:40 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cholerna temperatura:/ Ciężko się uczyć to raz, a dwa wytrzymać w garniaku na egzaminie:/
Zima, może i jest zimna, ale jeśli mi jest zimno, to mogę zawsze coś ubrać. Jak mi jest gorąco, to skóry nie zerwe. Tak z 24 stopnie i byłbym zadowolony
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn cze 26, 2006 11:41 |
|
 |
guarana
Dołączył(a): Cz lis 10, 2005 21:05 Posty: 485 Lokalizacja: Katowice
|
Katowice godz 13, u mnie na balkonie i to w cieniu termometr wskazuje 33 stopnie.
Powietrze gęste, jest lekki wiaterek który niestety daje po pewnym momencie uczunie włąnczonej w twoją twarz suszarki
zapowiadali na dzis deszcz ciekawe czy sie sprawdzi? oby 
|
Pn cze 26, 2006 12:00 |
|
 |
A.
|
Godzina 14.
35 stopni w cieniu.
Wiatr- brak.
Chmury- może gdzieś się chowają.
30 stron A4 od neolitu do sredniowiecza czeka.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn cze 26, 2006 13:04 |
|
 |
angua
|
U mnie podobnie, ale nie wiem, ile w cieniu, bo wszędzie słońce...
Padać miało podobno od 9 [przelotnie co prawda, ale jednak] - oczywiście ani nie padało, ani się nie zanosi. Może to paruje po drodze czy co? 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn cze 26, 2006 14:02 |
|
 |
A.
|
Chmury to para, to raczej nie parują jeszcze^^ Ale mogą się jakoś rozpływać, rozbijać, albo... wogóle ich nie być^^ Mogą też dotrzeć później- wiadomo wiatr nie sługa. Burze miały być na pięknej linii Gdańsk-Poznań-Wrocław, a jak narazie mam 32 stopnie i jakieś mini chmury^^
|
Pn cze 26, 2006 15:46 |
|
 |
angua
|
A. napisał(a): Ale mogą się jakoś rozpływać, rozbijać, albo... wogóle ich nie być^^
Wybieram odpowiedź c)
A z parowaniem chodziło mi o deszcz  Obawiam się, że nawet jeśli chmury się pojawią, to deszcz wyparuje przed dotarciem na ziemię 
|
Pn cze 26, 2006 16:22 |
|
 |
guarana
Dołączył(a): Cz lis 10, 2005 21:05 Posty: 485 Lokalizacja: Katowice
|
jest 1:59 i mamy burzę
ale czy to coś da- jak narazie powietrze ok , ale założe się że rano wróci bolesna duchota 
|
Wt cze 27, 2006 1:06 |
|
|
|