| Autor |
Wiadomość |
|
wiking
|
Saxon, gdyby nie to ze kaplani nie moga piastowac cywilnych stanowisk, by tez sie przylaczyl do komitetu wyborczego, ktory popiera Twa kandydature na prezydenta.
Ty dbasz o naszego ducha, wiec ja zadbam o cialo poki jestesmy tu na ziemi, przywiozlem wiec duza porcje foczego miesa.
Nosperat nie przejmuj sie ze narzekaja, rozmawiaj z nimi. Lustro prawdy natomiast jest widoczne gdy na kolku przy dzwiach zawies te najciezsze maski zakladane na codzien. To nie przytyczka do Ciebie, ja tez moje tam musialem tam zawiesic, sprawdz, moze cos zobaczysz nastepnym razem.
Zoe postaram sie byc w sobote, jeszcze daleko wiec nie planuje tak daleko.
Karrika chyba nie dasz rady zostac dluzej niz niektorzy forumowicze, zreszta gdy dzis tu przyszedlem zastalem Cie spiaca na wpolzasypana piaskiem, wiec Cie odkopalem i zanioslem do baszty Nutki (nie wypada zebys spala w mojej) wiec jesli sie obudzisz rano gdzie indziej niz zasnelas nie martw sie.
Co z moimi krasnalami przyznam sie ze nie wiem. Tydzien temu mialy wielka uroczystosc, jubileusz powstania pierwszego ksiestwa krasnali. Bylem tam tez zaproszony, ale to sie skonczylo wiele dni temu, moze wstapily gdzies po drodze. 
|
| Śr lip 20, 2005 1:01 |
|
|
|
 |
|
Meg
|
Wikingu witamy z powrotem 
|
| Śr lip 20, 2005 1:06 |
|
 |
|
wiking
|
Masz ochote na taniec Meg?
|
| Śr lip 20, 2005 1:08 |
|
|
|
 |
|
Meg
|
Ale tylko jeden, bo muszę mykać spać 
|
| Śr lip 20, 2005 1:10 |
|
 |
|
bobo
|
No i przetańczyliście do rana, bo żadnych rozmów po 1,10 nie widzę.
Nie, nie chcę wcale być zazdrosna i nie jestem, tylko żal mi, że ja o takiej porze (nie wiem, jak nazwać: dnia, czy nocy?) nie mogę sobie pozwolić na taniec, oj, oj).
Wiking, tyś dżentelmen, boś zadbał o Karrikę, jednak solidarność w piasku jest b. ważna i, co ważne jest! (Końcówkę zdania mam udaną, oj, żaba, żaba).
Skłaniam się, by dziś być efektywną w pracy. Walę pięściami w biurko i krzyczę: muszę! muszę! muszę!
O, nawet mie się udaje.
Aha, saxon, wyrazy uznania za następny twój tekst, super jest.
Ja czasem też potrafię "zabłysnąć" geniuszem, ale muszę mieć wenę, ty widzę masz ją na poczekaniu, 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Śr lip 20, 2005 8:43 |
|
|
|
 |
|
Zoe
|
coś czuję, że muszę tu zaprowadzic jakiś porządek  angua paskudo ... ja się pytam co Ty robisz na necie o tak późnej porze  !!:D
od dzisiaj żadnej dyspenzy  ŻADNEJ
będę twarda i nie dam się uprosić (no dobra....przynajmniej będę się starać  )
Meg kto to widział ... 2,10 a Ty buszujesz w piasku  nonono, nieładnie
Saxon czy oprócz księdzowania (  )zajmujesz się pisaniem  :) jak nie to przemyśl to, bo fajnie Ci to wychodzi  poważnie 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| Śr lip 20, 2005 11:21 |
|
 |
|
bobo
|
Zoe, pozwól im, kochają zabawy w piasku o nocnej porze.
To nocne marki, sama widzisz, śpią do popołudnia, a potem wyścibiają swoje łebki spod ciepłych pieleszy i buszują....
Ale jaka oszczędność i w jedzeniu, i w ubraniu, no i w ogóle.
To focze mięso od wikinga jest w zamrażalniku, starczy na dłużej. Wiking będzie mógł odpocząć od wyjazdów specjalnie po mięso. A tym samym załatwi swoje sprawy dokładniej i szybciej.
A, i spójrz, Zoe, oni nie muszą się w ogóle przebierać, chodzą w bonżurkach, no tak się domyślam. 
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
| Śr lip 20, 2005 11:54 |
|
 |
|
Karrika
|
wiking napisał(a): Karrika chyba nie dasz rady zostac dluzej niz niektorzy forumowicze,
No wiesz  , kiedyś siedziałam na forum i czacie do 5 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
| Śr lip 20, 2005 13:32 |
|
 |
|
Nutka
|
Joł ludziki 
/elfim krokiem wychodzi z baszty wygospodarowawszy kolejne wyrko dla niespodziewanych gości/ 
Saxonie ty nie odbieraj kaplicy jej roli. Nie poto lazłam w środek lasu i budowałam pieczołowicie....  W międzyczasie wykopałam tam przy północnej ścianie Studnię Serc możecie tam wrzucać wszystko co wam na serduchach ciąży 
Proponuję przerobić Nosphera na lotnego kuriera poczty piaskowej  Jako nietoperek szybko się uwinie  pozdrówka wszystkim piaskowiczom  MIAU
| Śr lip 20, 2005 18:41 |
|
 |
|
bobo
|
Karrika wytrzymała jesteś!!!!!!!!!!!!
Nutka, dobrze prawisz, ale i tak w d.c. jestem pełna podziwu dla saxona.
A ta studnia to musi być głęboka, bo inaczej, ho, ho, nie pomieści naszych bolączek!
Nutka, jak ty ładnie miauczysz, jeszcze mi dźwięczy w uszach to miauuuuuuuuu. To prawie tak piękne, jak teksty saxona. A tak w ogóle, to podobno kotki leczą chore organy w organiźmie człowieka, czy to prawda?
|
| Śr lip 20, 2005 19:01 |
|
 |
|
Nutka
|
To już pozostanie kocią tajemnicą  Nie wiem czy taki pogięty kotek jak ja pomoże na coś ale chętnie cię przytulę bobo 
| Śr lip 20, 2005 19:10 |
|
 |
|
bobo
|
O, dzięki, poprzytulam się do twojej sierści, taka gładziutka, milutka, a wiesz, że jestem obolała?
Może jutro będzie mi lepiej? Chyba tak, mam nadzieję, z każdym dniem musi być lepiej. No i prawie chrapię, chrapu, chrap, pora na mnie.
Jak będziesz odchodzić, kiciu, to delikatnie, żeby mnie nie zbudzić, ok?
|
| Śr lip 20, 2005 19:17 |
|
 |
|
Karrika
|
Bobo: Ty chodzisz tak wcześnie spać??? 
|
| Śr lip 20, 2005 19:36 |
|
 |
|
Meg
|
Ja bym tak szybko nie zasnęła o 23 najczęściej dopiero wchodzę  a mogłabym siedzieć całą noc gdyby nie to że muszę wcześnie wstać
Myślicie, że taki duży kotek / tygrysek też dobrze leczy?
Bobo składam stanowczy protest, Nutkowe (  ) miauuu jest piękne, ale nie dorónuje Saxonowym wypocinkom, te są wspaniałe, proszę o jeszcze
Karrika i tak którko siedzę, ale Saxon łopatą straszy jak jesteśmy za długo

|
| Śr lip 20, 2005 22:09 |
|
 |
|
Karrika
|
Hej bawi się ktoś jeszcze taraz w piaskownicy??? 
|
| Cz lip 21, 2005 0:13 |
|
|
|