Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn wrz 01, 2025 18:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 356  Następna strona
 Piaskownica :D 
Autor Wiadomość
Lubię Nutkę,Asiennkę,Julię i nową osobę,która dołączyła z Libiąża. :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: [/b]

Śr sie 16, 2006 10:06
A ja w ramach tego, ze nalapalem dzisiaj sporo ploci, zapraszam wszystkich piaskowiczy na pyszna, smazona rybke, na dodatek z mala iloscia osci ;)

Mniam :D

Nie ma to jak wlasnorecznie zlapana i przyzadzona kolacje :D

Crosis

Śr sie 16, 2006 23:08

Śr sie 16, 2006 23:29

Pachnacy Ryba Crosis :)

Cz sie 17, 2006 0:07

widze ze sie spoznilam i pewnie po rybce nie ma juz nawet sladu.

zapraszam na imprezke do swojej baszty, na okolicznosc konca moich wakacji i... coby uczcić mój początek studiów.

lemoniada dla wszystkich.... [ej gdzie moj specjalista od lemoniady sie schowau?]

Cz sie 17, 2006 22:25
A ja w ramach tego, ze nalapalem dzisiaj sporo ploci, zapraszam wszystkich piaskowiczy na pyszna, smazona rybke, na dodatek z mala iloscia osci ;)

Crosis

A ja mam od dwoch lat niezaplacona skladke PZW :roll:

Cz sie 17, 2006 23:14
A ja nie musze placic. BEdac w Szczecinie moge sobie wykupic skladke na wody Szczecinskiego Urzedu Morskiego (SUM) za 30 zl rocznie, i na tej podstawie lowic na wszystkich wodach od mostu clowego na Regalicy, Trasy Zamkowej na Odrze, Dabiu, Zalewie Szczecinskim, Ujsciu Wisly i na wszystkich wodach przybzeznych, a takze rzekach uchodzacych do morza :D

Fajne :)

Crosis

Pt sie 18, 2006 0:21
W Krakowie wiekszosz to wody PZW (a te wartosciowe, zarybiane - za specjalna doplata, bo nad wisle raczej mnie nie ciagnie, a do Dunajca daleko). A prywaciarze... maja swoj klimat (Po energicznym rzucie wahadlowka "Cefal 0" znalazla sie w trawie na drugim brzegu stawu :roll: )

I piaskiem w Crosisa <pac>

:okulary:

Pt sie 18, 2006 9:38

Transport piachu nadchodzi
/Nad piaskolandią zawisa gigantyczna srebrnołuska smoczyca z wielgachnym worem pełnym piachu. Zrzuca ładunek pokrywając wszystko warstwą migoczącego srebrzyście pyłu :) po czym odlatuje/

khe...khe....
/skrzydlaty kotek ląduje kaszląc na piachu i rzuca we wszystkich babkami piaskowymi/
<pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac>
<pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac><pac>
<pac><pac>

N sie 20, 2006 21:12
Zobacz profil YIM
A ja nie tylko rzucam w niego babką z piasku ale i próbuje przy okazji zrobił "orła" na piasku :D

N sie 20, 2006 21:16

/Nad piaskolandią zawisa gigantyczna srebrnołuska smoczyca z wielgachnym worem pełnym piachu. Zrzuca ładunek pokrywając wszystko warstwą migoczącego srebrzyście pyłu :) po czym odlatuje/

In-smok-nito wyczuwszy obecność smoczycy wygrzebuje się z piachu i odlatuje za nią ciągle powtarzając coś w stylu "haba-haba". No i tyle go piaskowiczanie widzieli. ;-)

N sie 20, 2006 22:08

N sie 20, 2006 23:53

N sie 20, 2006 23:54

Piszę to w Piaskownicy, bo tu kręci się dużo zwierzakolubnych ludzi, jeśli ma się zrobić z tego niebezpieczny offtopic, to proszę aby post powisiał kilka dni zanim zostanie usunięty.
Nie wiem czy którekolwiek z Was się kiedyś modliło o zdrowie dla zwierzęcia, ale pomyślałem że nie zaszkodzi poprosić. To jest Zel, dwumiesięczny kotek którego mój brat wziął tydzień temu ze schroniska. Kotek jest bardzo inteligentny i grzeczny, wszystkiego się szybko nauczył i w ogóle nie rozrabia - oczywiście jak wszystkie małe kotki jest wszystkiego bardzo ciekaw. Niestety od poniedziałku coś z nim jest nie tak. Od tamtego czasu nic nie jadł, a jak udało się go czymś nakarmić, to po chwili zwracał. Wczoraj po południu Zel został podłączony do kroplówki u weterynarza, dostał specjalną kaszkę do podawania mu i wrócił do domu, ale też nic nie chciał jeść (zgodnie z zaleceniem weterynarza nakarmiliśmy go kaszką na siłę, ale po kilku minutach zwrócił). W ciągu tych dwóch dni byliśmy z nim u weterynarza trzy razy, jutro też jedziemy. Lekarz podejrzewa, że Zel zjadł coś co zablokowało przewód pokarmowy, choć prześwietlenie niczego nie wykazało. Maluch ma coraz mniej sił, już mało się rusza a jeśli jego stan się nie poprawi jedynym wyjściem będzie operacja...
Proszę więc o modlitwę o zdrowie dla kotka każdego, kto wierzy, że to coś pomoże.

Wt wrz 19, 2006 21:47
Incognito - może napiszę coś, po czym uznasz, że jestem niezbyt normalna ... ale co tam ;) Sama mam kilka zwierzaków. Na działce. - Takie bezdomne koty, którym daję jeść. I kiedy któregoś nie ma , potrafię go szukać godzinami i proszę św. Franciszka o opiekę nad nim :przytul: I owszem - nieraz modliłam się o zdrowie dla moich zwierzaków ... zwłaszcza, kiedy jedynym ratunkiem była modlitwa- niektóre są zbyt dzikie, żeby podać im jakiekolwiek lekarstwo... dawałam tym bardziej oswojonym i prosiłam Jezusa, żeby pomogło wszystkim ... dobrze Cię rozumiem. :(

Wt wrz 19, 2006 23:36
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5334 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 356  Następna strona