Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz lis 13, 2025 18:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość
Zoe napisał(a):
nie będzie miał dylematów czy ciachać czy nie skoro ma pozwolenie od atora

:):D:wink:

A generalnie wiecie jak sie czuje uczac niemcow i litwinow polskich szant? :P Smiesznie :wink:

Crosis

So lip 23, 2005 21:05

wiem wiem ze pisalam ... ale masz odpowiedz w poscie wyzej :P

stwierdzilysmy z angua ze jestes za szybki :P odpisales na posta ktorego ona na moja prosbe usunela :P

ide spac :D

dobranoc :)

So lip 23, 2005 21:17

Tak ciekawie sie impreska zanosila a tu wszystkie dzieci juz spia, i co ma biedny samotny wiking poczacbez towarzystwa, moze jesli poczekam przy dogasajacym ognisku przybiegnie wilczek, moze jeszcze sie pojawi tygrys albo lew. Mam swieze miesko (jedszcze krwiste {choc jesli ktos je chce zepsuc mozna ugotowac}).

Opowiesc naszego wloczegi ciekawa, tak zeby jej posluchac raz, moze kilka.
Ide do zamku Saxona, pozwalam sobie tam wejsc nawet gdy go nie ma. Potrzebne mi czesci zbroji. Moj helm ma kilka pekniec po ostatnich potyczkach, tez tarcza jest troche rozerwana. Musze tez postac chwile przed lustrem pradwy bo jakos dzis cos powiedzialem madrego i teraz wydaje mi sie ze to ja taki gosc, wiec lustro prawdy dobrze mi zrobi by nie zapominac jaki cymbal jestem.

So lip 23, 2005 22:04
A ja znalazłam w rogu pastwiska jakiś opuszczony szałas :D
Obrazek

Uprzejmie proszę krasnale o wyremontowanie, żeby Pasterz miał gdzie odpocząć :)

So lip 23, 2005 22:09

Wilczy nos jest niezawodny - reaguje i na mięcho, i na Wikinga, i na ognisko :D
Nie chcesz iść na spacer, kiedy już skończysz randkę z lustrem? Wiem, że godzina wczesna, ale może taki mały wyjątek?

:okulary:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

So lip 23, 2005 22:13

Oj jaki piękny szałas :D Jak krasnale wyremontują, to będzie wyglądał jak nowy, ale miejmy nadzieję, że Pasterz nie jest za wysoki :lol:

Wiking krasnalu kochany, co sprawiło, że dzisiaj pojawiłeś się tak szybko, szybciej odemnie :zdziwko:

So lip 23, 2005 22:22
Zobacz profil WWW

Juz poslalem dwoch najlepszych krasnali do odbudowy szalasu. Kazalem im tez wykopac tutel do zamku Saxona, zeby Pasterz tez tam mogl zachodzic.

Anguo nie mam randki z lustrem, bo zwykla randka to jest gra w dwoje, dwoje ludzi sie wzajemnie kokietuje, powiedzialbym nawet ze blaznuje przed soba. Ja tu przed lustrem nie moge blaznowac, nie moge nic zdobyc, moge tylko zrzucac maski ktore dzis zakladalem, niestety dzis warstwa jest gruba, powinienem tu siedziec jeszcze kilka dni by cos sie ruszylo, ale skoro tak wolacie to wyjde jeszcze zamaskowany. Widac jeszce nie czas na odkrycie przed Wami prawdziwej zbojnickiej geby. Bede dzis jeszcze w miare milym krasnalem.

Meg dzis sie wczesniej pojawilem, gdyz wczesniej bedzie trzeba Was opuscic za godzine musze wyjsc na pociag, a jeszcze spakowac topory trza.

Baranek przynisolem Ci troche specjalnej trawy o smaku ukojenia, gdyz widze ze ta jeszcze nie wyrosla.

So lip 23, 2005 22:49

A zrzucanie masek, odkrywanie prawdy o sobie, to przypadkiem nie randka idealna? :)

Mogę Cię w takim razie odprowadzić na tego Twojego żelaznegop mustanga, czy jak mu tam? Muszę się wybiegać... :tuptup:

My z Barankiem mamy zapotrzebowanie na dwa hełmy. Zoorganizujesz jakieś do początku września?

:okulary:

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

So lip 23, 2005 22:58

No dobrze skoro tak prosisz to choc pobiegamy.
Jesli Wam chodzi o zwykle helmy, nie takie od Saxona to mam ich troche. Kiedys byla przeciez propozycja bym wszytkich obdzielil helmami przeciwko lapoatce Saxona. Wiec dla owczesnych piaskowniczow i niektorych formatorow juz sa zrobione uwzgledniajac ksztalt glowy, uszy i rogi. Dal Was dwoch sa wiec juz gotowe. Ten Baranka jest mialonowany wiec ma kolor turkusowy. dla Ciebie zribiel chromowany, wiec taki lekko srebrnawy.

So lip 23, 2005 23:18

Padły mnie windowsy i brat mi je musial podnosić.
Żabeczko dziękuję za pamięć o mnie :cmok1:
Ddv mam koło SWOJEJ baszty kilka palm kokosowych, daktylowych,
możesz sobie wziąć ananasa i potrenować obieranie go ;)
proponuję żeby gości lokować rónież w komnatach gościnych zbudowanych tak pięknie przez Zoe :)
do 53 łapek doliczam 4 Wilczycy Polarnej, 2 Pędziwiatra (bo nie wiem czy skrzydła liczyć jako kończyny :o) 4 barankowe, no i doliczę topór Wikinga żeby się nie czuł samotny, oraz 4 kończyny nimfa-masażysty czyli 67

/włazi w mlecze na skraju lasu i patrzy na piaskowiczów wystawiając ciekawie koci łebek/

Meg jeśli jesteś Tygrysołaczką to chętnie doliczę twoje ludzkie kończyny ;)

N lip 24, 2005 8:16
Zobacz profil YIM

Crosis

N lip 24, 2005 10:55

wybacz :bukiet:
to + 4 Twoje to będzie 71

N lip 24, 2005 13:45
Zobacz profil YIM

Nutko dziekuje za doliczenie mnie :D. Jejciu wystarczy, ze weekend spedzi sie poza "domem", juz ma sie tyle zaleglosci :). Na impreze taka dluzsza to zapraszam koniec sierpnia :).Teraz czasowo moge tylko do 22. A to dla wielu za krtoko :). Crosis, bardzo fajnie sie uczy Niemocow, wymawiac czy pisac polskie literki :).Pozdrawiam.
Pedzi, jest wolny jakis pokoj obok Ciebie?? Bo jak na razie to spie na korytarzu :D

Pn lip 25, 2005 9:49
Zobacz profil WWW

ElaP, ja bym cie chetnie przyjela pod dach swojej baszty, ale ta jest pelna gosci i niestety. Sa tacy, co spia na karimatach. Ale wstap, dam ci cos fajnego do zasmakowania i do wypicia. Musze wlasnie opuscic stanowisko tu w piasku i udac sie do swoich milych gosci.
Nutka, witaj, ty liczarko. Nawet sobie nie pofolgujesz w wakacje, pracus jeden z ciebie!

Pn lip 25, 2005 10:41

Żabko jakie wakacje :co: uczę się do poprawki z egzamina :boks: :glupek2:
Ile razy mam powtarzać SĄ PUSTE KOMNATY GOŚCINNE W ŚRODKU DZIEDZIŃCA ZAMKOWEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jutro mam imieniny można ich użyć jako pretekstu do imprezy ;););) :lol::lol::lol:

Pn lip 25, 2005 15:07
Zobacz profil YIM
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 356  Następna strona