| Autor |
Wiadomość |
|
Incognito
|
Zel cały czas jest w złym stanie. Albo nic nie je, albo nie trawi. Wczoraj weterynarz powiedziała, że są dwie możliwości - albo coś mu utknęło w brzuchu i wtedy trzeba zrobić operację (50% szans na przeżycie) albo to choroba wirusowa (minimalne szanse na przeżycie w przypadku tak młodego kotka). Przed chwilą brat wrócił od weterynarza - okazało się, że to drugi przypadek.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| Cz wrz 21, 2006 15:05 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A zatem nieznany wirus.Może jednak wystarczy już rozmów o wirusach.Ptasia grypa na szczęście ominęła fermy drobiu i kurniki.Niedawno mówili o nowych bakteriach gruźlicy.
Może napiszmy dla odmiany jaki kraj się nam podoba.Mi Irlandia,Włochy i Polska.
|
| Pn paź 23, 2006 16:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Pozdrowienia dla To Ja z Libiąża.
|
| Pn paź 23, 2006 16:20 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Co tu tak cicho.Czyżby jakaś epidemia a może H5N1 ?
|
| Pn paź 23, 2006 17:51 |
|
 |
|
angua
|
U mnie na klatce schodowej cały dzień siedział mały [ale nie bardzo  ] kotek. Udomowiony. Wstępnie przygarnęłam, no bo jak to tak? A w ogóle od razu zaczął mruczeć i władował mi się na kolana, więc co miałam robić? Oto on:
Mniej entuzjastycznie podchodzi do tego moja kotka:
Ale może się dogadają... A może znajdzie się właściciel? Byle się znalazł, zanim się przywiążę...
Moja kotka zresztą też znajda - wyłowiliśmy ją z rzeki jak miała kilka tygodni, ale to dawne dzieje. Słodki kociak był 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr paź 25, 2006 22:55 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
U mnie był pies.Dosyć mały, ale lubiał gryźć.Biegał wszędzie i kilka razy był na spacerze.
|
| Cz paź 26, 2006 15:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
re HAUNEBU III dzięki  również pozdrawiam
U mnie jest od jakiś 2 lat pies-znajda, któregoś ktoś wyrzucił chyba niedaleko mojego domu ponieważ przyszedł do naszego domu i wszedł w chwili gdy mama otwierała drzwi, w pierwszej chwili wszyscy byli w szoku co to takiego przyszło a potem małe zamieszanie co z nim zrobić ale w końcu został z nami.
|
| Cz paź 26, 2006 16:45 |
|
 |
|
Julia
|
hej, jest tam kto? nikt nie zaglada do mojej baszty, nawet liscie podmietkli pod moje drzwi tak ze z trudem udało mi sie wyjsc
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| N paź 29, 2006 11:12 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Witaj Julio  (Haunebu wychodzi przed basztę z kwiatami prosto z zielonej Irlandii)
|
| N paź 29, 2006 14:44 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Surprise:
Cytuj: "SESSION natural irish & jazz" - taki jest tytuł ósmej płyty Carrantuohill ! MURPHY`S - to główny partner nowej płyty ! Przy produkcji albumu wspiera nas również DOM KORKOWY z Krakowa ! Opracowanie graficzne: JOTKA
Co za zbieżność pseudonimów.
|
| Pn paź 30, 2006 12:57 |
|
 |
|
Incognito
|
Oto Zel w pełni zdrowia:

_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
| Wt paź 31, 2006 23:16 |
|
 |
|
angua
|
Cieszę się, że wyzdrowiał  Śliczny
A mojego znajdę wziął brat
Trochę tęsknię, ale przynajmniej moja kotka odetchnęła. Wcześniej spędziła dobę za kanapą, sycząc co chwilę...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Śr lis 01, 2006 12:48 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Emigracja objęła także piaskownicę.Wszyscy rozjechali się po cyberprzestrzeni.Where is Julia ?Where is Incognito?
|
| Pn lis 06, 2006 18:30 |
|
 |
|
Spoonman
|
Może postanowili wrócić do Reala
Albo do Biedronki...
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Wt lis 07, 2006 8:02 |
|
 |
|
Spidy
|
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
| Wt lis 07, 2006 21:01 |
|
|
|