| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A mogę zbudować zielony zamek konopny?
|
| So mar 31, 2007 1:40 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zależy z jakich konopii
Crosis 
|
| So mar 31, 2007 9:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A mogę zbudować zielony zamek konopny?
Aby tylko nie z konopii indyjskich.Chyba nie zamierzasz nic produkować.W piaskownicy też jest policja i to na myśliwcach gwiezdnych Lorda Vadera.Z prędkością nadświetlną dotrą wszędzie.Swoimi kwantowymi radarami nuklearnymi namierzą nawet mafię ukrytą cztery tysiące metrów pod piaskownicą.Laserami potrafią wszystko obrócić w parę.Przestępcy nie czując bólu obracają się w nicość.Kontakt z policją mają Wszechirlandczyko-Polacy np.EIRE II czy nospheratu.
Ale sądzę,że zamek będzie z polskich konopii.
|
| So mar 31, 2007 11:10 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ok, zjadłem zamek, żeby kłopotów nie było 
|
| So mar 31, 2007 12:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Chaota napisał: Cytuj: Ok, zjadłem zamek, żeby kłopotów nie było
Tylko tego brakowało.Przecież to były konopie z Czarnobyla.Było nie kupować konopii z ukraińskiego przemytu.
|
| So mar 31, 2007 14:25 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ponieważ konopie były radioaktywne nakazuje się ogrodzić siatką strefę zero,gdzie stał zamek Chaoty.W obręb strefy zabieramy licznik i płaszcz ochronny z maską.Kwarantanna. 
|
| So mar 31, 2007 14:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Eire, proszę Cię.... nie wsadzaj na siłe do bajkowej piaskownicy elementów naszego świata. Tu ma nie być radioaktywności, tu nie ma problemów....
Idź w końcu do psychologa
Crosis
|
| So mar 31, 2007 14:33 |
|
 |
|
Kasiulka=)
|
A moge sie przylaczyc??
Moge, moge??
tez lubie sie bawic w piasku...
A jaki mamy piasek? Biały czy zwykly żołty?? Bo bialy jest taki milutki...
PS. Czemu tu ostatnio wszystko radioaktywne jest?? 
_________________ "- A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicei, że nadchodzi taka chwila,kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los.W tym tkwi największe kłamstwo świata."
|
| So mar 31, 2007 16:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Bo Eire z Irlandii przywlókł zieloną poświatę. Nie, to nie były konopie z Czarnobyla, one były z daleka. Wiem bo miały naklejkę "Made in Daleko".
|
| So mar 31, 2007 17:14 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zakładam Młodzież Wszechpiaskownicową.Kto się przyłącza.Organizacja jest luźno związana z Ligą Piaskowych Babek(LPB) oraz z Piaskiem i Sypkością(PiS).Wszechpiaskowniczanie mają swój statut i wynajmują piaskowy dworek.
|
| So mar 31, 2007 17:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Witam.Dziś Pryma Aprylis.W związku z tym zamiast piaskownicy mamy ocean. 
|
| N kwi 01, 2007 9:21 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| N kwi 01, 2007 10:14 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Czyżby terroryzm na forum? 
|
| N kwi 01, 2007 10:39 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie - rozsądek.
|
| N kwi 01, 2007 13:35 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Regulamin zabrania stosowania gróźb.W tym przypadku został naruszony.Zmieniać regulamin może tylko Administrator.Prawo jest prawem.
|
| N kwi 01, 2007 13:58 |
|
|
|