| Autor |
Wiadomość |
|
angua
|
Anko
AnGua pisze się przez G, nie Q  Wymawia się, jak się pisze. Odmienia: anguo
A Anka na imię nie mam
Wakacyjnie mam podobnie: góry przede wszystkim. Jeśli na rowerze, to najchętniej wycieczki górsko-krajoznawcze: tu jakaś góra, tam jakaś cerkiew
Kajaków nie lubię, bo jestem zawsze cała mokra, za to canoe wprost uwielbiam. Z obowiązkowym ogniskiem, kiełbasą, ziemniakami i piwem wieczorem  Aż się rozmarzyłam...
Generalnie warunek jest jeden: musi być dużo przestrzeni i pusto. Moim ideałem w tym względzie jest Skandynawia, a szczególnie Norwegia, ale to już pewnie każdy tu wie

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr lip 13, 2005 0:30 |
|
|
|
 |
|
saxon
|
|
| Śr lip 13, 2005 0:32 |
|
 |
|
angua
|
Chyba powinieneś zaświecić przykładem 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr lip 13, 2005 0:35 |
|
|
|
 |
|
Meg
|
Tylko, żeby nas nie oślepił ten blask 
|
| Śr lip 13, 2005 0:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A co zrobić, Saxonie, jak zasnąć nie idzie - a na powazniejsze tematy człowiek zbyt śpiący  ...
Daj sie pobawić, Saxonie ... 
|
| Śr lip 13, 2005 0:38 |
|
|
|
 |
|
saxon
|
Ostatnio edytowano Śr lip 13, 2005 0:41 przez saxon, łącznie edytowano 1 raz
|
| Śr lip 13, 2005 0:41 |
|
 |
|
Meg
|
to kto idze pierwszy  ?
|
| Śr lip 13, 2005 0:41 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ejże
A kto mówi o PRZEKUPSTWIE ?
Ot, po prostu wyraz szacunku i prośby - a tu człowieka o próbę przekupstwa posądzają ... 
|
| Śr lip 13, 2005 0:43 |
|
 |
|
angua
|
Saxon jeszcze nie wie, w co wdepnął...
Jutro będzie szczęśliwym posiadaczem własnej działki piaskowo-budowlanej z przeznaczeniem na basztę i zestawu "zagrab to sam" 
|
| Śr lip 13, 2005 0:43 |
|
 |
|
Meg
|
hehe najprawdopodobniej
ja już napoczątku otrzymałam gratis także zestaw "zagrzeb się sa" któy służy głównie do zakopywania się w dołkach, które nutka dzielnie zakopuje 
|
| Śr lip 13, 2005 0:47 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
angua napisał(a): Anko  AnGua pisze się przez G, nie Q  Wymawia się, jak się pisze. Odmienia: anguo  A Anka na imię nie mam  Ups -sorry, Anguo  angua napisał(a): Wakacyjnie mam podobnie: góry przede wszystkim. Jeśli na rowerze, to najchętniej wycieczki górsko-krajoznawcze: tu jakaś góra, tam jakaś cerkiew  Kajaków nie lubię, bo jestem zawsze cała mokra, za to canoe wprost uwielbiam. Z obowiązkowym ogniskiem, kiełbasą, ziemniakami i piwem wieczorem  Aż się rozmarzyłam...
 Hi widzę, ze "dzikie charakterki"  (zarówno Puma jak i Wilczyca mają rówież i nieco podobe zainteresowania ...
Do Skandynawi mnie co prawda nie ciągnie lecz w w dzikie: góry lasy i nad dzikie jeziora na pewno ...
A na piwo - jako Ślazaka - tym bardziej ...
Widzę również że i Tygrysicę na piwo ciągnie ...
Oj serce się raduje ...
Pozdrawiam serdecznie Panie - oraz Wikinga.
Oraz Saxona - który mam nadzieję - że tym razem nie dotrzyma słowa ... 
|
| Śr lip 13, 2005 0:59 |
|
 |
|
saxon
|
|
| Śr lip 13, 2005 1:05 |
|
 |
|
wiking
|
uwazaj drogi Saxonie bys lopatki sobie nie podziurawil na naszych twardych glowach 
|
| Śr lip 13, 2005 1:11 |
|
 |
|
Nutka
|
Wilczek jak żeś mnie pociachała to się nie dziw że inaczej policone jest :P:P Sprawdzałam czy jestem w stanie obrazić się na Anguę za wycięcie posta ...........i............ NIE WYSZŁO 
To tym razem w 2000 poście mówię DZIEŃDOBRY :):):)):)):)) tak zwyczajnie 
i kolejne ciacho dla was :):)
Saxonie szanowny piaskownicy nie zamykaj bo Ci baszty na podzamczu nie zrobię :P:P 
Wszystkim piaskowiczom i pumie goszczącej w pliczki 
| Śr lip 13, 2005 7:24 |
|
 |
|
bobo
|
Piaskodziendobry. Wg zasady, że dobry towar sam się chwali, to ja powiem o sobie: jestem przyzwoitym, poprawnym piaskowiczem, bo wchodzę tu o przyzwoitych porach dnia. Niech próbuje ktoś zaprzeczyć
Ale się uśmiałam po wtargnięciu saxon
Aha, Julia, kapelusik owszem, ale mogłaś zrobić taki brzeg w kolorze niebieskim, mogę ci oddać do poprawienia?
Rzuć jedno kółko niebieskie dookola jeszcze?
Wiking, wygraliście z saxon, przeholowaliście o kilkadziesiąt minut. Jednak siła w piaskowiczach!
Saxon spasował.
Co do mojego omdlenia, żartowałam, nigdy w życiu nie zemdlałam. Być może teraz by się to zdarzyło, ale krarsnale są niezrównani. A przykro mi, że musiał skakać aż z dachu i prawie zgubił czapusię.
Ale ja mu się odwdzięczę. Bedę dla niego miła, poczytam mu bajki skandynawskie, sagi raczej nie bajki.
Przeciez to poważne chłopaki.
Co do wakacji to ja wolę morze, może dlatego, że urodziłam się w górach i mam ich dość. Nałaziłam się po nich. Owszem lubię chodzić nadal, ale preferuję jednak morze.
O, jazda na rowerze (oh, dgybym miała innego klamora, mój taki ciężki!)
albo spacery długie, takie nawet bez celu
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Śr lip 13, 2005 8:58 |
|
|
|