| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No kurde, nie ma tutaj edycji!
*yakuzzy
|
| Śr wrz 13, 2006 16:02 |
|
|
|
 |
|
Stanisław Adam
|
Josif napisał(a): No kurde, nie ma tutaj edycji! *yakuzzy Ano, szczęśliwie, nie ma.
 Jakuzianka jestem ...
Josif, aż tak źle ? Nie widzisz, że to ona, nie on lub ono ?
| Śr wrz 13, 2006 16:26 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): Josif napisał(a): No kurde, nie ma tutaj edycji! *yakuzzy Ano, szczęśliwie, nie ma.  Jakuzianka jestem ... Josif, aż tak źle ? Nie widzisz, że to ona, nie on lub ono ?
Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatora tego działu o usunięcie powyższego postu wraz ze zdjęciem.
Z poważaniem,
Rockers, użytkownik forum
|
| Śr wrz 13, 2006 19:34 |
|
|
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
A dlaczego?
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Śr wrz 13, 2006 19:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
rozalka napisał(a): A dlaczego?
Jak dlaczego?
Przecież to forum katolickie. A poza tym ja, jako wierzący i praktykujący katolik, nie chcę widywać w tego typu portalach takie posty z takimi fotami. Jednym zdaniem: NIE CHCĘ OGLĄDAĆ GOŁYCH "CZTERECH LITER" Czy to jasne?
Ech, katolicy! 
|
| Śr wrz 13, 2006 20:16 |
|
|
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Nie wiem jak reszta moderatorek tego działu, ale ja nie widzę nic niemoralnego w tym zdjęciu. Zatem jeśli o mnie chodzi, to go nie wytnę.
Pozdrawiam.
PS. Na przyszłość wszelkie uwagi do moderacji proszę umieszczać w dziale Moderacja.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Śr wrz 13, 2006 21:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
rozalka napisał(a): Nie wiem jak reszta moderatorek tego działu, ale ja nie widzę nic niemoralnego w tym zdjęciu. Zatem jeśli o mnie chodzi, to go nie wytnę
Ja nie widzisz? Striptizerka eksponująca swój wielki tatuaż w nocnym klubie w tańcu na rurze to dla Ciebie nic niemoralnego? Zastanów się!!!
Ech, katolicy! 
|
| Śr wrz 13, 2006 21:57 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Nie podoba się, nie oglądaj. Proste? Adios amigo, nie uronie za Tobą łzy.
Co do samego tatuażu- nieziemski... Choć szkoda, że z wiekiem zmieni się ze swoistego dzieła sztuki w coś zupełnie groteskowego. Kiedyś czytałem artykuł w jakiejs gazetce na temat tego typu tatuaży. Swoją drogą- ciekawe czy bolało 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr wrz 13, 2006 22:22 |
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Aha i tak na marginesie:
1-to nie nocny klub.
2-to nie striptizerka.
3-nie ma tam rury.
4-ludzie przyszli podziwiać jej tatuaż, a nie gołe 4 litery.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr wrz 13, 2006 22:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
[quote="A."]
Co do samego tatuażu- nieziemski... /quote]
Ja bym powiedział - paskudny. Jak można piękne (? - [1]) ciało kobiety zniszczyć takim tatuażem. Ale jak to się mówi - de gustibus non est disputandum, czy cuś takiego.
[1] - Na podstawie zdjęcia z tej perspektywy trudno powiedzieć, czy jest piękne, czy nie. 
|
| Śr wrz 13, 2006 22:29 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A moze jest to baba, od tyłu to czasem ciezko poznac, masz moze zdjecie jej od przodu?
|
| Śr wrz 13, 2006 22:37 |
|
 |
|
Vroo
|
Może ten tatuaż z fotografii nie jest trwały? Chyba są różne technologie.
Oto przykład na kreatywne użycie farby. :)
Inne obrazki: http://www.peoplepainters.com/bodypainting.htm
|
| Cz wrz 14, 2006 8:31 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Teraz widać, ze to baba. Jest jedno ale. Jeśli się człowieka tak całego zamaluje to chyba z nim dobrze nie będzie, bo zostają w ten sposób zatkane pory skóry i one nie mogą sobie "poodychać". Chyba, ze to jest jakaś specjalna technika.
|
| Cz wrz 14, 2006 8:39 |
|
 |
|
filippiarz
|
Farby do malowania ciała są inne niż zwykłe i są bezpieczne.
Co do nietrwałych tatuaży: polecam hennę, ale tą naturalną, niebarwioną - bordową - trzyma się do kilku tygodni, jest bezpieczna i ogólnie można poeksperymentować bez strachu, że się będzie żałować tatuażu 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
| Cz wrz 14, 2006 9:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zwracam się po raz kolejny z uprzejmą prośbą do któregoś z moderatorów/rek o usunięcie postu wraz ze zdjęciem nagiej kobiety!
Dość tej rozpusty i demoralizacji!
Z poważaniem,
Rockers, użytkownik forum.
|
| Cz wrz 14, 2006 12:46 |
|
|
|