Autor |
Wiadomość |
nospheratu
|
Odpoczynek? Chyba ucieczka od pracy 
_________________ Mors dicit
|
Pt kwi 29, 2005 8:39 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A ja po południu pojechałem po monitor. Potem odebrałem ze sklepu nowego kompa, no i praktycznie z małą przerwą do północy składałem i instalowałem wszystko  Nawet net mi chodzi 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt kwi 29, 2005 10:53 |
|
 |
nospheratu
|
daj ip to przestanie chodzić 
_________________ Mors dicit
|
Pt kwi 29, 2005 14:28 |
|
|
|
 |
Zoe
|
 to był dłuuuuuugi dzień dzisiaj
7,30 - 17,00 spędziłam na uczelni ... o 17 to mój mózg był już na etapie - nadający się do szybkiego formatowania - czyt. nie kontaktował
do domu weszłam o 18,45 a o 19 już z niego wyszłam i pojechałam ze znajomymi na lodowisko  rodzice prawie mnie wydziedziczyli ...
ale generalnie dzień chyba zaliczam do udanych

_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
Pt kwi 29, 2005 21:48 |
|
 |
chmurka_
|
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
Pt kwi 29, 2005 21:54 |
|
|
|
 |
Nutka
|
To gratuluję  :):)
Branoc :spi:
Pt kwi 29, 2005 21:59 |
|
 |
Julia
|
ja dzis zaliczylam jedno z 2 kolokwiow ktore mialam do tylu (zostalo mi jeszcze z zaleglych do zaliczenia kolo z hebrajskiego) potem bylam na wolontariacie w WTZcie i patrzylam soebie jak osoby ktore tam przychodza w pracowni ceramicznej wykonywaly na kole garncarskim rozne ciekawe rzeczy
teraz chyba czas powoli kierowac sie w strone spokojnej przystani wlasnego lozeczka, bo weekend zapowiada sie baaaardzo intensywny 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pt kwi 29, 2005 22:03 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Spokojne popołudnie, piwko z ukochaną osóbka i krótki spacerek w drodze do domu 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt kwi 29, 2005 22:13 |
|
 |
wiking
|
Julio po co masz recznie przepisywac. Najlepiej nagrac na tasme czy dyktafon i juz sa programy ktore spisuja, tylko potem trzeba poprawe zrobic.
Chmurka, do matury sie najlepiej uczyc dzien wczesniej, jak masz bardzo duzo materialu to dwa dni. Matura to i tak proba nerwow z nauczycielami a nie obiektywny sprawdzan wiadomosci. Chociaz moze ta ostatnia jest inna.
Co do lenistwa, mialem kilka nauczycielek w liceum ktore kazaly innym uczniom (nie tylko z mojej klasy) placic mi za urzywanie mego patentu, gdy ci nie odrobili pracy domowej. Bylem patentowanym leniem szkoly.
Proponuje moderacji wprowadzic automaczyna cenzure teksow dziennych, sa inne watki na takie pory, np od 20, ew. od 19
|
N maja 01, 2005 20:35 |
|
 |
Zoe
|
po 1 czuję się przejedzona  moja siostra miała wczoraj urodziny = wniosek z tego taki, że było za dużo jedzenia  a w związku z tym, że było za dużo to zostało jeszcze troche na dzisiaj
po 2 czuję się zangielszczona dokumentnie  drugi dzień tłumaczę angielskie teksty - czuję jak mózg mi ucieka
po 3 nie ma źle  siostra dzisiaj wyjechała i do jutra wieczorem mam kompa tylko dla siebie  (wiem jestem paskudna  )
Wiking napisał(a): do matury sie najlepiej uczyc dzien wczesniej, jak masz bardzo duzo materialu to dwa dni
no fakt coś w tym jest  pamiętam jak dzień przed zdawaniem ustnej biologii robiłam powtórkę z całych 4 lat wstecz
zreszta....teraz przed sesją robię tak samo  nic a nic się nie zmieniłam 
_________________ Życie jest walką, z której nie możemy się wycofać, ale w której musimy odnieść zwycięstwo.
|
N maja 01, 2005 20:47 |
|
 |
chmurka_
|
Wiecie co- powiem moze troszkę niegrzecznie ale czuję się gówniarą...Taka że nic tylko zrobić mi dwa kucyczki i dać do ręki lizaka...Wiem ze w każdym jest odrobina dziecka ale u mnie to przesada...Zaczyna mnie to męczyć...To chyba wina tego że jestem jedynaczka i jakoś tak dziwnie zostałam wychowana...Było mi zawsze dobrze ale teraz zaczynam zauważać że nie umiem sie odnaleźć w świecie dorosłych. Pozatym zawsze trzymałam się głównie z jedną przyjaciółką (podstawówka, gimnazjum, liceum) i jestem nieco zdziczała w kontaktach z innymi...  Mam mini dołka ale juz mi lepiej ze się wygadałam (a moze bardziej "wyklikałam")  No dobra- już nie smucę- dobraoc... <walczę z depresją 
_________________ Wiara jest to pewność bez dowodu.
|
N maja 01, 2005 21:03 |
|
 |
wiking
|
co Ty Chmurka, z depresja spac idziesz, lepeij sie z nia walczy razem. Przybac czesciej do piaskownicy tam zbiorowo sie walczy z depresja.
Nie przejmuj sie ze na razie jestes tak nietowarzyska i niedorosla. Dzis sie zaczyna reszta Twojego zycia, jeszcze bedziesz miala czas na dorosnienie i na kontakty towyrzyskie tez.
Po kilku latach i tak wiekszosc kontaktow sie urywa i zostaje tylko te kilka najbliszych osob. Jesli nie liczyc spotkan jubileuszowych np. 10 lat po maturze wiekszosc ludzi zapominasz nawet jak maja na imie, lub sie o nich dowiadujesz tylko z gazet.
|
N maja 01, 2005 21:29 |
|
 |
Zoe
|
wiking napisał(a): Po kilku latach i tak wiekszosc kontaktow sie urywa i zostaje tylko te kilka najbliszych osob.
pod warunkiem oczywiście, że t kilka najbliższych osób naprwdę zostaje. Bo jak ludzie sie rozjeżdżają na studia do różnych miast - fakt poczatkowo sa telefony, spotkania w mniejszym gronie ale im bardziej się człowiek w to życie studenckie zagłębia tym mniej ma czasu dla swoich starych ludzi 
|
N maja 01, 2005 21:48 |
|
 |
wiking
|
Taka piekna nocka na rozmowy a tu pusto.
Powinienem juz spac, nawet nie ma nikogo kto by mnie odegnal od komputera. Zoe ma siostre, Angua ma Zoe, innym sie same oczy kleja, nu nic to.
Akuart mi chodzi po scianie pajak i tak sobie rozmyslam czemu sie mowi ze zabicie pajaka powoduje deszcz, z czego to sie bierze?
|
Śr maja 04, 2005 0:25 |
|
 |
angua
|
Chyba go jednak zabiłeś, bo u mnie od rana pada
A w ogóle to:
- nie wierzę w żadne przesądy,
- pająki są kochane stworzenia, baaardzo je lubię i nie zabijam w żadnym wypadku,
- deszcz też lubię, więc mi nie przeszkadza.

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr maja 04, 2005 13:01 |
|
|
|