| Autor |
Wiadomość |
|
Zoe
|
angua napisał(a): Ty nie bądź taka mądra, bo teraz mamy w Piaskownicy trzech moderatorów i Admina  :P:P Znaczy - cały batalion łopatek 
czy ja w ogóle coś mówiłam
przecież ja jestem cicha jak nigdy  ;);););)
dobra ... naskrobałabym tu coś więcej ale siła wyższa mnie zgania z kompa 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
| Pt lip 22, 2005 20:33 |
|
|
|
 |
|
pedziwiatr
|
piwnica jest cool  te trunki zwlaszcza  :P:P:P 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
| Pt lip 22, 2005 20:37 |
|
 |
|
angua
|
Ela - tym razem jesteś niewinna, to było do Zoe
Saxonem się nie przejmuj, Piaskownica to inicjatywa społeczna
Pędzi - a masz w tej komnacie jakiś przyjemny dywanik? Dawniej sypiałam u Julii, ale ona ma bałagan i się mój dywanik wziął i zagubił
Wiedziałam, że Ci się piwnica spodoba. Też ja lubię, ale ciii, bo mi się autorytet (;-)) nadszarpnie  :D:D
Wiking - chyba będzie potrzeba więcej mięcha, taka się impreza szykuje
Super, że jesteście!

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pt lip 22, 2005 20:40 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Może - pojść na polowanko ?
Witaj "strusiokwiatuszku" 
|
| Pt lip 22, 2005 20:44 |
|
 |
|
pedziwiatr
|
Dywanikow do wyboru caly asortyment, perskie, tureckie, welniane, jedwabne, kolorowe, kwadratowe i okragle, a nawet latajace.
O miesko nie musisz sie martwic, bo choc strus, jem jak wrobelek, choc nie powiem, nie moge sie doczekac, by sprobowac foczego miesiwa mniam, mniam 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
| Pt lip 22, 2005 20:49 |
|
|
|
 |
|
angua
|
Cóż, ddv, jak się już zgłosiłeś na ochotnika, to nie będziemy protestować  :P:P
Tylko nie zjedz wszytskiego sam!
Pędzi - ale niekoniecznie Twoi goście jak wróbelki jedzą
Focze jest w kuchni, ale najlepiej poczekać na Wikinga, bo on je najsmaczniej przyrządza
To ja się do Ciebie na noc wpraszam
Zrobię sobie legowisko, jak sie patrzy. A już myśłałam, że będę miała pretekst do urządzenia postrzyżyn Barankowi, gdyby się żaden dywanik dla wilczka nie znalazł

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pt lip 22, 2005 20:55 |
|
 |
|
pedziwiatr
|
Wilczku, jak tak bardzo chcesz podstrzyzyn, mozemy pochowac wszystkie dywaniki, och jak jak lubie ciecie  tj strzyzenie chcialam rzec
Ddv, ano strusiokwiatuszku, bo nie umiem swojej fotografii wkleic, strusie kopytka sa takie niezgrabne 
|
| Pt lip 22, 2005 20:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Napisz do Saxona lub "Bennet_of_the_blue _sky" - oni Ci na pewno pomogą.
Przepraszam, jeżeli niechcący uraziłem tym "strusiokwiatuszkiem"
|
| Pt lip 22, 2005 21:08 |
|
 |
|
wiking
|
Przynosze Wam dostawe miesa, ale niestety Was opuszczam na razie, pojawie sie pozniej.
Przyturlalem tez kilka beczek wina.
Bawsie sie dobrze
|
| Pt lip 22, 2005 21:10 |
|
 |
|
pedziwiatr
|
ech Ddv  , wcale mnie nie uraziles  , to bardzo ladne okreslenie, lubie je, a moze to najnowsze odkrycie: strusiokwiatuszek 
|
| Pt lip 22, 2005 21:15 |
|
 |
|
angua
|
 :D:D
Fajny, nie?
Pytanie tylko, czy Baranek również taki chętny na postrzyżyny
Wiking - nic się nie martw, impreza zapowiada się na jedną z dłuższych. A jak nie, to wilczek na nocne spacery zawsze chętny
Dzięki za dostawę!

|
| Pt lip 22, 2005 21:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A ja - tymczasem - idę sobie na kilkudniowe "polowanko" na forum.
Dość leżenia w piasku...
I tak mam parę zaległych tematów "do załatwienia".
Tymczasem
PS. Obiecuję  coś dla innych tez zostawię.
|
| Pt lip 22, 2005 21:27 |
|
 |
|
pedziwiatr
|
lojejku, latajacy strus, jaki piekny
Wilczku, dzieki stokrotne 
|
| Pt lip 22, 2005 21:27 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ależ proszę - chętnie użyczę wełny - aktualnie jest biała i mięciutka  A jak się pobrudzi , to tylko Pasterz będzie mógł ostrzyc, więc lepiej się pospieszcie  ;)
|
| Pt lip 22, 2005 22:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wedrowiec wszedl do komnaty, podllozyl do kominka...
Witam, witam jasnie panstwa... zapraszam na ciag dalszy historii... ino jeszcze fajke spale a i piwa dzban dopije, bo 8 godzin w pracy, a jutro o 5 wstac trzeba...
Zasiadajcie wiec powoli..
Crosis
|
| Pt lip 22, 2005 22:05 |
|
|
|