Autor |
Wiadomość |
Incognito
|
akacja napisał(a): Jakoś będę to musiała znieść patrząc na tą piaskownicę. Albo omijać ją z daleka.
Czego Ty oczekujesz? Zwolennicy piaskownicy mają paść na kolana i kajać się przed Tobą w nadziei że im wybaczysz zmuszanie Cię do czytania ich tekstów? Nikt Cię nie zmusza do zaglądania tutaj i czytania choćby literki. Mnie nikt nie zmusza, do piaskownicy nie wchodzę i się tu nie wypowiadam (zrobiłem wyjątek, bo zdziwiło mnie, że Ty tu coś napisałaś). Po co mam psuć innym zabawę i sobie humor? Infantylne to jest publiczne narzekanie, że praktykujesz zachowanie do którego Cię nikt nie zmusza.
Jurgi, ja nie czepiałem się piaskownicy tylko chciałem przekonać akację by się tu nie wypowiadała, toteż zakop się sam.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
N cze 25, 2006 22:53 |
|
|
|
 |
saxon
|
Incognito  - i o to chodzi mniej więcej 
|
N cze 25, 2006 23:00 |
|
 |
angua
|
saxon napisał(a): a mój zamek jeszcze stoi?  A jak! Zadomowiłam się  A może zazamczyłam?  akacja napisał(a): Jak by to wyglądało jakby tak normalnie dorosły człowiek z łopatką przyszedł do piaskownicy?
Zapewniam Cię, że będę z moimi dziećmi właziła do piaskownicy. Nie tylko z łapatką, ale i z wiaderkiem
Będę z nimi mokła na deszczu i biegała na bosaka. Rzucała śnieżkami i jeździła na sankach. Malowała palcami i budowała zamki z Lego. I nie dlatego, że dzieciaki chcą, ale dlatego, że to świetna zabawa. A do części z tego wcale dzieci nie potrzebuję, ale ciii
A jeśli się komuś nie podoba, to niech patrzy w inną stronę. Bo jeszcze od patrzenia cofnie się w rozwoju i co będzie?
<pac>
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
N cze 25, 2006 23:04 |
|
|
|
 |
angua
|
I specjalnie coś dla Ciebie, akacjo

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
N cze 25, 2006 23:17 |
|
 |
Meg
|
O tak budowanie z lego to jest coś co tygrysy lubią najbardziej.
I ku wielkiej radości (  ) akacji będę to dalej robic z pewnym malusim kolegą
Wilczku we mnie śnieżką  we mnie  ?
A masz:

|
N cze 25, 2006 23:23 |
|
|
|
 |
pedziwiatr
|
Meg, to chcesz Wilczka na Alaske wyprawic po snieg? 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Pn cze 26, 2006 1:35 |
|
 |
pedziwiatr
|
A zreszta wyslij go, moze po drodze Strusiowo odwiedzi 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Pn cze 26, 2006 1:37 |
|
 |
akacja
|
Incognito napisał(a): Nikt Cię nie zmusza do zaglądania tutaj i czytania choćby literki. Mnie nikt nie zmusza, do piaskownicy nie wchodzę i się tu nie wypowiadam (zrobiłem wyjątek, bo zdziwiło mnie, że Ty tu coś napisałaś)..
Też zrobiłam wyjątek że tu się wypowiedziałam, bo skłoniło mnie do tego to co napisała angua.
|
Pn cze 26, 2006 4:20 |
|
 |
angua
|
I wszystko na mnie
A ja akurat pisałam wtedy, że nie ma obowiązku się bawić  Które to zagadnienie zostało już omówione, więc dam temu spokój.
Ale wlezę sobie za to do fontanny i posiedzę tak cały dzień. A inni niech się pieką w tym upale
Będę pamiętała, żeby Was nie ochlapać  :D

|
Pn cze 26, 2006 9:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Incognito napisał(a): Kto? Gdzie?
Wy 
|
Pn cze 26, 2006 9:09 |
|
 |
Julia
|
wilczku, posuniesz sie troszku? Też bym posiedziała w fontannie i sie ochłodziła, bo jakoś na lepienie babek itp za gorąco, chyba że z piaseczku o zapachu chłodu i bryzy morskiej.
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Pn cze 26, 2006 9:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro o fontannie mowa,to czy może być Florencja ?
|
Pn cze 26, 2006 12:00 |
|
 |
pedziwiatr
|
angua napisał(a): Ale wlezę sobie za to do fontanny i posiedzę tak cały dzień. A inni niech się pieką w tym upale  Będę pamiętała, żeby Was nie ochlapać  :D 
Z tym chlapaniem to racja, uwazaj na moje piorka
A moze Ci cos z piwniczki przyniesc do tej fontanny?  :P
|
Pn cze 26, 2006 15:52 |
|
 |
pedziwiatr
|
ech, zgubilam gdzies w piaskownicy moje zdjecie, czy ktos moze znalazl?
A bylo takie ladne 
|
Pn cze 26, 2006 15:55 |
|
 |
angua
|
HAUNEBU III napisał(a): Skoro o fontannie mowa,to czy może być Florencja ? Może i może, ale my mamy własną - piaskownicową  pędzi napisał(a): ech, zgubilam gdzies w piaskownicy moje zdjecie, czy ktos moze znalazl?
Jedno już Ci kiedyś znalazłam, ale proszę:
A piwniczkę obsłużę sobie sama, dzięki

|
Pn cze 26, 2006 16:17 |
|
|
|