Autor |
Wiadomość |
pedziwiatr
|
Post przeniesiony z dzialu powolan:
Cytuj: czes
16 Maj 2009 Temat postu: Hm powołanie...
Jestem tutaj nowy,dziś przyszedłem,prawdopodobnie nie spełniam regulaminu że nie podam tematu do dyskusji ale chciałem po prostu zaistnieć i jakby wszystkim powiedzieć dzień dobry i być może znajdę na tyle odwagi by napisać kiedyś o swoim powołaniu, nie wiem czy to uczynię ale może....
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
So maja 16, 2009 23:22 |
|
|
|
 |
Owieczka_in_black
|
Dzień dobry 
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
N maja 17, 2009 0:03 |
|
 |
moc
|
Witaj:)
|
Pn maja 18, 2009 8:27 |
|
|
|
 |
czes
|
 Dziękuję
Dziękuję za tych kilka słów waszego powitania. Cóż w zasadzie to nie wiem do końca czego oczekuję tutaj, w zasadzie to chyba nawet będąc na jakiejś tam swojej drodze wiary nie powinienem tutaj przychodzić, nie wiem jestem w rozterkach, jestem też na dnie człowieczeństwa i wierności Bogu, ale też jestem na dobrej drodze to wiem mając za sobą 16letnią drogę od nawrócenia. Zacząłem pisać w dziale powołania gdyż jest to bardzo a bardzo interesujące powołanie bynajmniej według mnie, oczywiście owo powołanie jest interesujące,nie ma osoba, jak wspomniałem może starczy mi odwagi choć może raczej powinienem powiedzieć motywacji gdyż z odwagą nie mam w swoim życiu problemu aczkolwiek odważny nie znaczy bez lęków jak nie którzy sądzą.
Przyglądam się temu forum i widzę że jest chyba bardziej jakby powiedzieć konstruktywne niż np katolik mam też nadzieję iż bardziej moderatorzy są obiektywni,sprawiedliwi i w swoim postępowaniu odzwierciedlają charakter owego forum niźli jak wspomniałem na katoliku. A gdzie aby być do końca szczerym zostałem po mojej chyba 3 dniowej obecności na stałe wyrzucony, oczywiście jak każdy powiem że nieslusznie. Aby jeszcze bardziej być szczerym napiszę zjakiego powodu, otórz główne iż posiadałem 3 konta tzw. kloniki. Oczywiście nieprawda ponieważ jedno moje, drugie córki a trzecie jak się wydało to próba włamania przez moją córkę na owe trzecie konto, w związku ztym zapewne wyświetliło ip mojego komputera. Jestem katolikiem nie pieniaczem, oszustem lecz nędznym katolikiem dlatego nic z tych rzeczy nie robiłem.
Czytałem tam i tutaj regulamin wiem że nie można mieć dwóch lub więcej kont ale tutaj postawię pytanie i może spytam w moderacji jeżeli i tutaj zechce moja córka mieć konto to też zostaniemy usunięci, rozumiem że taki jest regulamin ale jednak pozbawienie możliwości takiej, a sądze iż powinna być taka możliwość ale o to spytam jeszcze w moderacji.
Miłego dnia wszystkim życzę.
_________________ Z Panem Bogiem
|
Pn maja 18, 2009 11:39 |
|
 |
czes
|
 Jeszcze słowo
Właśnie powinienem jeszcze dodać iż powiedzmy nie podobał się mój styl czy raczej brak, gdyż jeśli idzie o tą dziedzinę ten problem posiadam od szkoły podstawowej a teraz oczywiście z braku nauki i pod wpływem drogi życiowej jak sądzę jeszcze sie pogorszyło. Dlatego i tam i już tutaj pytam czy człowiek mniej wykształcony, nawet mniej rozumny, nieumiejący pisać stylowo, ładnie też jest pozbawiony prawa możliwości uczestniczenia na tym czy każdym innym forum. Ponadto mogą i naogół nie podobają się moje wypowiedzi w których uczestniczę, jednakże nie są to wypowiedzi niezgodne z nauką kościoła katolickiego a wręcz przeciwnie, jednakże jako jednak marny katolik we wszystkim co robimy powinniśmy i ja się staram nie szukać swego tylko Chwały Bożej gdyż jak wiemy czy jemy czy pijemy wszystko na Chwałą Bożą czynić mamy a co oczywiście nieudolnie się staram czynić.
Wszystko to piszę by być szczerym,niczego nie ukrywam i nie szukam oklasków, cieszę z Prawdy, wiary sióstr i braci ale jako człowiek pyszny a z czym Bóg i słabiutko ja walczę w sobie, bardzo na nią-pychę uczulony jestem stąd zapewne też i lekka niechęć ku mnie.
Z serca wszystkich pozdrawiam.
_________________ Z Panem Bogiem
|
Pn maja 18, 2009 12:10 |
|
|
|
 |
niebieski.jan
|
 Cześć!
Hej wam! ;)
Tak pomyślałem że miło będzie się przywitać ze wszystkimi forumowiczami. Wszystko co dla mnie ważne sprowadza się do kilku słów: rodzina, wiara... i kilka dobrych filmów :biggrin: Ostatnio zauważyłem, że wielu znajomych ogarnia "kryzys wiary". Mam nadzieję, że tutaj będę mógł pomóc ludziom mającym wątpliwości co do nauk Kościoła. W końcu sam je zrozumiałem i przyjąłem głęboko do serca. Myślę, że oficjalne powitanie się dokonało!
niebieski :-D
_________________ Brak wiary to wada, którą należy ukrywać, jeśli nie można się z nią uporać.
Jonathan Swift — Zeszyty 1957-1972
|
Pn maja 18, 2009 21:21 |
|
 |
kastor
|
a no dokonało  , witam
_________________ O Tobie mówi serce moje;
szukaj Jego oblicza...
|
Pn maja 18, 2009 22:01 |
|
 |
moc
|
Czesc:)
|
Wt maja 19, 2009 10:10 |
|
 |
jutro
|
Witajcie drodzy forumowicze! 
_________________ Twardo stąpać po ziemi...
|
Śr maja 20, 2009 18:51 |
|
 |
piano
|
Witam i ja wszystkich serdecznie 
|
Pn maja 25, 2009 9:59 |
|
 |
moc
|
Czesc raz jeszcze wszystkim 
|
Pn maja 25, 2009 12:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
(Po pięciu miesiącach od zarejestrowania się na forum...)
Witam wszystkich serdecznie! :)
|
Pn maja 25, 2009 21:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witamy...Szczyto to od razu z Krzyżakami mi mi się kojarzy.... 
|
Wt cze 02, 2009 12:44 |
|
 |
snkkrk
|
Witam 
_________________ http://www.Arpegio.pl - Gry , stare gry , mp3 , teledyski , programy , humor , gry online
-=>stare gry<=-
|
Pt cze 05, 2009 3:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witam miłośnika starych gier...ja te je lubię...miałam nawet dosboxa kiedys, ale poszedł po formacie... 
|
So cze 13, 2009 14:07 |
|
|
|