| Autor |
Wiadomość |
|
Kasiulka=)
|
Cytuj: Regulamin zabrania stosowania gróźb.W tym przypadku został naruszony.Zmieniać regulamin może tylko Administrator.Prawo jest prawem.
To ja się pobawie chyba kiedy indziej...
Chaota, a skąd miałeś takie fajne konopie? Ja też chce! znaczy ja to bym chciała naklejke... taka fajna i niespotykana... Wszedzie tylko "made in China" albo "made in Japan" ... Czasami się zdarzy "made in Taiwan".. Masz może taką naklejeczke?? 
_________________ "- A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicei, że nadchodzi taka chwila,kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los.W tym tkwi największe kłamstwo świata."
|
| N kwi 01, 2007 18:08 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Czy nie moznaby go zamknac w jakiejs baszcie??Pelno ich, moze ktos odstapi,zamknie na 7 klodek... <marzyciel>
wracam do piasku...
|
| N kwi 01, 2007 21:09 |
|
 |
|
nospheratu
|
 Pierwsze morderstwo w piaskownicy
_________________ Mors dicit
|
| N kwi 01, 2007 21:29 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kasiulko, z daleka  Jeśli kiedyś tam będziesz to zobaczysz, że tam wszystko jest z daleka
Nospheratu, kawał assassina 
|
| Pn kwi 02, 2007 14:11 |
|
 |
|
Spoonman
|
Spoko, EIRE jest jak idee Lenina.
Albo jak Feniks.
_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Pn kwi 02, 2007 15:14 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dobre Spoon
Mi osobiście przypomina moich koreańskich szefów
Crosis
|
| Pn kwi 02, 2007 15:31 |
|
 |
|
Kasiulka=)
|
a gdzie moge takie dostac Chaota??
Bo ja bym chciała tą naklejeczke...
Taka oryginalna 
_________________ "- A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec.
- To mianowicei, że nadchodzi taka chwila,kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los.W tym tkwi największe kłamstwo świata."
|
| Pn kwi 02, 2007 15:35 |
|
 |
|
Spoonman
|
Crosis...Pracujesz może w LG?
Zanim nas kupili Szwedzi pracowałem w LG Petro Banku...kontakty i komunikacja z Koreańczykami to sama radość. Szczególnie rozmówki po Angielsku...ni kuta ich akcentu nie kumałem. A po polsku skubańce ani słowa nie mówili, choć rozumieli większość, trzeba było uważać 
|
| Pn kwi 02, 2007 15:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie, pracuję w starionie, to podwykonawca i kooperant LG  Generalnie nie ma problemów, żeby komunikować się z nimi po angielsku.... ale generalnie są podobni do Eire:
mówią dużo, najczęściej bez sensu, jak mówią o czymś oczywistym to zachowują się jakby odkrywali Amerykę...
Crosis
|
| Pn kwi 02, 2007 15:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zwracam sie z pytaniem do moderatorow tego dzialu.
Czy "Piaskownica" moze sluzyc do tego aby drwic sobie z drugiej osoby i wysmiewac sposob wypowiadania sie drugiej osoby?
|
| Pn kwi 02, 2007 16:40 |
|
 |
|
nospheratu
|
Tak jest, to strefa z przymrużeniem oka gdzie miłość do bliźniego schowała się za lożą szyderców. 
_________________ Mors dicit
|
| Pn kwi 02, 2007 19:31 |
|
 |
|
Spoonman
|
To Ci dwaj przesympatyczni dziadkowie z Muppet Show, tak dla przypomnienia dla najmłodszych
Loża szyderców czyli.
|
| Wt kwi 03, 2007 7:01 |
|
 |
|
rozalka
Moderator
|
Lucyna napisał(a): Zwracam sie z pytaniem do moderatorow tego dzialu. Czy "Piaskownica" moze sluzyc do tego aby drwic sobie z drugiej osoby i wysmiewac sposob wypowiadania sie drugiej osoby?
Nie wiem Lucyno, ale dla mnie to wszystko wygląda na obronę własnego podwórka. Chyba każdy ma do tego prawo, nie?
I nie nazwałabym tego drwiną, ale raczej ironicznym i dosadnym pokazywaniem prawdy.

_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
| Wt kwi 03, 2007 9:07 |
|
 |
|
Spoonman
|
Tak, tak...prawda obroni się sama.
Oraz nazywaj rzeczy po imieniu a zmienią się w okamgnieniu.
Ja się mogę z EIRE zgadzać albo nie. Tak samo jego styl wypowiedzi, poczucie humoru itp...może być mi bliski albo nie.
Ergo, Nospheratu dotknął sedna, to humorystyczny dział
A może Ty Lucyna jesteś Los Tajnos Agentos de la Współpracownikos?
|
| Wt kwi 03, 2007 9:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A może na forum jest już totalny chaos.Przecież dowcipy istniały sobie spokojnie w dziale "Czy Bóg się uśmiecha" i było super aż do czasu,gdy zostałem wręcz zaszufladkowany przez moderację i wydzielono mi siłą osobny wątek na dowcipy,którego nie oczekiwałem.Tymczasem w moich dowcipach nie było wulgaryzmów,drwin ani też jakiejkolwiec sceny erotycznej czy gorszacej.
Drugie.O duszpasterstwi dla Polonii irlandzkiej należało napisać w dziale"Kościół" bo tam jest odpowiednie miejsce.
Powieść o Irlandii też powinna być osobnym wątkiem,lecz została usunięta wbrew regulaminowi forum i to przez moderację,Powieść była napisana w sposób kulturalny,ale komuś się nie spodobało.Dodam,że powieści nawet o Irlandii nie ma sensu umieszczać w kąciku irlandzkim,bo powieść jest powieścią.W kąciku irlandzkim pisze się tylko o historii Irlandii,hobby z nią związanym czy przytacza wiadomości z Eire.
Podpis Crosisa,choć wulgarny nie tylko istnieje,ale jeszcze stał się źródłem dumy dla użytkownika.Użytkownik chwali się,że jego podpis doczekał się osobnego wątku.
Inna kwestia.Użytkownicy (niektórzy) naśmiewają się bezkarnie i drwią z innych użytkowników (nie dotyczy tylko mnie).
Jeśli Admin nie weźmie tego pod uwagę to na forum grozi nam istny Armageddon.
|
| Wt kwi 03, 2007 9:35 |
|
|
|